El Cadet B ja és líder

El Cadet B ja és líder

L’equip de Cristian Catena suma la seva setena victòria consecutiva contra la Barcelonista Terlenka (4-0) i es beneficia de l’empat del Vilanova a Cornellà

MANRESA – CADET A

Empat amb sabor agredolç (1-1)

El Cadet A va empatar en un dels camps més complicats de la categoria com és el del Gimnàstic Manresa (1-1). Els blaugranes van començar perdent, ja que al minut 30 s’avançava l’equip local amb un gol d’Àlex Anaya. Tot i això, els nois de Franc Artiga no es van rendir i van insistir fins al final en un partit molt intens. Al minut 42, Adrià Bernabé va posar la igualtat al marcador en un extraordinari llançament de falta. El Barça va tenir, fins al final del partit, tres clares oportunitats que no va poder aprofitar. L’empat deixa al Cadet A en segona posició de la Lliga a només un punt del nou líder: l’Espanyol. El Barça rebrà la propera jornada la visita del Sant Cugat Esport. D’altra banda, avui s’incorporen Pablo Moreno, Antonio Jesús, Josep Jaume, Sergi Rosanas i Iván Bravo a la selecció espanyola Sub-16 de Santi Denia per realitzar fins dimecres a Madrid una sèrie d’entrenaments.

CADET B – BARCELONISTA TERLENKA

Una victòria contundent amb el liderat de recompensa (4-0)

El Cadet B de Cristian Catena va aconseguir dissabte una victòria contundent contra la Barcelonista Terlenka a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (4-0). Un triomf que, combinat amb l’empat del Vilanova i la Geltrú a Cornellà (2-2), deixa els blaugranes com a líders del Grup 1 de Preferent. Els de Cristian Catena van obrir el marcador al minut 21, amb una gran diana de Jaume Jardí. Poc després, el mateix jugador va apuntar-se un doblet, després d’una genial assistència d’Ilaix, i destaca d’aquesta manera com un dels jugadors més desequilibrants del partit i es consolida al capdavant del Pitxitxi de la categoria amb 12 gols. Els altres golejadors van ser Ilaix, amb una diana espectacular al minut 67 després d’una acció individual, i Zacarias Ghailan, que va tancar el matx amb un gol al minut 77. El Cadet B defensarà el liderat per primera vegada la propera jornada a camp de l’Escola de Futbol Gavà B.

INFANTIL A – GIRONA

Injecció de moral de cara al derbi (6-1)

L’Infantil A va aconseguir la desena victòria consecutiva de la temporada en desfer-se del Girona per un contundent 6-1 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els nois de Carles Martínez van obrir ràpidament el marcador. Al minut vuit de partit, Eric Cañete va fer la primera diana per al conjunt blaugrana. El bon joc i la concentració defensiva van fer que els nois del Barça només encaixessin un gol en contra quan ja guanyaven per 5-0. Pel que fa al costat ofensiu, l’Infantil A va estar molt encertat i va arrodonir la victòria amb gols de Marc Pelaz (min 37), Roger Martínez (min 40 i min 41), Mamadou (min 46) i Fermín López (min 69). L’Infantil A es manté líder amb cinc punts d’avantatge sobre l’Espanyol, la Damm i L’Hospitalet. La victòria davant del Girona és una injecció de moral de cara a afrontar amb seguretat el derbi de la propera jornada a camp de l’Espanyol.

EF BASE CALAFELL – INFANTIL B

Tres punts d’orgull lluny de casa (0-5)

Els nois de Sergi Milà van jugar fora de casa i van treure un bon resultat després de guanyar per 0-5 a l’Escola de Futbol Base Calafell. L’Infantil B va començar a manar al marcador ben d’hora. Al minut vuit de partit, Narcís Costa va fer la primera diana. Poc després, Xavier Planas va sentenciar el matx per part blaugrana fent dos gols consecutius en només set minuts. Jan Oliveras (min 42) i Juan Larios (min 69) van tancar la golejada. L’Infantil B es manté líder amb dos punts d’avantatge sobre la Escuela de Fútbol San Pedro y San Pablo. El Barça rep la propera setmana la visita del Vilanova i la Geltrú. D’altra banda, ja es coneixen els equips que han confirmat la seva presència a LaLiga Promises que l’Infantil B jugarà del 27 al 29 de desembre a Tenerife. Reial Madrid, Atlètic de Madrid, Vila-real, Sevilla, Betis, València, Spòrting, Borussia Dortmund, Juventus, PSG i Middlesbrough seran els rivals en la lluita per revalidar el títol aconseguit per l’Infantil B la temporada passada a Miami.

