Comença la temporada oficial amb molt bones expectatives

Comença la temporada oficial amb molt bones expectatives

El Cadet A, l’Infantil A, l’Aleví A, l’Aleví B, el Benjamí A i el Benjamí B s’estrenen aquest cap de setmana a les seves Lligues respectives

La temporada oficial comença aquest cap de setmana per a sis equips del futbol formatiu amateur del FC Barcelona. El Cadet A, l’Infantil A, l’Aleví A, l’Aleví B, el Benjamí A i el Benjamí B s’estrenen a les seves Lligues respectives en una campanya que es presenta amb molt bones expectatives per al Barça. Els 54 fixatges que han arribat al Club aquest estiu –el 92,5% procedents d’equips catalans—han demostrat ja aquesta pretemporada que han assimilat ràpidament la filosofia formativa de l’ADN Barça, i que la seva aportació serà fonamental per millorar el rendiment dels diferents equips.

L’Infantil A serà el primer equip a debutar. Ho farà demà dissabte a les 11.00 hores contra el Nàstic de Tarragona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’equip que entrena Carles Martínez s’ha reforçat amb vuit fixatges i té la base de l’Infantil B, que la  temporada passada va quedar campió de Lliga i va guanyar LaLiga Promises a Miami. L’Aleví A i l’Aleví B debuten també demà i ho fan tots dos per Barça TV. L’Aleví B, que aquesta temporada entrena Jordi Pérez, s’estrena contra L’Hospitalet (15.30) i l’Aleví A de Marc Serra ho fa contra el Cerdanyola Vallès (17.00). També debuta demà el Benjamí B, que aquesta temporada entrena Òscar Jorquera, al camp del Santboià (13.00).

 

El Cadet A, il·lusiona

El Cadet A debuta a la Lliga el diumenge contra l’Escola de Futbol Gavà amb la presència de Barça TV en directe (12.00). Serà un bon moment per veure un equip que ve de guanyar el Reial Madrid a la final del Torneig d'Alzira i que ha incorporat dos fixatges a la base de jugadors que van guanyar la Lliga i la Nike Cup la temporada passada amb el Cadet B de Cristian Catena, i que fins i tot es van guanyar els elogis de Luis Enrique pel seu bon joc. Franc Artiga disposa d’una plantilla a la qual s’han afegit els davanters Pablo Moreno, que puja al Cadet A després de marcar 70 gols la temporada passada a l’Infantil A, i Anssumane Fati, que torna després de superar la lesió de tíbia i peroné que es va fer al desembre en un partit contra l’Espanyol. El Cadet A blaugrana afronta la temporada amb el repte de sumar el seu novè títol consecutiu de la categoria i formar, per descomptat, la base del que serà el Juvenil B de la temporada 2017/2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut