El Cadet A s’imposa al Reial Madrid

El Cadet A s’imposa al Reial Madrid

L’equip de Franc Artiga guanya el Torneig Torcaf d’Alzira en superar per 2-1 l’equip blanc en un cap de setmana marcat pel bon joc i els dos títols aconseguits pel Benjamí A i el Benjamí B

El futbol formatiu amateur blaugrana arriba a l’inici de la temporada oficial el proper cap de setmana en un bon moment de forma. Als tres títols aconseguits aquest cap de setmana pel Cadet A, el Benjamí A i el Benjamí B s’ha de sumar el bon joc que han fet tots aquells equips que han arribat a les seves respectives finals dels tornejos que han disputat, però que no les han pogut guanyar. Ha estat, també, un cap de setmana marcat per les tres victòries contra el Reial Madrid als Miniclàssics. Triomf del Cadet A per 2-1 a Alzira, de l’Infantil A per 1-0, a Arnedo, i de l’Infantil B per 2-1, a Saragossa. El proper cap de setmana comença la Lliga per al Cadet A, l’Infantil A, l’Aleví A i B i el Benjamí A i B.

CADET A – TORNEIG TORCAF D’ALZIRA
Campions guanyant el Reial Madrid al temps afegit (2-1)

Gran torneig el que ha signat el Cadet A aquest cap de setmana a Alzira. Bon futbol i victòria a la final del prestigiós Torneig Torcaf contra el Reial Madrid (2-1). Ansu va obrir el camí de la victòria a la primera part, però el Reial Madrid va empatar, de penal, al darrer minut. Al temps afegit, l’àrbitre va assenyalar com a penal una jugada individual de Pablo Moreno que ell mateix es va encarregar de transformar en el gol del triomf. El premi a Pablo Moreno com a màxim golejador del torneig i el d’Adrià Bernabé com a millor jugador recompensa un cap de setmana perfecte del Cadet A que va començar divendres amb la victòria per 3-0 contra l’Atlètic de Madrid, amb dos gols de Pablo Moreno i un d’Ansu.

Dissabte es van desfer del Vila-real per 2-1, amb gols de Bernabé i Nils Mortimer. El partit de semifinals contra l’Antiguoko es va resoldre als penals després d’empatar 0-0. Tenas, molt encertat, va aturar els dos primers llançaments de l’equip basc. El Cadet A debuta el proper diumenge 18 de setembre a la Lliga a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l’Escola de Futbol Gavà (12.00 h) en directe per Barça TV.

GIMNÀSTIC MANRESA B - CADET B
Victòria en un partit amistós (1-3)

El Cadet B ha estat l’únic equip que no ha disputat un torneig aquest cap de setmana. L’equip de Cristian Catena va jugar un partit amistós diumenge a camp del Gimnàstic de Manresa B amb una bona victòria per 1-3 amb gols de Marc Lachevre i Robert Navarro (2). El Cadet B treballarà tota la setmana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i el proper diumenge jugarà un partit amistós contra el CP Sarrià (10.30 h)

INFANTIL A – TORNEIG D’ARNEDO
Subcampions després de caure a la final amb el Celta (1-2)

L’infantil A ha quedat subcampió del XXII Torneig Arnedo Ciudad del Calzado. Els blaugranes es van veure les cares divendres passat a la fase de grups amb el Reial Madrid. Els nois de Carles Martínez es van imposar als blancs amb un gol de falta directa de Ginard en el darrer minut de partit. Després de guanyar l’Arnedo per 0 a 6, els blaugranes van passar com a primers de grup i es van trobar a quarts de final amb l’Athletic de Bilbao. Els bascos van posar les coses difícils als catalans, en avançar-se per 0-2, però finalment els culers es van alçar amb la victòria per 3 a 2, amb gols de Leo Dos Reis, Mamadou i Cañete. El rival a les semifinals va ser l’Espanyol i l’Infantil A també es va imposar per 3-2, amb gols de Fermín, Ginard i Xavi Simons. A la final, l’equip de Carles Martínez ha fet un bon partit, però el gol de Leo Dos Reis no ha estat suficient per superar un Celta que s’ha emportat el títol per 1-2. L’Infantil A debuta el proper cap de setmana a la Lliga de Divisió d’Honor dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Nàstic (11.00 h).

INFANTIL B – TORNEIG STADIUM VENECIA
Tercers després de superar el Reial Madrid (2-1)

L’Infantil B va acabar en tercera posició el Torneig Stadium Venecia disputat a Saragossa. La competició va començar dissabte amb la còmoda victòria contra l’Stadium Venecia, per 4-0, amb gols de Bobi (2), Nico Fuentes i Narcís Costa, i per la derrota contra l’Atlètic de Madrid (0-1) en un duel en què l’actuació arbitral va condicionar molt el resultat final. El Barça va desplegar el seu millor futbol en la final de consolació contra el Reial Madrid on es va fer amb el tercer lloc del torneig gràcies als gols de Toni Caravaca i Pol Muñoz (2-1). Adrià Capdevila, com ja va succeir al Japó, es va emportar el premi al millor jugador del campionat. L’Infantil B jugarà el proper cap de setmana el XVII Torneig de Miranda d’Ebro.

ALEVÍ A – TORNEIG AE JORDI PITARQUE
Subcampions en una disputada final contra l’Espanyol (0-1)

L’Aleví A del FC Barcelona es va quedar a les portes d’aconseguir el VI Torneig AE Jordi Pitarque, en què va participar el cap de setmana passat. L’equip de Marc Serra va començar golejant el Gimnàstic de Tarragona (4-0), va perdre contra el Sevilla (1-2) i va golejar l’Amposta (8-0). Els alevins blaugrana van arribar a la final després de guanyar el Llevant a quarts de final, per 1-0, i el Cornellà a les semifinals per 2-0. En l’últim partit, un gol de l’Espanyol va decidir una final en què el Barça va dominar i va arribar molt més a porteria, però li va faltar el gol. L’Aleví A debuta a la Lliga el proper dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Cerdanyola (17.30 hores).

ALEVÍ B – PINARES CUP 2016
Cauen a la final contra el València als penals (1-1)

Maleïts penals. L’Aleví B va participar a la Pinares Cup 2016, on va quedar subcampió després de perdre la final a la tanda de penals davant del València. El partit havia finalitzat amb empat (1-1) i els valencians van estar més encertats des del punt de penal (5-6). Els nanos de Jordi Pérez van signar, però, un gran torneig en què es van imposar a la primera fase al Lagunak (3-0), Vadillos (8-0) i Indautxu (3-1). Als quarts de final van superar el Vila-real (4-1) i a la semifinal van guanyar l’Oberena per un ajustat 2-1. L’Aleví B debuta dissabte a la Lliga a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra L’Hospitalet B a les 16.00 hores.

ALEVÍ C – MEMORIAL URRUTI
Tercers després de superar el Cornellà (1-0)

L’Aleví C ha quedat en la tercera posició del XI Torneig Memorial Urruti de Futbol 7 després de caure a les semifinals davant de l’Espanyol a la tanda de penals. Els blaugranes s’han imposat davant dels altres equips a la fase de grups, on han guanyat per 5 a 0 a l’Europa, 4 a 0 al Sant Andreu i 13 a 1 a la Guineueta. Després de perdre la semifinal, els nois de David Sánchez han aconseguit la tercera posició davant del Cornellà per 1 a 0.

ALEVÍ D – TORNEIG DONAU-AUEN CUP
Vuitens classificats en un torneig molt exigent

Bon torneig el que ha fet l’Aleví D tot i que el resultat final, vuitens, no els va acompanyar. Els nois de Dani Horcas van superar a la primera fase el Wiener Viktoria (5-0), el Ruzinov Bratislava (5-0) i l’Admira Wacker (4-1). A la segona lligueta van guanyar la Juventus (1-0) i van empatar amb l’Sturm Graz (0-0). A la tercera lligueta, en què ja jugaven pel títol, van perdre amb l’Atlètic de Madrid (0-1) i van superar el Lugano (2-0). En la lluita del cinquè al vuitè lloc, van perdre amb el Benfica (1-2) i l’Àustria de Viena (1-2).

BENJAMÍ A – MEMORIAL URRUTI
Campions superant l’Espanyol a la final (3-2)

Els blaugranes han guanyat aquest cap de setmana el XIV Torneig Memorial Urruti F7 a la Ciutat Esportiva La Guineueta en una final disputada contra l’Espanyol (3-2). El Benjamí A va començar el torneig dissabte amb un empat contra el Mercantil (2-2), però va golejar la Damm (5-2) i el Cornellà (5-1). A la semifinal es va imposar al Sant Andreu per un contundent 5-0. Aquest és el segon torneig que guanya el Benjamí A aquesta temporada després d’imposar-se al Torneig del Gimnàstic de Manresa. El Benjamí A debuta el proper diumenge a la Lliga contra el Vilassar de Dalt a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (10.15 h).

BENJAMÍ B – TORNEIG 11 SETEMBRE CF SINGUERLIN
Campions en vèncer a la final el Mercantil (1-0)

El Benjamí B s’ha proclamat campió del Torneig 11 de Setembre CF Singuerlin. Els d’Òscar Jorquera es van assegurar la primera posició guanyant tots els partits de la fase de grups davant del Racing Blanec (6-1), el Mercantil (2-1) i Singuerlin (6-0), i es van imposar al Cornellà a la semifinal per 4 a 0. Els blaugranes s’han alçat amb la victòria del torneig guanyant el Mercantil una altra vegada per  1 a 0.

BENJAMÍ C – TORNEIG VILA D’ARTÉS
Subcampió després de caure a la final contra la PB Collblanc Sants (0-1)

El Benjamí C del FC Barcelona s’ha proclamat subcampió del VI Torneig Benjamí Vila d’Artés 2016. Els nens d’Albert Puig han demostrat la seva superioritat a la fase de grups, i van quedar primers després de vèncer el Santboià per 3 a 0, el Puig-reig per 6 a 0 i l’Artés per 4 a 0. A quarts de final, els blaugranes s’han vist les cares amb el Gimnàstic de Manresa. El partit ha acabat en empat (0-0) i els penals han donat la victòria als blaugranes. A semifinals, els culers han guanyat el Balaguer per 3 a 0 i han passat a la final del torneig. Malauradament, el Benjamí B no s’ha pogut alçar amb la victòria. El PB Collblanc Sants A s’ha imposat els blaugranes a la final per 0 a 1.

BENJAMÍ D – TORNEIG VILA DE RIPOLLET
Tres derrotes i una victòria per un equip en formació

El Benjamí D d’Alexis Pintó és, com cada any, un equip en formació a aquestes alçades de la temporada. Els nanos s’acaben de conèixer i comencen a assimilar la filosofia Barça a poc a poc. Aquest cap de setmana han jugat el Torneig de Ripollet, en què s’han imposat al Sabadell (2-0), però han caigut amb el Primer Toque (0-3) i el Ripollet (1-2). A la tarda, a la fase de consolació, també van caure amb L’Hospitalet (0-3).

PREBENJAMÍ – CE MANRESA
Derrota davant d’un bon rival (2-4)

El Prebenjamí de Juanan Gil també està en fase de formació. Els més petits del futbol formatiu amateur van perdre el dissabte el seu primer partit de la pretemporada contra el CE Manresa per 2-4 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut