Un cap de setmana molt intens

Un cap de setmana molt intens

L’Infantil B i el Benjamí D poden proclamar-se campions de Lliga, mentre l’Aleví A juga la Danone Cup contra els millors equips del panorama estatal i el Cadet B viatja a Bèlgica

Aquest serà, sens dubte, un cap de setmana molt intens al futbol formatiu amateur blaugrana. Fins a tres equips poden proclamar-se campions de Lliga, mentre l’Aleví A i el Cadet B mesuraran les seves forces a dos tornejos molt exigents com són la Danone Cup i la Youth Cup Kevin de Bruyn, a Bèlgica, on es trobaran els millors equips de la seva categoria del futbol estatal i europeu.

 L’Infantil B de Sergi Milà es proclamarà campió de Lliga si guanya demà dissabte a les 12.00 hores a l’At. Segre a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Barça TV oferirà en directe aquest partit en el que l’Infantil B, que a falta de dues jornades porta quatre punts d’avantatge respecte al segon classificat, el Cornellà C, pot culminar un any impressionant en el que ja ha guanyat el Torneig Stadium Venezia, el Torneig Solidari de la Marató, LaLiga Promises de Miami, l’Argentona Cup i el Torneig Internacional St. Kevin’s Boys Cup a Dublín.

Les il·lusions també estan depositades aquest cap de setmana amb els més petits. El Benjamí D d’Alexis Pintó es proclamarà campió de Lliga si guanya dissabte a les 12.00 hores al Martinenc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tots dos equips lideren el Grup 2 de la Primera Divisió, amb 78 punts, a falta de dues jornades i si els blaugranes guanyen assegurarien el títol al tenir el goal average a favor.

També se la juga el Prebenjamí de Juanan Gil el diumenge. Reben al Castelldefels B a les 10.00 hores i necessiten guanyar per mantenir les seves opcions a la Lliga. Es dóna la circumstància que el Prebenjamí podria ser campió, si empata o guanya diumenge, entre setmana ja que el Comitè de Competició ha castigat a l'Escola de Futbol Gavà amb la pèrdua de tres punts per alineació indeguda i s'està a l'espera de si el club del Baix Llobregat recorre la sanció al Comitè d'Apel·lació. Recordem que tots dos, el Benjamí D i el Prebenjamí, van començar a competir al gener a l'estar afectats els seus jugadors per la 'sanció FIFA'.

Dos tornejos de primer nivell

El Cadet B, per la seva part, viatja a Bèlgica per jugar la Youth Cup Kevin de Bruyn a les instal·lacions del club CF Drongen Ghent. Odense i AZ Alkmaar seran, dissabte, els primers rivals dels blaugranes a la fase prèvia en un torneig on també participen el Club Brugge, Gent, Bayer 04 Leverkusen, Everton, Benfica, Genk, Totthenham, Wolfsburg i Austria de Viena.

L’Aleví A també disputa aquest cap de setmana una competició molt exigent: la Danone Cup. L'equip de Marc Serra jugarà demà la primera fase, que es disputa a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de l'Espanyol, contra el Las Palmas (9.45 h), el València (11.15) i el Racing de Santander (17.15), al Grup D. El Grup A està format pel Cornellà, Màlaga, Santa Marta i Deportivo. El grup B, el formen l'Espanyol, Sevilla, Vila-real i Celta, mentre al Grup C figuren la Damm, Betis, Atlètic de Madrid i la Selecció d'Escoles Esportives Danone. La fase final es jugarà diumenge a l’RCDStadium de l’Espanyol a Cornellà-El Prat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut