L’Infantil B estarà a les semifinals del torneig LaLiga Promises

Després de superar la primera fase, l’equip de Sergi Milà s’ha imposat al Celta (1-2) en els quarts de final amb gols de Mamadou i Arnau Farnós

L’Infantil B del FC Barcelona s’ha classificat aquest dilluns per a les semifinals del torneig LaLiga Promises que s’està disputant aquests dies a Miami. Després de classificar-se per a la fase final amb dues victòries i una derrota a la primera ronda, l’equip dirigit per Sergi Milà s’ha imposat al Celta per 1-2 en els quarts de final. A la semifinal, que es disputarà aquest dimarts a les 16.45 hores (hora catalana), els culers s’enfrontaran amb el Vila-real.

La jornada no havia començat bé per als nois de Sergi Milà. L’Infantil B blaugrana ha caigut contra el Vila-real en el segon partit de la primera fase per 1-2, en un partit disputat a un terreny de joc de dimensions més reduïdes de les habituals. Els castellonencs s’han avançat tot just a l’inici de partit, però Moriba ha empatat a continuació. El Vila-real s’ha tornat a avançar abans del descans, i a la segona part ja no s’ha mogut el marcador.

Una estona més tard, el conjunt blaugrana es jugava l’accés als quarts de final contra el Weston FC nord-americà. Just abans del descans, Arnau Farnós ha avançat l’equip de Sergi Milà, i en tornar dels vestidors la superioritat blaugrana s’ha imposat gràcies als gols de Mamadou i Marc Pelaz. Després del partit, l’equip ha rebut la visita de l’exjugador Patrick Kluivert, amb qui els joves blaugranes s’han fotografiat i han celebrat la victòria. L’Infantil B blaugrana ha aconseguit, d’aquesta manera, el pas als quarts com a segon classificat del grup D amb sis punts.

L’escull per arribar a la semifinal seria el Celta de Vigo, que havia passat invicte com a primer classificat del grup C, i el Barça l’ha superat gràcies a un gran partit. El duel no podia començar millor, ja que Mamadou ha avançat el Barça en el primer minut de joc. Les millors ocasions de la primera part han estat blaugranes, però no han arribat més gols abans del descans. A la represa el Barça ha seguit sent millor, i en una excel·lent acció col·lectiva entre Mamadou, Eric Vega i Arnau Farnós ha arribat el 0-2, obra del pitxitxi blaugrana. El Celta ha retallat distàncies en el tram final amb un gol de Labrada, però els nois de Sergi Milà han aconseguit finalment el pas a les semifinals.

En l’últim dia del torneig LaLiga Promises, l’equip de Sergi Milà disputarà les semifinals a les 16.45 hores (hora catalana) contra el Vila-real, en un partit que es podrà seguir per streaming al web del Club. Els blaugranes buscaran l’accés a la final, que es disputarà a les 18.45 hores.