El Cadet A i el Benjamí A es proclamen campions de Lliga

El Cadet A i el Benjamí A es proclamen campions de Lliga

Els equips de Franc Artiga i Jordi Font sumen els èxits d’aquest cap de setmana a una temporada extraordinària en què el futbol base blaugrana ja ha guanyat 12 campionats

VILASSAR DE MAR – CADET A

Campions per novena temporada consecutiva (0-3)

El domini del FC Barcelona a la categoria Cadet és incontestable des de la temporada 2008/09. El Cadet A de Fran Artiga va guanyar aquest diumenge el novè títol consecutiu de la categoria després de superar a domicili el Vilassar de Mar per 0-3. Ansu, en dues ocasions, i Nils Mortimer van ser els encarregats de marcar els gols blaugrana en un partit que sempre van tenir controlat. El Barça guanya la Lliga gràcies al seu millor goal average particular amb el segon classificat, l’Espanyol, amb el qual ha finalitzat el campionat empatat a punts (82). Al final, l’exhibició futbolística que va fer el Barça a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on va guanyar per 1-3 al mes d’octubre, ha acabat sent decisiva i ha decantat la balança a favor d’un Barça que ha demostrat ser el millor equip de la categoria en acabar la temporada invicte: 26 victòries i 4 empats. El Barça, a més, és l’equip més sòlid de la categoria, ja que només ha encaixat 18 gols en tota la temporada. És el segon títol de Lliga de Franc Artiga al capdavant d’un Cadet A en què Ansu, amb 21 gols, ha estat el màxim golejador de l’equip. El títol és el premi merescut a la feina ben feta en un any molt complicat en què les nombroses lesions i les convocatòries de les seleccions han impedit al tècnic treballar amb tot el grup amb continuïtat.

CADET B – NÀSTIC DE TARRAGONA B

Victòria per seguir intractables (4-2)

Els campions de Lliga continuen mostrant un futbol atractiu que els permet superar amb contundència el Nàstic de Tarragona B. Els nois de Cristian Catena s’exhibeixen en cada partit, s’associen a les mil meravelles i gaudeixen oferint espectacle. Així doncs, Àlex Rico ha avançat els culers quan tan sols s’havien disputat tres minuts de joc (1-0, min 3). Tot i rebre l’empat vuit minuts després en un llançament de falta directa (1-1, min 11), els blaugranes, lluny de conformar-se, han insistit i finalment han trobat el premi. Una genialitat de Jaume Jardí a l’interior de l’àrea ha servit per assistir Iker González, autor del gol (2-1, min 26). Posteriorment, Martí Riera han deixat el partit encarrilat (3-1, min 57). El Nàstic ha retallat diferències, però una diana de Jaume Jardí ha deixat el 4-2 final. El següent compromís dels culers serà el proper dissabte al camp del Castelldefels.

INFANTIL A – ATLÈTIC SEGRE

Exhibició golejadora per tancar la Lliga (9-0)

Els nois de Carles Martínez  es van proclamar campions de Lliga la setmana passada, però la fam de victòria i la qualitat dels futbolistes ha significat que l’Infantil A aconseguís un nou triomf superant amb claredat l’Atlètic Segre (9-0). Leo Dos Reis i Ginard han obert el camí cap a la victòria amb dos gols al quart d’hora de joc. El potencial ofensiu blaugrana no ha tingut aturador i l’avantatge ha augmentat amb gols de Marc Pelaz, Arnau Farnós, Víctor Muñoz i David Navarro (6-0, min 55). Els visitants no han trobat remei al talent dels culers, i ja en la recta final del partit, Fermín López, Arnau Farnós, per segona vegada, i Marc Casadó (9-0, min 69) han tancat el festival golejador. Amb aquests tres punts, l’Infantil A posa punt i final a la Lliga, una competició que s’ha convertit en el seu tercer títol de la temporada després dels èxits al MIC i el Torneig de Güeñes.

NÀSTIC DE TARRAGONA B – INFANTIL B

Acaronen el títol de Lliga (1-3)

L’equip de Sergi Milà va fer un pas de gegant cap al títol de Lliga aquest diumenge, després de derrotar el Nàstic de Tarragona B a domicili (1-3). Al camp del dotze classificat, els blaugrana van haver de sobreposar-se al gol d’Adrián Garcia al minut 35. Ho van fer amb gran velocitat, ja que tan sols tres minuts més tard Pol Muñoz tornava la igualtat en el marcador (1-1). Pau Segarra i Narcís Costa van marcar els dos gols que van donar els tres punts als barcelonistes. Amb aquest triomf, l’Infantil B queda a tocar del títol, ja que porta cinc punts d’avantatge al Reus Deportiu a falta de dues jornades per a la finalització del campionat. El Barça podria proclamar-se campió en el proper partit a casa, diumenge que ve contra el Tortosa, penúltim classificat, si empata o guanya.

ALEVÍ A – SANT GABRIEL

Insistència amb poc premi (1-3)

Els campions de Lliga perden el seu primer partit en tota la temporada en la darrera jornada de Lliga. Així doncs, la primera derrota de la present campanya arriba després de 28 victòries i tan sols un empat; uns números només a l’abast dels millors. Els jugadors de Marc Serra han sortit al terreny de joc buscant els tres punts, però s’han topat amb dos gols en contra (0-2, min 52). Tot i la distància al marcador, els blaugranes han estat un rival combatiu i han seguit insistint en la tendència ofensiva. Finalment, Iker Bravo ha retallat distàncies i ha fet creure en la remuntada (1-2, min 58), però en la jugada posterior els visitants han augmentat un altre cop la diferència al lluminós (1-3, min 59). Els culers ho han intentat fins al darrer sospir, però no ha estat possible. D’aquesta manera, l’Aleví A s’acomiada de la competició de Lliga, en què ha estat el clar dominador de principi a fi.

ALEVÍ B – TORNEIG F7 AROUSA

Eliminats a les semifinals per l’Ajax (1-3)

Bon torneig el que ha realitzat aquest cap de setmana l’Aleví B a Galícia. Els nois de Jordi Pérez van caure eliminats davant de l’Ajax, en perdre per 1-3, a les semifinals del Torneig de Futbol 7 d’Arousa. El holandesos van acabar proclamant-se campions després de superar el Reial Madrid a la final (4-2). El Barça va fer una bona primera fase, en què es va classificar segon de grup després de guanyar el Wellington Phoenix (5-0), l’Arsenal (4-0), l’Ourense (4-0) i perdre amb el Reial Madrid (0-3). Al partit de quarts de final van empatar amb l’Acadèmia Angola (0-0), a la qual van superar a la tanda de penals.

CASTELLDEFELS – ALEVÍ C

Pluja de gols blaugrana (2-7)

Després de proclamar-se campió de Lliga del Grup 1 de Primera Divisió, l’Aleví C segueix mostrant un nivell sublim i guanya el Castelldefels per 2-7. El matx ha tingut un clar dominador i Marc Guiu, expert de cara a gol, ha obert el marcador en favor del Barça al primer minut de joc (0-1, min 1). Tot i encaixar l’empat, Alexis Olmedo, Jan Quiles, de penal, i Héctor Fort han marcat tres gols consecutius per donar tranquil·litat i deixar el partit gairebé sentenciat (1-4, min 24). La fam dels jugadors culers ha persistit i això els ha portat a aconseguir una diferència més gran. Pol Montesinos, Arnau Pradas i un altre cop Héctor Fort, han segellat la golejada de l’Aleví C, que amb aquest triomf segueix amb el 100% de victòries en el que portem de temporada: 28 triomfs. El següent partit serà contra el Santboià a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

PENYA BARCELONISTA ANGUERA – ALEVÍ D

A només una victòria del campionat (1-8)

L’equip de Dani Horcas va fer aquest diumenge un pas importantíssim cap al campionat de Lliga, ja que a la seva victòria per 1-8 al camp de la Penya Barcelonista Anguera s’hi va sumar la punxada del Sant Gabriel B a casa contra la PB Collblanc-Sants (4-5). Els resultats de la jornada deixen el Barça amb quatre punts de diferència respecte al segon i el tercer classificats a falta de només dos partits per al final, per la qual cosa es podria proclamar campió el proper cap de setmana si guanya el Cornellà C a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Contra la PB Anguera, els blaugranes no van tenir cap problema per sumar els tres punts i van marcar vuit gols, obra de Tomàs Marques, Agustín Gutiérrez, Nico Expósito (3), Iván Rodríguez, Santos Ortiz i Mateo Sciancalepore.

BENJAMÍ A – SANT CUGAT ESPORT B

Títol de Lliga merescut a l’última jornada (3-0)

L’equip de Jordi Font va tancar la Lliga 2016/17 amb una gran victòria que li va donar el títol de campió de Lliga. Un campionat molt merescut, ja que els blaugranes han sumat 29 victòries en 30 jornades i han marcat 246 gols, mentre que només n’han encaixat 15, unes xifres pràcticament immaculades a les que s’ha de sumar el bon joc realitzat per l’equip. Tot i això, el títol no es va poder assolir fins l’última jornada, ja que l’Espanyol tenia tan sols tres punts menys i encara gaudia d’opcions. Contra el Sant Cugat Esport, els blaugranes van fer els deures. Amb el seu joc habitual, el Benjamí A va superar els visitants amb gols de Lamine Yamal Nasraoui, David Sáez i Landry Céphas Farré. Els joves jugadors van poder celebrar-ho amb el seu públic i la festa va acabar a la dutxa dels vestidors.

SANT CUGAT – BENJAMÍ B

Derrota que no entela una temporada per emmarcar (2-1)

El campions de Lliga han posat punt i final a la competició de Lliga amb una derrota que no entela el gran campionat. Els nois d’Òscar Jorquera han sortit al camp amb la intenció de tancar una magnífica temporada amb una victòria. Tot i això, dos gols matiners dels locals han canviat el panorama (2-0, min 4). Però, tot i les dificultats, els blaugranes han seguit amb la intenció de remuntar el partit a base de futbol i treball. D’aquesta manera ha arribat el gol d’Iker del Moral (2-1, min 20), que ha donat esperança. Finalment, el marcador no s’ha mogut i el tres punts no han pogut tenir color blaugrana. Malgrat tot, el Benjamí B ha dominat la Lliga de principi a fi, i ha esdevingut el millor atac amb 170 gols.

VILADECANS – BENJAMÍ C

Victòria còmoda dels campions de Lliga (0-3)

L’equip d’Albert Puig, ja campió del Grup 1 de la Primera Divisió benjamí, no va donar cap mostra de relaxació i va aconseguir una victòria convincent al camp del Viladecans, de la zona mitja de la classificació (0-3). Samakou Nomoko va avançar el seu equip amb un gol al minut 15, Roger Casadevall va ampliar diferències al minut 37 i Samakou Nomoko va deixar el partit amb el definitiu 0-3 al minut 47. El proper partit dels blaugranes és el dissabte que ve contra el Santboià. L’equip porta 28 victòries consecutives i busca acabar la temporada amb un ple.

BENJAMÍ D – PB COLLBLANC SANTS

Empat contra el segon classificat (3-3)

El Benjamí D empata a tres davant la Penya Barcelonista Collblanc Sants en un molt bon partit de futbol. Els jugadors d’Alexis Pintó han afrontat el partit amb la intenció de marcar un alt ritme de joc, això ha propiciat que el Barça regnés al marcador als quatre minuts de joc per 2-0, amb gols de William Goore i Roger Martí. Els visitants han pogut igualar les forces (2-2, m. 39), però els culers han insistit i Nuhu Fofana ha marcat per tornar a donar avantatge al Barça (3-2, m. 45). Tot i això, en el següent minut de joc, els visitants han tornat a empatar (3-3, m. 46). Finalment, un punt important que permet al Benjamí D, quart, seguir en la lluita per la tercera posició. El següent partit serà el proper diumenge al camp del Santboià.

SANTFELIUENC B – PREBENJAMÍ

Gran golejada a domicili (2-10)

L’equip de Juanan Gil va sumar una altra victòria, i ja en porta 27 en 28 jornades, amb una gran golejada (2-10) que demostra que els joves jugadors no abaixen els braços ni després d’haver aconseguit el títol matemàticament. Al camp del Santfeliuenc B, els barcelonistes es van donar un festí de gols, i dos jugadors van aconseguir un pòquer de gols. Ethan Rodríguez i Jordi Pesquer en van fer quatre, mentre que Pol Vila i Michal Zuk van fer una diana cadascú. El partit va arribar a anar 0-9 i els locals van marcar dos gols a la recta final. El proper partit és dissabte que ve contra l’Espluguenc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut