fcb.portal.reset.password

Els esportistes de la Masia es van fotografiar amb el Mag Lari. PACO LARGO / FCB

Màgia, il·lusió, trucs, somriures i moltíssimes emocions es van viure ahir a la nit a l’auditori de la Masia amb la conferència que va oferir el Mag Lari. Els joves esportistes del FC Barcelona van gaudir bocabadats de l’espectacle d’un dels mags més prestigiosos del món, però també van escoltar amb molta atenció les seves paraules, el seu missatge, les seves sinceres i realistes recomanacions per afrontar el llarg camí que els ha de portar a convertir-se en esportistes professionals. El Mag Lari els va parlar de “la màgia dels somnis”, els va animar a “viure la vida amb il·lusió” i els va fer entendre com s’assemblen la vida d’un mag i la d’un futbolista. Tot aquest tomb per la seva vida el va fer combinat amb diferents jocs de màgia que van emocionar els esportistes de la Masia i els 12 nens i nenes de l’Hospital de Dia de Sant Joan de Déu que, dintre del programa #ValorsMasia 2015-2016, es van desplaçar fins a la residència del Barça per gaudir de l’espectacle.

El Mag Lari va tocar la fibra dels residents de la Masia. El seu discurs va ser tan directe i el seu llenguatge tan impactant que els va convidar a la reflexió. Per al Mag Lari, tant la carrera d’un mag com la vida d’un futbolista és una escala que s’ha de pujar amb determinació. Una escala on els joves esportistes es trobaran esglaons bons i dolents que els ajudaran a formar-se com a persones. Una escala per on hauran de demostrar que són diferents, on tindran èxits, on compliran uns objectius i on només pujaran si ho fan amb il·lusió i decisió. Però a l’escala, mentre pugen, també experimentaran pors, fracassos i arribarà un moment en què tocaran sostre. “Heu de posar-ho tot de la vostra part per ser diferents, com ho és Messi, per exemple, però també heu de saber extreure la part positiva dels fracassos i de les pors. Si no fracasses cap vegada no sabràs valorar mai l’èxit. La vostra vida és una escala que us portarà fins a un sostre, per això us vull dir que gaudiu de cada esglaó que pugeu i que sigueu conscients que aquí, a la Masia, teniu molta gent que us ajuda a pujar aquests esglaons pas a pas”, els va dir el Mag Lari, entre els aplaudiments d’uns joves esportistes que, entusiasmats amb l’experiència que havien viscut, es van voler acomiadar d’ell fent-se tots junts una fotografia de família.

Programa ‘#ValorsMasia2015-2016’

La conferència del Mag Lari s’emmarca dins del programa #ValorsMasia2015-2016 que els joves esportistes de la Masia han posat en marxa conjuntament amb l’Hospital de Dia de Sant Joan de Déu amb l’objectiu de recaptar diners a favor de la lluita contra el càncer infantil. Totes aquelles persones que estiguin interessades a col·laborar poden fer el seu donatiu a través del web www.implica-t.org.Xerrada del Mag Lari als residents de La Masia by fcbarcelona
Tornar a dalt