El Cadet A visita un hospital de nens discapacitats a Abu Dhabi

El Cadet A visita un hospital de nens discapacitats a Abu Dhabi

Una representació de l’equip de Franc Artiga ha conegut avui de primera mà, abans de guanyar a l'Al Dhafra per 2-0, el funcionament d’aquest centre que atén nens i nenes amb discapacitats físiques i mentals

Una representació del Cadet A formada per l’entrenador Franc Artiga, el membre de la Comissió Esportiva Tino Muñoz i els jugadors Sergi Rosanas i Konrad de la Fuente ha visitat aquest matí l'hospital Madinat Zayed Center for Rehabilitation and Care, que atén nens i nenes amb discapacitats físiques i mentals. Els representants del FC Barcelona han conegut el funcionament del centre, fundat l’any 2005, i han participat en diverses activitats amb els infants ingressats tant al gimnàs com a les sales de treballs manuals, on han pogut dibuixar amb ells. També els han fet entrega de diversos regals del Barça, com pins, pòsters i banderins tant als nois com a l’equip mèdic i d’infermeria.

El Cadet A ha guanyat –per 2-0, amb dos gols de Miguelete– el seu partit de semifinals del Torneig Internacional Al Dhafra contra l’equip local de l'Al Dhafra, format per juvenils de primer any. El blaugrana Nico González ha estat escollit MVP del matx. El Barça s’enfrontarà dissabte, a la final, al HNK Rijeka (19.00 hores), que ha superat l’Atlètic de Madrid per 4-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut