FC Barcelona Infantil B-Atlètic de Madrid: Campions de LaLiga Promises! (6-1)

Els blaugrana han superat al conjunt madrileny a la final i s’han endut el campionat, revalidant el títol guanyat l’any passat a Miami

L’infantil B ha superat a l’Atlètic de Madrid a la final de la XXI edició de LaLiga Promises disputada a Puerto de la Cruz, Tenerife, per 6-1. Els gols de Xavi Planas (2), Pol Muñoz, Toni Caravana i Jorge i Joao, tots dos en pròpia porteria, han donat el triomf als joves de Sergi Milà. Amb aquesta victòria, els blaugrana revaliden el títol guanyat la temporada passada a Miami.

Els blanc-i-vermells arribaven a la final després de superar amb claredat a l’Sporting de Gijón a les semifinals (4-1) mentre que els blaugrana també van vèncer amb contundència al Reial Madrid a l’altra semifinal (2-0).

El conjunt de Sergi Milà ha començat el partit amb bon peu i Xavi Planas ha avançat als locals als cinc minuts de joc després d’una bona acció individual. Poc després Pol Muñoz ha anotat el segon i Jorge, en pròpia porteria després d’una centrada de Larios, ha anotat el tercer. Per si la diferència al marcador no era suficient, Xavi Planas, a l’últim minut de la primera part, ha anotat el 4-0 amb un bon xut des de fora de l’àrea.

A la segona meitat, el Barça ha continuat dominant amb claredat i Joao en pròpia porteria (min. 28) ha anotat el cinquè per als blaugrana. A falta de 4 minuts pel final, Toni Caravaca ha culminat l’espectacular golejada anotant el 6-0, i Alejandro, a l’últim minut, ha anotat el gol de l’honor per l’Atlètic. Finalment, victòria i recital espectacular dels joves culers per endur-se un trofeu més que merescut i finalitzar l'any de la millor manera. A més, Planas i Caravaca han finalitzat el torneig com a màxims golejadors amb quatre gols cadascun.