L’esport formatiu del Barça dóna suport a la lluita contra el càncer infantil

L’esport formatiu del Barça dóna suport a la lluita contra el càncer infantil

Els joves esportistes del Club surten aquest cap de setmana al terreny de joc lluint unes samarretes del projecte #ValorsMasia en suport a la lluita contra el càncer infantil

Els equips formatius del Club s’han sumat aquest cap de setmana al projecte #ValorsMasia2015-2016, i estan sortint als seus terrenys de joc respectius lluint unes samarretes en suport a la lluita contra el càncer infantil. Aquesta acció es porta a terme amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, que se celebra dilluns, 15 de febrer. En total seran uns 500 esportistes entre futbol, bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala els que faran costat a aquesta iniciativa aquest cap de setmana en els més de 30 partits que es disputaran tant a la Ciutat Esportiva Joan Gamper com a la resta de Catalunya. A la samarreta es pot llegir: “Valors que ens fan grans. #ValorsMasia. Lluitem contra el càncer infantil”.

El lema Valors que ens fan grans vol transmetre que la Masia, a més de ser una residència d’esportistes d’alt rendiment, és també un centre de formació integral on la categoria humana va de la mà del rendiment esportiu.

Col·labora-hi a través de www.implica-t.org

L’acció d’aquest cap de setmana és una més de les que s’emmarquen dins del programa #ValorsMasia 2015-2016 que els joves esportistes de la Masia han posat en marxa conjuntament amb la Fundació del Club i l’Hospital de Dia de Sant Joan de Déu, centre sanitari de referència per a la residència d’esportistes del FC Barcelona, amb l’objectiu de recaptar diners a favor de la lluita contra el càncer infantil. Totes aquelles persones que estiguin interessades a col·laborar-hi poden fer el seu donatiu a través del web www.implica-t.org fins al 30 de juny. Es poden fer aportacions des d’un euro fins a 5.000, i així constar com a col·laborador principal del projecte.

La campanya #ValorsMasia 2015/16 tindrà continuïtat en els propers mesos amb conferències, tallers i diferents activitats que es duran a terme a la Masia, com per exemple les xerrades que impartiran, entre d’altres, el Mag Lari, el pallasso Tortell Poltrona i l’exentrenador del Barça d’handbol Xesco Espar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut