Important victòria de l’Infantil B a Tarragona

Important victòria de l’Infantil B a Tarragona

L’equip de Sergi Milà guanya per 0-2 al camp de la Escuela San Pedro San Pablo i reforça el seu liderat al Grup 1 de Preferent en una jornada amb 12 victòries i només una derrota

CADET B – REUS DEPORTIU

Novena victòria consecutiva per ser més líders (2-1)

Els blaugranes segueixen en un bon moment de joc i ahir van remuntar un partit que va començar sent favorable al Reus. Al minut 21, els visitants marcaven el 0-1 de la mà d’Aaron Torres, però els nois de Cristian Catena tan sols van necessitar un minut per empatar l’enfrontament gràcies a un gol de Jaume Jardí (m. 22), que ja en porta 13 aquesta temporada. A partir d’aquest moment, l’agudesa del Cadet B els va servir per mantenir el resultat durant tot el partit i, a base de lluitar per aconseguir la diana de la victòria, Raúl Martínez va marcar el gol del triomf al minut 76 (2-1). Els blaugranes segueixen liderant el Grup 1 de Preferent, ara amb tres punts d’avantatge sobre un Vilanova que aquesta jornada va empatar a camp del Nàstic B, i la setmana vinent jugaran a domicili amb la Fundació Atlètic Vilafranca A, catorzè classificat.

ESCUELA SAN PEDRO SAN PABLO – INFANTIL B

Important triomf en un camp molt difícil (0-2)

L’Infantil B va aconseguir dissabte una treballada victòria davant del San Pedro San Pablo (0-2). Els nois de Sergi Milà van signar una primera part extraordinària en la que van moure la pilota amb encert i van oferir unes dosis de gran futbol. Els dos gols van arribar en aquest període en dues jugades d’estratègia a pilota aturada. Al minut 6, Diego Almeida va fer la primera diana i al minut 19 Pol Muñoz va sentenciar definitivament el matx per l’Infantil B, que va comptar amb les bones intervencions del porter blaugrana Alain Martínez per mantenir el resultat fins al final. Gràcies al triomf, l’Infantil B del Barça continua líder de la classificació del Grup 1 de Preferent per davant del Reus Deportiu i la Escuela San Pedro San Pablo. Els números de l’equip de Sergi Milà són sensacionals: 51 gols a favor i només tres en contra. L’Infantil B rep la propera setmana la visita de la Rapitenca a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.   

ALEVÍ A – CORNELLÀ A

Golejada per mantenir-se al capdavant (11-0)

Els blaugranes van tornar a signar ahir una altra golejada, aquesta vegada davant el tretzè classificat del Grup 1 de Preferent, el Cornellà A. L’Aleví A va pressionar a dalt i Iker Bravo va marcar el primer dels onze gols blaugranes al minut 8. Això va servir de precedent a l’equip que va marcar 10 gols més sense aturador de la mà de Jan Molina (3), Tomás Carbonell (2), Pau Fernández (2), Iker Bravo (2) i Pau Ortega. El Cornellà, sense opcions al ser jugadors alevins de primer any, va fer tímids intents per apropar-se a la porteria contrària però l’Aleví A va respondre molt bé en defensa i va aconseguir arribar al final de l’enfrontament amb la porteria a zero. La propera jornada els blaugranes jugaran davant l’Escola Gavà, cinquena classificada de la competició, el dilluns 19 de desembre a les 18.45 hores ja que els nois de Marc Serra disputen els dies 16, 17 i 18 la Powerade Cup a Cornellà.

SANT ANDREU – ALEVÍ B

Repeteixen victòria i resultat (0-7)

La passada jornada l’Aleví B va guanyar per 7-0 davant el Vic Riuprimer i aquesta jornada va tornar a fer-ho repetint resultat a casa del Sant Andreu (0-7). L’Aleví B es troba en un gran moment de joc, després de guanyar l’Etxano Cup a Amorebieta superant el Reial Madrid a les semifinals i a Osasuna a la final, i dissabte va obrir el marcador al minut 9 amb un gol de Joel Roca. Bilal Achhiba va marcar dos gols de forma consecutiva deixant el marcador amb un 0-3 al minut 22. Amb un clar avantatge, l’Aleví B va seguir potenciant les jugades d’atac i Elliot Cervellera, Joel Roca, Kevin Kelley i Bilal Achhiba van sentenciar la victòria. Els nois de Jordi Pérez, segons classificats, segueixen trepitjant els talons a l’Espanyol i mantenen la diferència d’un punt respecte els blanc-i-blaus. La setmana vinent jugaran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant la Fundació Esportiva Grama, l’últim equip del Grup 2 de Preferent.

SANT JOAN DESPÍ – ALEVÍ C

Bon test de cara a afrontar la Powerade Cup (0-8)

Els blaugranes volien seguir sumant victòries al Grup 1 de la Primera Divisió i van aprofitar dissabte que jugaven contra el catorzè classificat per signar una altra golejada. Des dels primers minuts, la intensitat visitant va ser clau per apropar-se a la porteria rival i buscar els forats per marcar la primera diana de l’enfrontament. Al minut 9, Alejandro Domínguez obria la llauna. Els nois de David Sánchez van seguir buscant el gol, però el segon no va arribar fins al minut 28 de la mà d’Ivan Rodríguez i, a partir d’aquí, Héctor Fort (2) i Jan Quiles (4) van arrodonir una golejada 0-8 que els permet liderar la classificació amb 5 punts d’avantatge sobre l’Atlètic Sant Just. La propera jornada el Barça rebrà a l’Escola Futbol Gavà, vuitè classificat a la lliga, el dilluns 19 a les 19.15 hores ja que l’Aleví C juga els dies 16, 17 i 18 la Powerade Cup a Cornellà.

ALEVÍ D – PB COLLBLANC SANTS

Sensacions positives i victòria contundent (7-2)

L’Aleví D de Dani Horcas va obtenir un triomf important davant de la Penya Blaugrana  Collblanc Sants (7-2). El Barça va dominar tot el partit i ja al minut 3 va ser Santos Ortiz qui va obrir el marcador. Iván Callejo va empatar amb un gran xut des de fora de l’àrea, però l’empat va durar molt poc. Nico Expósito, en dues ocasions, Ethan Torreira i Iván Rodríguez, van posar el 5-1 al minut 34. Izan Pérez va fer el 5-2 abans que Iván Rodríguez i Mateo Sciancalepore fessin el definitiu 7-2. L’Aleví D lidera el Grup 2 de Primera Divisió empatat a punts amb el Sant Gabriel B. La propera jornada juguen al difícil camp del Vila Olímpica, tercer classificat.

BENJAMÍ A – ESPANYOL A

Derrota davant el nou líder en solitari (2-3)

Els blaugranes sabien que s’enfrontaven a un dels rivals més complicats de la classificació, i tot i que van lluitar durant tot l’enfrontament i van poder empatar el marcador, no van poder evitar la derrota davant el nou líder del Grup 2 de Preferent. Els de Jordi Font van obrir la llauna al minut 19, amb un gol de Lamine Yamal que donava esperances al Benjamí A. Tot i això, els blanc-i-blaus van reaccionar ràpid i van empatar al minut 26 amb un gran gol de falta de Gerard Luque. Álex González va marcar l’1-2 favorable a l’Espanyol i, lluny de rendir-se, Joel Escaler va tornar l’empat al marcador amb el segon gol del Barça. Tot i que el partit estava ajustat, Álex González va tornar a aparèixer per sentenciar l’enfrontament amb el gol de la victòria al minut 42 i el Benjamí A no va ser a temps de remuntar. Després de la derrota davant l’Espanyol, els blaugranes son segons a la classificació amb 33 punts, mentre que els blanc-i-blaus se situen primers, amb 36. La setmana vinent els blaugranes jugaran a domicili davant el Gimnàstic Manresa, penúltim classificat.

GIMNÀSTIC MANRESA – BENJAMÍ B

Victòria amb bones sensacions (0-2)

El Benjamí B va aconseguir una treballada victòria dissabte davant del Gimnàstic Manresa (0-2) que els permet ser una mica més líders. Els d’Òscar Jorquera van tenir el domini de la pilota des de ben entrats els primers minuts del partit i ben aviat van poder avançar-se al marcador. En menys d’un quart d’hora, els blaugranes ja van fer el primer gol que els va permetre tenir més seguretat i un petit avantatge que van poder acabar d’ampliar al minut 23 amb el definitiu 0-2. Denis Cruz i Òscar Masqué van ser els encarregats de donar la victòria als nois de Jorquera. Els blaugranes són líders del seu grup amb 8 punts d’avantatge sobre el Cornellà A i la propera jornada rebrà la visita de l’Igualada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

CORNELLÀ D – BENJAMÍ C

Bones vibracions lluny de casa (0-3)

El Benjamí C va poder obtenir un bon resultat lluny de la Ciutat Esportiva (0-3) davant del Cornellà D. Els blaugranes van poder obrir el marcador al minut 20, amb una diana de Nomoko Samakou. El mateix davanter, va fer el segon gol del matx i va poder gairebé sentenciar el marcador pels nois d’Albert Puig. Va tancar el partit David Juan, amb un gol al minut 47 de partit. La bona dinàmica de resultats que porten els nois culers ha fet que estiguin situats a la primera plaça de la taula amb 30 punts. Els seus números ofensius també són destacables ja que l’equip de Puig ha aconseguit, fins al moment, 61 gols a favor. La consistència defensiva també és una eina important dins de l’equip blaugrana. El Benjamí C només ha encaixat 12 dianes en contra que li permeten liderar la categoria amb sis punts d’avantatge sobre el Cornellà D. La propera jornada rebran la visita de l’Igualada.

BENJAMÍ D – CORNELLÀ C

Triomf per escalar posicions (3-1)

Els d’Alexis Pintó van obtenir ahir una bona victòria davant del Cornellà C (3-1) en un partit que serveix perquè els nois blaugranes puguin escalar posicions a la taula i situar-se a només 4 punts del líder, que és la Penya Barcelonista Collblanc Sants. Al minut sis de partit, el Benjamí D ja va obrir la llauna i va fer el primer gol obra d’Àlex Cantarell. Amb pocs minuts, els blaugranes van poder sentenciar el partit per no tenir qualsevol mena de handicap d’última hora. Nil Naveira va ser un dels jugadors destacats del matx després de completar un bon partit i una bona actuació golejadora amb dos gols. El Benjamí D, cinquè classificat, juga la propera jornada al difícil camp del tercer classificat, l’Igualada C.

CIUTAT COOPERATIVA B – PREBENJAMÍ

Els més petits no perdonen i continuen en ratxa (1-8)

Els nois de Juan Antonio Gil van fer un bon partit davant de la Ciudad Cooperativa B a qui van golejar per 1-8 en un partit que els manté, una setmana més, com a líders del Grup 5 de la Segona Divisió. El primer gol va arribar ben d’hora quan al minut quatre del matx, Aisher Font va fer la primera diana. A partir d’aquest primer gol, els blaugranes van començar a tenir el domini del partit i seguidament van marcar la segona diana, obra de Raúl Expósito. Pau Berges, amb un hat trick, Michal Zuk (2) i Aisher Font, una altre vegada, van tancar la victòria. Amb aquest resultat, els més petits de la casa mantenen el liderat amb dos punts d’avantatge sobre el Levante Las Planas. La propera jornada rebran la visita de l’Atlètic Sant Just, novè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut