fcb.portal.reset.password

Xesco Espar parla als joves de la Masia durant la xerrada d'avui. VÍCTOR SALGADO / FCB

En el marc de les xerrades que periòdicament s’organitzen a la Masia, amb l’objectiu de donar a conèixer als joves unes realitats que van més enllà del món del futbol i de l’entorn del Barça, aquest dimarts ha estat Xesco Espar, l’exentrenador del Barça d’handbol que va guanyar la Copa d’Europa de l’any 2005, l’encarregat d’exposar als joves esportistes de la residència del Club la importància que té al món de l’esport el treball en equip i saber escoltar als entrenadors.

Xesco Espar ha explicat als joves esportistes de la Masia 10 estratègies per multiplicar per 10 el seu rendiment a la conferència ‘Un més un sumen tres’. “El que els he intentat transmetre en aquesta xerrada és que no han de ser conformistes. No han de conformar-se, per exemple, a arribar al primer equip. Si pensen així al segon any ja no jugaran al Barça. Ells han de marcar-se nous reptes de forma permanent: arribar al primer equip, ser titular, guanyar la Lliga, assolir la Champions... Només així, amb ambició personal, assoliran els reptes”, ha explicat l’exentrenador del Barça d’handbol, que va guanyar la Champions del 2005 contra el Ciudad Real amb un equip en què destacaven jugadors com Barrufet, Nagy, Víctor Tomás, Iker Romero, Skrbic, O’Callaghan, Xepkin i Jerome Fernández.

Xesco Espar és ara un coach personal de prestigi d’executius, directius, empresaris i esportistes que, a més, s’atreveix amb l’escenari del Teatre Borràs, on va fer un monòleg dintre del cicle Els Motivadors. “Els dos grans consells que els he donat avui als nois de la Masia és que escoltin sempre el seu entrenador i que s’entrenin dur. Si t’entrenes dur el partit sempre serà més fàcil. Donar-ho tot de tu mateix a l’entrenament és el secret de l’èxit esportiu. I, sobretot, que treballin en equip sempre amb generositat, humilitat, confiança, entusiasme i compromís”, comenta.

Programa #ValorsMasia2015-2016

La conferència de Xesco Espar s’emmarca dins del programa #ValorsMasia2015-2016 que els joves esportistes de la Masia han posat en marxa conjuntament amb l’Hospital de Dia de Sant Joan de Déu amb l’objectiu de recaptar diners a favor de la lluita contra el càncer infantil. Totes aquelles persones que estiguin interessades a col·laborar poden fer el seu donatiu a través del web www.implica-t.org.


Conferència de Xesco Espar a la Masia by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();