Els Alevins A i C, uns líders sòlids

Els Alevins A i C, uns líders sòlids

Els equips de Marc Serra i David Sánchez lideren les seves categories amb autoritat després de les seves contundents victòries d’aquest cap de setmana

CADET A – SANT CUGAT ESPORT

Reacció positiva després de l’ensopegada a Manresa (5-0)

El Cadet A de Franc Artiga va reaccionar de manera contundent i va deixar enrere l’empat (1-1) de la setmana passada davant el Gimnàstic Manresa amb una victòria per 5-0 contra el Sant Cugat Esport. El ritme frenètic del Barça va decantar la balança a favor del Cadet A des de l’inici del partit i al minut 13 Álvaro Sanz, amb un xut des de fora de l’àrea, va fer l’1-0. A la represa, el bon ritme blaugrana va derivar en quatre gols més que van arribar de la mà de Pablo Moreno (min 49), Adrián Bernabé (min 52 i min 59) i Nico González (min 77), que va posar la cirereta del pastís a la victòria. La setmana vinent els nois de Franc Artiga, que continuen segons a un punt de l’Espanyol, jugaran a domicili davant el Mercantil, el vuitè classificat.

ESCOLA F. GAVÀ B – CADET B

Molt bona feina lluny de casa (1-4)

Els nois de Cristian Catena van obtenir una bona victòria fora de casa davant de l’Escola F. Gavà (1-4). El Cadet B continua amb una bona línia de joc i com a conseqüència d’aquest bon nivell que mostren sobre els terrenys de joc segueixen a la primera plaça de la classificació amb un punt d’avantatge sobre el Vilanova. A Gavà, els blaugranes van mostrar-se decisius en atac i seriosos en defensa. Al minut 13 de partit els de Cristian Catena ja van avançar-se al marcador, amb una diana obra de Roberto Navarro. A partir del primer gol, els blaugranes van tenir el control del partit i els gols no van trigar a arribar. Àlex Rico va fer el 0-2, al minut 45, mentre que Raúl Martínez, amb dos gols, arrodonia la victòria. El Cadet B rebrà la propera jornada la visita del Reus Deportiu.

ESPANYOL – INFANTIL A

Primera derrota de la temporada a camp del segon classificat (3-2)

L’Infantil A de Carles Martínez va caure derrotat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque en un partit molt lluitat que no es va decidir fins al final (3-2). Erick Salguero va obrir la llauna (1-0) al minut 5 en una jugada a pilota aturada, però tres minuts després Leo Dos Reis marcava el gol de l’empat (1-1). Els nois de Carles Martínez van avançar-se al marcador (1-2), gràcies a una bona acció de Mamadou (min 19), en una clara demostració que la primera part va ser d’un control i domini absolut blaugrana. Tot va canviar, això sí, a la segona meitat. L’Espanyol, amb un joc més físic, es va sentir més còmode i va trobar en Òscar Tarensi un líder que va trencar el partit des de la banda esquerra. Erick Salguero va empatar al minut 62 i quatre minuts més tard, quan tot semblava indicar que el partit acabaria en empat, va ser Pol Marín qui va sentenciar la victòria de l’Espanyol. L’Infantil A continua com a líder de la categoria, però ara amb només dos punts d’avantatge sobre els blanc-i-blaus. Els nois de Carles Martínez rebran la propera jornada la visita del quart classificat, L’Hospitalet.

INFANTIL B – VILANOVA

Partit resolt a la primera part (8-0)

L’Infantil B va sentenciar per la via ràpida el Vilanova (8-0). Un resultat que els permet mantenir-se com a líders amb dos punts d’avantatge sobre l’Escola San Pedro y San Pablo, la qual visitaran, precisament, la propera jornada. Al minut vuit de partit, els nois de Sergi Mila ja van obrir el marcador amb un gol afortunat obra d’Adrià Capdevila. Amb menys de cinc minuts els blaugranes ja havien sentenciat el matx. Van arribar tres gols gairebé consecutius, obra de Gerard González (min 10), Jan Oliveras (min 11) i Xavier Planas (min 12). Planas va ser un dels jugadors més destacats del partit, ja que va apuntar-se dues dianes. Pol Melet, Jan Oliveras, una altra vegada, i Narcís Costa van arrodonir la golejada.

JÀBAC I TERRASSA – ALEVÍ A

Victòria per mantenir-se al capdavant de la Lliga (1-8)

Els nois de Marc Serra van aconseguir un triomf contundent davant del Jàbac i Terrassa (1-8). El Barça va buscar el gol en tot moment i va tenir recompensa. Al minut 6, Tomás Carbonell va donar l’avantatge a l’Aleví A obrint la llauna, i això els va permetre confiar en la tasca ofensiva i seguir apostant per pressionar a dalt. El joc vertical va facilitar que s’acostessin a la porteria dels egarencs i van poder marcar els set gols restants de la mà de Pau Fernández (2), Jan Molina, Solo Traore (2), Gerard Hernández i Iker Bravo. El gol en pròpia porta del blaugrana Àlex Sans va quedar dissimulat enmig de la golejada i l’Aleví A va poder sumar tres punts més que el situen al capdavant de la classificació, amb sis punts d’avantatge sobre la Damm B. La propera jornada els blaugranes es veuran les cares amb el Cornellà, tretzè classificat del Grup 1 de la Preferent Aleví.

ALEVÍ B – VIC RIUPRIMER

La lluita pel liderat continua (7-0)

L’Aleví B va superar amb contundència el Vic Riuprimer (7-0). La primera diana blaugrana va arribar molt ràpid, ja al minut 1, de la mà de Roger Coll i, a partir d’aquí, la pluja de gols va seguir el seu curs. Coll va tornar a aparèixer per marcar dues dianes més del seu compte personal, i a la festa s’hi van afegir Pol Vila i Joel Roca (3). Tot i que el Vic intentava apropar-se a l’àrea contrària, els culers van bloquejar qualsevol indici d’atac i van poder tancar el marcador definitiu amb la porteria a zero. Els blaugranes segueixen segons a un punt de l’Espanyol, i la setmana vinent buscaran una altra victòria a domicili al camp del Sant Andreu, desè classificat del Grup 2 de la Preferent Aleví.

ALEVÍ C – VILANOVA I GELTRÚ

Golejada al més pur estil Barça (19-0)

Contundència, esforç i gol. Aquests són els ítems que descriuen el partit que l’Aleví C va disputar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Vilanova i la Geltrú. Dereck López va obrir el marcador al minut 2 del matx i, a partir d’aquí, els blaugranes van iniciar una ratxa golejadora d’un total de 19 gols. Pau Prim, Pol Montesinos (4), Alexis Olmedo (2), Jan Quiles (3), Marc Guiu (3), Héctor Fort, Alejandro Domínguez i Arnau Pradas (3) van completar la golejada i van sentenciar un partit de domini total de l’Aleví C. Els blaugranes lideren en solitari el Grup 1 de la Primera Divisió amb cinc punts d’avantatge sobre l’Atlètic Sant Just. La propera jornada el Barça s’enfrontarà al tretzè classificat, el Sant Joan Despí.

AT. HORTA – ALEVÍ D

Empat davant d’un molt bon rival (1-1)

Els nois de Dani Horcas van treure un empat fora de casa davant de l’Atlètic Horta (1-1), i això permet a l’equip blaugrana continuar líders tot i perdre dos punts lluny de la Ciutat Esportiva. L’Aleví D va signar un bon partit, però no van poder evitar el resultat final del matx. L’equip local va posar-se per davant al minut 18 amb un gol de Jan Alonso, però la insistència i la persistència en atac dels nois d’Horcas van fer que, finalment, s’emportessin un punt gràcies al gol anotat per Iván Rodríguez al minut 44. Aquest marcador ha de servir per aprendre dels errors que es van cometre i que l’equip pugui seguir amb la bona dinàmica d’inici de temporada. L’Aleví D lidera la classificació empatat a punts amb el Sant Gabriel B. La propera jornada rep la visita de la Penya Barcelonista Collblanc Sants.

ESCOLA F. MATARÓ – BENJAMÍ A

Preparats per rebre l’Espanyol com a líders (0-4)

Els blaugranes volien guanyar l’últim duel abans de rebre la propera jornada l’Espanyol a casa i ho van fer. Els nois de Jordi Font, que actualment estan empatats a 33 punts amb els blanc-i-blaus, es van mostrar contundents en atac i al minut 22 Pol Duran va fer el primer gol de l’enfrontament. Cinc minuts després, David Sáez va sumar una diana més al marcador blaugrana, seguida d’una altra de Xavi Castellanos. Defensivament el Benjamí A va aguantar la pressió rival i el marcatge individual va possibilitar que els blaugranes no encaixessin cap gol. Abans d’acabar l’enfrontament Joel Escaler va marcar el 0-4 definitiu, un resultat que permet als de Jordi Font mantenir-se líders del Grup 2 de Preferent Benjamí. La setmana vinent els blaugranes tenen un duel clau per intentar desmarcar-se del segon classificat, l’Espanyol, que visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper sense haver perdut cap partit.

BENJAMÍ B – FUNDACIÓ PE EUROPA

Bon futbol dels nois d’Òscar Jorquera (5-0)

El Benjamí B va aconseguir un triomf contra l’Europa (5-0) que els consolida a la primera plaça del Grup 1 de la Preferent amb 8 punts d’avantatge sobre el Gimnàstic Manresa. Els nois d’Oscar Jorquera van fer un partit molt seriós i van demostrar el domini sobre del terreny de joc. Ben d’hora van obrir el marcador amb una diana obra d’Albert Navarro (min 4) a la qual va seguir una segona d’Iker del Moral (min 6). El mateix Albert Navarro va ser un dels més destacats del partit, ja que al minut 12 del matx va tornar a fer un altre gol per ampliar el resultat i situar el 3-0 al marcador. Gibert Jordana (min 31) i Lassana Diaby (min 50) van arrodonir l’onzena victòria de la temporada d’un Benjamí B que marxa invicte i que ja suma 67 gols a favor i només 10 en contra. La propera jornada visitaran el camp del segon classificat, el Gimnàstic Manresa.

BENJAMÍ C – ESCOLA F. GAVÀ B

Contundent victòria per reafirmar el lideratge (4-0)

Els nois d’Albert Puig van sortir molt endollats i al minut 4 de partit Carlos Gutiérrez obria el marcador. Això va servir al Benjamí C per agafar embranzida i centrar el seu joc en l’àrea contrària, i Samakou Nomoko va poder marcar el segon del seu conjunt (min 24). Els joves jugadors blaugrana van deixar sense opció a l’Escola F. Gavà quan Madou Murcia (min 42), en un bon remat de cap, i Carlos Gutiérrez (min 46), de falta directe, van aparèixer per sentenciar el partit amb el 4-0 definitiu. El triomf del Benjamí C els dóna ales per seguir liderant el grup 1 de Primera Divisió Benjamí amb 27 punts, a tres del segon classificat, el Cornellà D, a qui visiten, precisament, la propera jornada.

CAN BUXERES – BENJAMÍ D

Empat en un camp força complicat (2-2)

Els blaugranes, sisens al Grup 2 de Primera Divisió, van sumar un punt a la classificació al camp del Can Buxeres. Els nois d’Alexis Pintó van treballar el partit des de l’inici, però un gol al minut 14 de Jhilmar Joel Enrriquez els va fer anar a remolc. Tot i això, dos minuts després els culers van empatar amb un gol de Nuhu Fofana (min 16). El partit estava molt igualat quan Mauro Dalmau va posar per davant el Can Buxeres ja al darrer quart (2-1), però Àlex Cantarell va sentenciar l’empat (2-2) amb una diana al minut 43. La propera jornada el Benjamí D buscarà la victòria davant el Cornellà C, dotzè classificat.

PREBENJAMÍ – SANT JOAN DESPÍ

El gol del triomf arriba al darrer sospir (2-1)

Victòria èpica dels nois de Juanan Gil en la darrera jugada del partit davant el Sant Joan Despí. Els blaugranes segueixen liderant el Grup 5 de Segona Divisió Benjamí després de marcar el gol de la victòria al minut 47. Tot i que van crear ocasions de gol, la diana dels de Juan Antonio Gil va trigar a arribar. No va ser fins al minut 30 quan Ethan Rodríguez va obrir la llauna, tot i que quatre minuts després Eric Valderrama feia el primer del Sant Joan Despí. El Prebenjamí dominava el partit però el gol no arribava, fins que al minut 47 Pau Bergès va marcar el segon del Barça, amb un xut ras i creuat, i va sentenciar l’enfrontament. La propera jornada els de Juanan Gil jugaran a domicili davant el Ciudad Cooperativa, el desè classificat de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut