El Cadet B i l’Infantil A comencen la pretemporada

El Cadet B i l’Infantil A comencen la pretemporada

Els equips de Cristian Catena i Carles Martínez, campions de Lliga la campanya passada, s’entrenaran durant quatre dies a l’‘stage’ de Prades, mentre que l’Infantil B de Sergi Milà viatja avui cap al Japó per jugar el Torneig World Challenge 2016

El Cadet B i l’Infantil A comencen avui l’‘stage’ de pretemporada a Prades. Els equips de Cristian Catena i Carles Martínez, campions de Lliga la campanya passada, inicien la preparació amb força novetats a les seves plantilles abans de viatjar la setmana vinent cap a Itàlia per jugar dos tornejos internacionals a Milà i Roma, respectivament. Quant a l’Infantil B de Sergi Milà, viatja avui cap a Tòquio (Japó) per disputar el Torneig World Challenge 2016, en què es trobarà a la primera fase, a partir de dijous, amb el Sanfrece Hiroshima Junior, el Kawasaki Frontale i el Kumanoto.

El Cadet B de Cristian Catena es presenta amb quatre grans novetats: el defensa central Marc Faja (procedent del Girona), el centrecampista Jaume Jardí (Reus) i els davanters Zacarias Ghailan (Damm) i Marc Lachèvre (Argentona). La resta de la plantilla la conformen els porters Ramon Vila i Pol Tristán; els defenses Marc Alegre, Iker González, Biel Farrés, Aschalew Sanmartí, José Martínez, Joel López i Iván Julián; els centrecampistes Àlex Rico, Ilaix Moriba, Robert Navarro, Martí Riera i Marc Doménech, i els davanters Haitam Abadia, Anwar Mediero i Raúl Martínez.

El Cadet B jugarà a Prades dimecres a les 18.30 contra l’Atlètic Segre B, i dissabte, ja a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, s’enfrontarà a l’Escola de Futbol Gavà B abans de viatjar dilluns cap a Itàlia per jugar el Torneig de Milà, on disputarà a la primera fase davant del Serenissima i l’Astana. Els amistosos contra el Gimnàstic Manresa B, el CP Sarrià i el Sant Gabriel tancaran la pretemporada abans de començar la Lliga l’1 d’octubre a camp del Vilanova.

Torneig a Roma

Pel que fa a l’Infantil A de Carles Martínez, es presenta amb vuit cares noves: el porter Arnau Rafús (Vic); els defenses Roger Martínez i Eric Cañete (Gimnàstic Manresa) i David Navarro (San Gabriel); els centrecampistes Marc Casadó (Damm), Alejandro Ginard (Tecnofutbol) i Jorge Alastuey (Saragossa) i l’extrem Fermín López (Betis). La plantilla la completen els porters Raúl García-Alejo i Pau Sánchez; els defenses Miquel Juanola, Teo-Surafel Bernardo, Arnau Ollé, Eric Vega i Alejandro Balde; els centrecampistes Xavi Simons, Marc Pelaz i Arnau Solà, i els davanters Mamadou Sidou, Víctor Muñoz, Leonardo dos Reis, Arnau Farnós i Pau Servat.

L’Infantil A jugarà el primer amistós dimecres contra l’Atlètic Segre a Prades (17.00 hores), i el segon, dissabte a les 17.00 hores a camp del Granollers abans de viatjar el dilluns 29 d’agost cap a Roma per afrontar el II Torneig Cristina Varani 2016, on es trobarà a la primera fase la Juventus, el Perusa, el Renato Curi i l’Urbetevere. Panathinaikos, Roma, València, Inter, Sampdoria, Pescara, Lazio i Empoli, entre d’altres, també juguen aquest torneig. L’Infantil A debuta a la Lliga el 18 de setembre a casa contra el Nàstic de Tarragona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut