Una collita de 8 lligues i 33 tornejos guanyats

Una collita de 8 lligues i 33 tornejos guanyats

El balanç del futbol formatiu amateur blaugrana d’aquesta temporada 2015/2016 és excel·lent tot i la sanció FIFA, que va sacsejar els fonaments de la Masia, i que encara queden títols en joc

Els títols aconseguits aquest cap de setmana per l’Infantil B i el Prebenjamí i el triomf del Benjamí A al Torneig Ciutat d’Igualada eleven a vuit el nombre de Lligues guanyades aquesta temporada 2015/2016 pel futbol formatiu amateur blaugrana, que, a més, ha aixecat la copa de campió en 33 tornejos. Un balanç molt positiu tot i la sanció FIFA que va sacsejar els fonaments de la Masia i que convida a l’optimisme de cara a afrontar els reptes que vénen les properes setmanes, com són LaLiga Promises Aleví a Vila-real o les fases finals de la Copa Catalunya. El Cadet A, el Cadet B, l’Infantil A, l’Infantil B, l’Aleví A, l’Aleví D, el Benjamí A i el Prebenjamí són, de moment, els campions de la Lliga blaugrana d’aquesta temporada.

 

CADET B – YOUTH CUP KEVIN DE BRUYNE

Els penals no fan costat al Cadet a les semifinals

El conjunt de Cristian Catena va jugar la Copa Juvenil Kevin de Bruyne a les instal·lacions del CF Drongen, a Bèlgica. Els blaugranes van empatar a un gol a les semifinals contra l’Àustria de Viena, però els austríacs van ser més eficaços a la tanda de penals i van assolir la final. Al partit pel tercer i quart lloc, el Cadet B va caure per 0-1 davant del Club Brugge. Fins llavors, el torneig que el Cadet B havia realitzat era immaculat; de fet, cap equip havia aconseguit fer un gol als de Cristian Catena. Van superar l’Odense per un gol a zero, gràcies a la diana d’Álvaro Sanz, i per zero a dos l’AZ Alkmaar a la fase prèvia. Als quarts de final els blaugranes van seguir demostrant la seva qualitat amb una gran victòria per quatre a zero contra el Genk, amb gols de Pablo Moreno, Nils Mortimer, Jaume i Miguelete. El Benfica va ser el campió del torneig.

 

INFANTIL A – ESCOLA DE FUTBOL GAVÀ

Eliminatòria del Campionat de Catalunya entre setmana

El conjunt dirigit per Carles Martínez disputarà l’eliminatòria dels quarts de final del Campionat de Catalunya aquesta propera setmana. El dimarts 24 de maig rebran la visita de l’Escola de Futbol Gavà a les 19 hores al Camp 9 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

INFANTIL B – ATLÈTIC SEGRE

Remuntada de coratge per assegurar el campionat (7-1)

Els de Sergi Milà van aconseguir coronar-se campions de la Lliga Preferent Infantil en vèncer per 7 a 1 l’Atlètic Segre. Els blaugranes van fer una nova demostració de força en remuntar un partit que van començar perdent en una de les poques ocasions que van tenir els visitants durant el partit. Abans del descans, però, Gabriel Martínez, amb un doblet, i Mamadou Saidou, amb una altra diana, capgiraven el marcador i deixaven el títol molt encarat. A la segona part, Arnau Farnós i Marc Pelaz sentenciaven amb dos gols que evitaven la reacció de l’Atlètic Segre i, d’aquesta manera, deixaven el títol de Lliga a casa. A les acaballes, Gabriel Martínez, que completava el seu triplet, i Nadir van acabar d’arrodonir la festa. A falta d’un partit per acabar la temporada, els de Sergi Milà sumen 73 punts amb 23 victòries en 29 partits i 96 gols a favor.

 

ALEVÍ A – DANONE NATIONS CUP

Tercera posició en un torneig de mèrit

El conjunt entrenat per Marc Serra va arribar fins a la penúltima ronda de la final nacional de la Danone Nations Cup que es va celebrar aquest cap de setmana a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i a l’RCDE Stadium. Els blaugranes van empatar a un gol contra el València, però van caure derrotats a la tanda de penals a les semifinals. Al partit pel tercer i el quart lloc, van ser molt superiors al Màlaga, al qual van vèncer per 5 a 1. A la fase de classificació, l’Aleví A va ser molt superior i va guanyar al  Las Palmas (6-0), al València (3-0) i al Ràcing (4-1). Als quarts de final, els de Marc Serra van vèncer la Damm per 3 gols a 0. El Sevilla es va proclamar campió de la Danone Cup. L’Aleví A es tornarà a trobar tots aquests rivals el primer cap de setmana de juny a LaLiga Promises de Vila-real. València, Sporting, Rayo i Deportivo són els rivals de la primera fase del Barça.

 

ALEVÍ B – VIII MEMORIAL JOSEP M. BURSET

Final suspesa per les fortes pluges

Al mateix terreny de joc on el Benjamí B va quedar subcampió del Torneig Memorial Josep Maria Burset dissabte, l’Aleví B va arribar a la final després d’un torneig immillorable on no ha rebut cap gol. El partit, programat a les 18.30 hores del diumenge, però, no es va poder jugar a causa de les fortes pluges que van inundar la gespa del Municipal de Cassà de la Selva, que ha quedat inutilitzada per a la pràctica esportiva. Fins llavors, l’equip entrenat per Jordi Font havia signat una actuació memorable. A la fase prèvia van superar el Vic per 1 a 0, el Palamós per 5 a 0 i el Cassà, l’amfitrió, per 5 a 0. A les semifinals van vèncer el Quart per 3 a 0.

 

ALEVÍ C – VILANOVA

Golejada per jugar-s’ho tot a una carta (10-0)

El conjunt entrenat per Òscar Jorquera va superar de manera molt clara el Vilanova i la Geltrú i manté opcions de cara a aconseguir el títol de Lliga de la Primera Divisió. Els blaugranes van guanyar per 10 a 0 gràcies als gols de Bilal Achhiba i Pau Ortega per partida doble, Kevin Lamar Kelley, Gerard Hernández, Íker Bravo, Marc Bombardo, Pau Fernández i Llorenç Ferrés. A falta d’una jornada per tancar el campionat, l’Aleví C és segon a 3 punts del líder, el Cornellà. Gràcies a tenir el 'goal average' a favor, el Barça ha de vèncer a la darrera jornada contra l’Atlètic Sant Just i esperar que el Cornellà perdi contra la Fundació Atlètic Vilafranca per guanyar la Lliga. Els blaugranes sumen 71 punts i 154 gols a favor.

 

ALEVÍ D – HOSPITALET C

Nova victòria del campió (6-2)

L’equip dirigit per Daniel Horcas va vèncer aquest cap de setmana passat contra l’Hospitalet. Els riberencs van posar dificultats als blaugranes durant la primera mitja hora de partit: Elliot Cervellera va igualar el gol inicial dels visitants al minut 19, i poc després Jan Molina feia el segon. Tot i que l’Hospitalet va establir l’empat, un minut després novament Jan Molina feia el 3 a 2. En el tram final del matx, Nil Suárez (min 53), Pol Vila (min 55) i Elliot Cervellera (min 57) van acabar amb la resistència riberenca. Amb aquest nou triomf, l’Aleví D suma 80 punts, ha guanyat 26 dels 29 partits que ha disputat i ha fet un total de 184 gols.

 

BENJAMÍ A – TORNEIG CIUTAT D’IGUALADA

Campions invictes a Igualada

Els nois entrenats per Jordi Pérez van vèncer al Torneig Ciutat d’Igualada després d’empatar a un gol contra el Sant Cugat Esport a la final i guanyar a la tanda de penals per 3 a 2. Els blaugranes van fer un gran torneig i no van perdre cap partit. A la fase prèvia, el Benjamí A va guanyar el seu rival a la final, el Sant Cugat Esport, per 2 a 0, el Tàrrega, per 1-0, van empatar contra el Vic (1-1) i van superar el Jàbac i Terrassa per 1 a 0. A la fase eliminatòria, el camí cap a la final va ser un recital dels de Jordi Pérez, que van superar el Badalona a vuitens (2-0), el Balaguer a quarts (6-0) i l’Escola de Futbol Gavà a les semifinals (2-0).

 

BENJAMÍ B – VIII MEMORIAL JOSEP M. BURSET

Arriben fins a la final a Cassà

El Benjamí B dirigit per David Sánchez va arribar fins la final de la vuitena edició del Torneig Memorial Josep Maria Burset celebrat al Camp Municipal de Cassà de la Selva. L’Espanyol va superar els blaugranes per zero a un a la final, en una jugada desafortunada al temps afegit, i va deixar sense campionat un Benjamí B que, fins a la final, va fer un gran paper. A la fase prèvia van superar la UE Quart per 3 gols a 0, l’Atlètic Bisbalenc per 2 a 0 i l’amfitrió, la UD Cassà, per 8 a 1. A les semifinals, els blaugranes van vèncer el Cornellà per 1 gol a 0.

 

BENJAMÍ D – MARTINENC

La sort no va ser al costat del Benjamí D (2-3)

El Benjamí D va caure a la Ciutat Esportiva contra el Martinenc, amb el qual compartia liderat fins a aquesta jornada. Els nois entrenats per Marc Alexandre Pintó van fer un molt bon partit, però un gol de falta al darrer minut va acabar certificant el triomf del conjunt hortenc. Landry Céphas Farre va avançar els blaugranes ben aviat (min 5), però el Martinenc va capgirar el marcador. Landry, novament, va igualar el matx en un llançament de falta, i l’empat servia al Benjamí D per mantenir la primera posició. Un gol del Martinenc al minut 47, però, va ser definitiu per col·locar-se primer a falta de només una jornada.

 

PREBENJAMÍ – CASTELLDEFELS B

Golejada i campionat de Lliga al sac (5-1)

El conjunt entrenat per Juan Antonio Gil va superar el Castelldefels a la Ciutat Esportiva per assegurar-se el títol de Lliga de Segona Divisió Benjamí a falta d’una jornada per cloure el campionat. Els gols de Broulaye Chama (min 2) i Albert Vicencs (min 6) van encarrilar el triomf des d’un bon inici. Arnau Marés (min 38) i Roger Casadevall (min 41) van sentenciar més endavant, i Nuhu Fofana (min 47) va posar la cirereta un minut després que el Castelldefels fes el gol de l’honor. El Prebenjamí, doncs, guanya el títol de Lliga en sumar 73 punts, sis més que l’Escola de Futbol Gavà. Ha guanyat 24 dels 29 partits que ha disputat i ha fet 143 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut