L’Aleví A guanya el València i jugarà la final de LaLiga Promises International

L’equip de Pau Moral supera 2-0 el València i jugarà la final davant el Reial Madrid

L’Aleví A del Barça ja és a la final de la tercera edició de LaLiga Promises International. L’equip de Pau Moral ha superat el València per 2-0 i lluitarà pel títol aquest diumenge a partir de les 19.00 (LaSexta) contra el Reial Madrid, que ha superat el Vila-Reial en l'altra semifinal.

Els joves jugadors blaugrana han seguit amb la seva gran dinàmica en aquest torneig (no han encaixat cap gol) i han deixat encarrilat el seu pas cap a la final ben aviat, ja que als cinc minuts Jan Molina ha obert el marcador després de fer un gran moviment dins l’àrea, i al minut 17 Gerard Hernández ha marcat el segon i ha sentenciat pràcticament el partit. Els segons 20 minuts també han estat de domini per als de Pau Moral, que han tingut les millors ocasions de les botes de Pau Fernández i Raúl Alarcón, però els ha faltat encert de cara a porteria. Ara els blaugranes lluitaran per alçar el títol contra el Reial Madrid.