ALEVÍ A – MANRESA

Una nova golejada per seguir més líders (11-1)

L’Aleví A va sortir decidit a emportar-se el partit i ràpidament van quedar plasmades al marcador les idees amb què els nois de Marc Serra van sortir del vestidor. L’Aleví A va aconseguir un contundent triomf per 11-1 davant del Manresa que el manté a la primera posició de la Lliga amb sis punts d’avantatge sobre la Damm B. Tot i començar amb un gol en contra de Carlos Segura (min 6), els blaugranes van tenir una ràpida reacció i, en pocs minuts, van poder posar-se per davant. Al minut 12 de partit, Llorenç Ferrés va posar la igualtat al matx i ja a partir d’aquest moment els nois de Marc Serra no van tenir rival. Des del primer gol blaugrana, l’Aleví A va anar directament a no deixar cap opció al rival i a endur-se el partit. La victòria blaugrana la van arrodonir Solo Traoré (2), Gerard Hernández, Pau Fernández (2), Jan Molina (2), Iker Bravo, Raúl Alarcón i una altra vegada Llorenç Ferrés. L’Aleví A jugarà la propera jornada a camp del Jàbac i Terrassa.

SANT CUGAT ESPORTS – ALEVÍ B

Triomf en un camp molt complicat (2-4)

El Barça va sumar una nova victòria al Grup 2 de la Preferent en un camp molt complicat com és el del Sant Cugat Esports (2-4). Aquest triomf permet als nois de Jordi Pérez continuar com a segons classificats a només un punt de l’Espanyol A. Iker Córdoba va ser l’encarregat de marcar un gol matiner, al minut 2, i Joel Roca va aprofitar l’embranzida blaugrana per fer el segon al minut sis. Elliot Cervera i Roger Coll van mantenir el seu equip actiu en atac i van marcar el 0-3 i el 0-4 amb el que el Barça ja manava al minut 29. El Barça, però, va abaixar el seu rendiment amb el 0-4 al marcador i va encaixar dos gols que no van fer perillar, però, la victòria. L’Aleví B s’enfrontarà la propera setmana al sisè classificat, el Vic Riuprimer, que és un dels conjunts que menys gols en contra ha rebut.

ATLÈTIC SANT JUST – ALEVÍ C

Partit boig amb final feliç (5-6)

Els blaugranes continuen en línia ascendent i lideren el Grup 1 de Primera Divisió després de guanyar un partit boig al camp de l’Atlètic Sant Just (5-6). Els de David Sánchez s’enfrontaven al tercer equip de la classificació i sabien que no els posarien les coses fàcils, però van fer els deures i van poder sumar tres punts més a la competició. El primer gol de l’enfrontament va ser obra del Sant Just, quan Javier Sarasa va avançar el seu equip al minut 9. Jan Quiles, però, va empatar un minut després. Els locals van tornar a avançar-se en el marcador i van obligar el Barça a fer un esforç per recuperar el control. Marc Guiu va fer dos gols consecutius en cinc minuts i va posar el 2-3 al marcador. Però l’alegria va durar molt poc. El partit era un intercanvi de cops i els locals van empatar. Jan Quiles va fer el 3-4 al minut 46 abans que l’Atlètic Sant Just, amb dos gols seguits, agafés avantatge al marcador (5-4). Però Pol Montesinos (min 56) i Marc Guiu, que signava un hat-trick, van sentenciar la victòria quan només quedava un minut de partit (5-6). La propera jornada, el Barça rebrà la visita del Vilanova i la Geltrú.

ALEVÍ D – ESCOLA F. GAVÀ C

Un resultat de deu (10-0)

Els nois de Daniel Horcas van obtenir una bona victòria davant de l’Escola de Futbol Gavà C que demostra el bon moment dels blaugranes (10-0). Tomás Marques va obrir el marcador al minut 13 i va començar a encarrilar la treballada victòria culer. Daniel Tristán Gudjohnsen va ser un dels jugadors més destacats del matx, amb tres gols, juntament amb Nicolás Expósito i Iván Rodríguez, que també van anotar un hat-trick. L’Aleví D lidera la classificació del Grup 2 de Primera Divisió amb dos punts d’avantatge sobre el Sant Gabriel B. La propera jornada visita el difícil camp de l’Horta, sisè classificat de la Lliga.

BENJAMÍ A – DAMM A

Bon resultat i bona nota (4-1)

El Benjamí A ha tret un bon resultat davant de la Damm (4-1) i continua amb la bona línia de joc i resultats que està marcant aquesta temporada. Els nois de Jordi Font, que estan empatats a punts amb el segon classificat, l’Espanyol, no han perdut la paciència i la pressió que té jugar amb el lideratge en joc i finalment han aconseguit una treballada victòria. Al minut 20 de partit, els blaugranes ja han pogut inaugurar el marcador, amb una diana que és obra de Xavi Castellanos. Tot i que els rivals han fet un tímid intent d’apropar-se al marcador, el Benjamí A no s’ha deixat sorprendre i han continuat treballant per aconseguir aquest triomf que els permet mantenir-se al capdamunt de la classificació. Marc Bernal (min 26), Rubén Núñez (min 27) i Lamine Yamal (min 41) han arrodonit la victòria. El Benjamí A jugarà la propera jornada a camp de l’Escola de Futbol Mataró.

BLANCA SUBUR  – BENJAMÍ B

Important victòria per reafirmar el lideratge (2-6)

Els nois d’Oscar Jorquera van sortir ben concentrats des del primer moment de partit i al minut cinc van obrir el marcador. Gibert Jordana va fer dues dianes amb menys de 15 minuts que gairebé van servir per deixar el matx sentenciat. Tot i que els rivals van intentar reduir distàncies, els blaugranes van mantenir la consistència i van poder aguantar algun intent per part de la Blanca Subur per emportar-se la victòria. Òscar Torrellas, Albert Navarro, Lassana Diaby i Denis Cruz van fer els gols de la victòria. El Benjamí B lidera el Grup 1 de la Preferent amb 8 punts d’avantatge sobre el Gimnàstic Manresa. La propera jornada rebrà la visita de la Fundació Europa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ATLÈTIC SANT JUST – BENJAMÍ C

Ple: 24 punts de 24 possibles (1-4)

El Benjamí C va aconseguir una important victòria al camp de l’Atlètic Sant Just, el quart classificat del Grup 1 de la Primera Divisió que el consolida al capdavant de la classificació amb tres punts d’avantatge sobre el Cornellà D. Arnau Mares va marcar el 0-1 molt aviat, al minut 3, i va facilitar el camí de la victòria. Àlex Carrillo, però, va empatar el partit i va obligar els blaugranes a intensificar el ritme. Samakou Nomoko va fer l’1-2 al minut 22 i a partir d’aquí tot va ser més senzill. Roger Casadevall (min 32) i Madou Murcia (min 42) van sentenciar el triomf. El Benjamí C jugarà la propera jornada a casa contra l’Escola de Futbol Gavà B.

BENJAMÍ D – DAMM B

Derrota davant d’un molt bon rival (1-3)

Els nois d’Alexis Pintó van lluitar, però no van poder evitar la derrota davant l’equip que més gols a favor ha sumat al llarg de les jornades. Roger Martí va protagonitzar el primer gol local al minut 2 de partit, però la Damm B va dominar l’esfèric i Biel Cabezas i Dimas Linares (2) van sentenciar la victòria visitant. Amb la derrota, els blaugranes baixen fins a la sisena posició, amb 17 punts, a només tres, això sí, del líder, l’Igualada. El Benjamí D jugarà la propera jornada al camp del Can Buxeres.

PREBENJAMÍ – SANT JUST DESVERN

Un triomf més a la butxaca (8-1)

Els blaugranes no tenen aturador i ho van demostrar després de golejar el quart classificat del Grup 5 de la Segona Divisió. Els de Juan Antonio Gil van signar la quarta victòria consecutiva en un partit en què van centrar els seus esforços en l’atac. Aquesta intensitat ofensiva va donar els seus fruits perquè al minut 6 quan Aisher Font obria la llauna en rematar un llançament de córner. La bona ratxa del Prebenjamí va derivar en quatre gols seguits de la mà de Pol Vila, Jordi Pesquer, Marc Garcia i novament Aisher Font. El Sant Just Desvern va reduir distàncies amb una diana de German Millan, però els blaugranes van respondre amb més gols de Raúl Expósito, Michal Zuk i Marc García. El Prebenjamí en va sumar una de nova que els consolida com a líders amb 22 punts, dos més que el Can Vidalet i el Levante Las Planas. La propera jornada els de Juan Antonio Gil jugaran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Sant Joan Despí, setè classificat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut