L’Aleví A i el Benjamí A arriben a les 20 jornades amb ple de victòries

L’Aleví A i el Benjamí A arriben a les 20 jornades amb ple de victòries

L’Infantil B de Sergi Milà torna a donar una mostra de la seva ambició i fortalesa de caràcter marcant el gol de la victòria a camp del Marianao Poblet en el temps afegit

PRAT - CADET A

Victòria assegurada a la primera meitat (0-3)
Nou triomf del Cadet A fora de casa en un partit que va deixar resolt al primer període. Els blaugranes van dominar la primera meitat i es van avançar amb un 0-2, amb gols de Labinot i Sánchez, que els va permetre jugar amb més comoditat. Al segon temps, el conjunt dirigit per Franc Artiga va tancar el marcador amb un gol més, en aquest cas de Sergio Gómez, que va certificar el triomf. Amb aquesta victòria, el conjunt blaugrana recupera el liderat amb 52 punts, un més que l’Espanyol, que ahir va empatar 2-2 a camp del Jàbac i Terrassa, tot i que els blaugranes tenen ajornat el partit de la jornada passada, que el disputaran el proper 6 d’abril contra el Gimnàstic Manresa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Barça, precisament, rebrà la propera jornada al Jàbac i Terrassa en un partit que pot marcar el futur de la Lliga.

 

CADET B – VILANOVA I LA GELTRÚ

Segueixen amb un registre perfecte (4-2)
Els nois dirigits per Cristian Catena van superar en un bon partit el Vilanova i la Geltrú, un rival que venia d’una ratxa molt positiva de resultats, i d’aquesta manera mantenen un balanç immaculat a la Lliga Preferent. El Cadet B va guanyar gràcies a un triplet d’un inspirat Nils Mortímer (min 6, 51 i 58) i un altre gol de Jaume Albert Cuéllar (min 27). Amb aquest resultat, els blaugranes són primers amb 54 punts, aconseguits en 18 partits, tots guanyats, i avantatgen en 9 punts el segon classificat, la Rapitenca. A més, el Cadet B ja suma un total de 84 gols.

 

INFANTIL A – ESCOLA FUTBOL MATARÓ

Més de 100 gols aquesta temporada (3-0)
Un altre triomf de l’Infantil A en un molt bon partit dels blaugranes. Pablo Moreno va aconseguir avançar el seu equip rematant una gran acció conduïda per Robert Navarro. El primer gol dels homes de Carles Martínez significava el gol número 100 de l’Infantil A a la Lliga i el segon, també obra de Pablo Moreno, el 50è aquesta temporada al seu compte particular, i es manté com el màxim golejador de les categories inferiors del Barça.

L’Infantil A va dominar la primera part i va poder ampliar distàncies al marcador, però la falta d’encert i les intervencions del porter mataroní ho van impedir. Els visitants no van aconseguir generar cap ocasió de perill al primer temps. Després de la represa, els jugadors dirigits per Carles Martínez van ser més efectius i van poder sentenciar el matx amb els gols de Moreno i d’Iván Julián. Novament, a més, varen perdonar algun gol més. L’Infantil A, amb aquest triomf, es manté al liderat de la Lliga Divisió d’Honor amb 18 partits guanyats de 20 jugats, 55 punts i 102 gols a favor, amb 6 punts d’avantatge sobre un Cornellà al qual visita la propera jornada en un partit que marcarà el futur de la Lliga. 

 

MARIANAO POBLET - INFANTIL B

El gol del triomf arriba al temps afegit (2-3)
Triomf sofert dels nois de Sergi Milà, que van veure com el Marianao Poblet, un equip de la zona alta, els complicava les coses. Els locals van colpejar primer amb un gol d’Alejandro Espinosa al minut 37, però el conjunt blaugrana va empatar amb un gol d’Eric Vega, de penal, dotze minuts després. Al minut 52, els de Sergi Milà van capgirar el marcador amb un gol de Pau Servat, però el Marianao va reaccionar i va empatar al minut 60 amb el segon gol del partit d’Espinosa. El gol del triomf blaugrana el va fer Xavi Simons, al temps afegit, i va demostrar, una vegada més, la raça i el caràcter d’aquest equip que no dóna mai un partit per perdut. Amb aquesta victòria, l’Infantil B es manté líder amb 49 punts, amb 16 victòries en 18 partits jugats, amb 4 punts d’avantatge sobre el Cornellà.

 

ESCOLA FUTBOL MATARÓ B - ALEVÍ A

I ja en van 20 de seguides i més de 200 gols a favor (1-11)
L’Aleví A va superar l’Escola de Futbol Mataró a domicili per 1 gol a 11 i es manté al liderat de la Lliga. Els homes de Marc Serra van fer tots els seus gols abans de rebre l’únic que els locals van poder anotar. Aleix Garrido, amb 3, Iker Almena, Adrián Bobi i Marc Jurado, amb 2, Alex Valle i Pau Segarra van ser els golejadors d’un Aleví A que segueix dominant clarament la Lliga Preferent i és líder amb 20 victòries en 20 partits, amb 5 punts d’avantatge sobre la Damm B, i suma un total de 201 gols a favor (10,05 gols de mitjana per partit).

 

CAN RULL ROMULO TRONCHONI - ALEVÍ B

Golejada i continuen líders (1-9)
L’Aleví B va aconseguir superar el Can Rull Rómulo Tronchoni per 1 gol a 9 i, d’aquesta manera, aconsegueix mantenir el liderat contra l’Espanyol per 2 punts de diferència. Sergio Oriol i Nicolás Fuentes, amb dues dianes, Gerard González, Pablo Meléndez, Álvaro Millán, Pol Muñoz i Narcís Costa van ser els golejadors de l’equip entrenat per Jordi Font. L’Aleví B, doncs, continua al primer lloc de la classificació amb 57 punts, amb 19 triomfs en 20 partits i un total de 118 gols a favor.

 

ALEVÍ C – MARIANAO POBLET

Victòria aclaparadora i continuen invictes (5-1)
Els jugadors entrenats per Òscar Jorquera van superar clarament el Marianao Poblet i, d’aquesta manera, es mantenen al capdavant de la classificació del Grup 1 de la Lliga de Primera Divisió Aleví. Gerard Hernández va avançar els blaugranes, Iker Bravo va fer el segon i Bilal Achhiba va sentenciar amb dues dianes més. Pau Fernández va arrodonir el partit amb el cinquè i darrer dels blaugranes. L’Aleví C segueix al liderat amb 50 punts en 18 partits, amb 6 punts d’avantatge sobre el Cornellà C, dels quals n’han guanyat 16 i han fet un total de 106 gols.

 

ALEVÍ D – PB COLLBLANC SANTS

Partit ajornat per a mitjans de març
L’Aleví D no va disputar el partit que l’havia d’enfrontar al PB Collblanc-Sants aquest cap de setmana. El matx va quedar ajornat al proper dimarts 15 de març a les 19.15 hores. Els blaugranes es col·loquen en 2a posició de forma provisional a l’espera de recuperar aquest compromís de Lliga, amb 46 punts i 109 gols a favor en 17 jornades de campionat disputades. El Vila Olímpica és el nou líder amb 47 punts.

 

BENJAMÍ A – ESCOLA F. GAVÀ

Els gols arriben a la segona part (5-0)
Els nois de Jordi Pérez continuen amb una línia impecable a la Lliga. Aquest cap de setmana van superar per 5 gols a 0 l’Escola de Futbol Gavà en un partit molt disputat que no es va resoldre fins la segona part. Joel Faura, Pol Montes, Jan Quiles, Marc Guiu i Jan Encuentra van ser els autors dels gols. Aquest és un triomf que referma el domini aclaparador del Benjamí A a la Lliga Preferent: 20 victòries en 20 partits per un total de 60 punts, 16 més que el segon classificat, el Cornellà, i 147 gols a favor.

 

MOLLET  - BENJAMÍ B

Empat a domicili i 9 jornades seguides invictes (2-2)
El Benjamí B va empatar a dos gols al camp del Mollet A i suma nou partits consecutius sense perdre. El conjunt de David Sánchez va remuntar el gol inicial dels vallesans gràcies a les dues dianes aconseguides per Èric Mompo, però els locals van aconseguir igualar el marcador. Amb aquest resultat, els blaugranes es mantenen a la 4ª posició de la classificació amb 45 punts i 79 gols a favor en 20 jornades del campionat de Lliga Preferent de la categoria Benjamí.

 

BENJAMÍ C – PIERA A

El cuer de la Lliga cau a la Ciutat Esportiva (13-0)
Clara i contundent victòria dels jugadors d’Albert Puig aquest cap de setmana. L’equip que visitava la Ciutat Esportiva era el Piera, últim classificat al Grup 1 de la Lliga de Primera Divisió, i el Benjamí C ha golejat. Marc Bernal, amb 4 dianes, Lamine Yamal Nasraoui, amb 3, David Escoda i Sergi Riba, amb 2, Pol Duran i Arnau Herrero van ser els golejadors d’un partit dominat d’inici a fi pels blaugranes. Els nois dirigits per Albert Puig, així doncs, mantenen el pols amb el líder, el Cornellà: són segons a la classificació amb 49 punts i han fet 107 gols en 18 partits.

 

ALMEDA  - BENJAMÍ D

Segueix el ple de victòries (0-11)
El conjunt d’Alexandre Pintó segueix a ritme de creuer al Grup 2 de la Lliga de Primera Divisió i aquest dissabte va sumar una nova victòria al camp de l’Almeda per 0 gols a 11. Iker del Moral, amb 4 gols, Landry Céphas Farré, amb un triplet, Joel Escaler, amb un doblet, Gerard Ruiz de Valdivia i Xavi Castellanos van ser els golejadors dels blaugranes. El Benjamí D suma 14 victòries en 14 jornades disputades de campionat i ha superat la xifra dels 100 gols aquesta temporada: amb els d’aquest cap de setmana ja en són 107. Els blaugranes jugaran el proper dimecres, 2 de març, contra l’Atlètic Sant Just al Municipal de Sant Just Desvern a les 18.30 hores un nou matx de la Lliga. El Barça ja es segon a sis punts del líder, el Martinenc, quan encara té quatre partits de Lliga aplaçats.

 

ESCOLA F. GAVÀ – PREBENJAMÍ

Cauen a Gavà per la mínima (4-3)
L’equip entrenat per Juan Antonio Gil no va poder superar l’Escola de Futbol Gavà i va caure derrotat per 4 gols a 3. Els 2 gols de Marc Bernal i l’anotat per Broulaye Chama no van evitar que els locals empatessin tots els avantatges que van tenir els blaugranes i acabessin avançant-se de forma definitiva. El Prebenjamí, encara amb 4 partits pendents respecte als seus rivals, és a la classificació amb 31 punts i 56 gols a favor en 14 partits. El Prebenjamí jugarà el proper dimarts, 1 de març, contra el Begues a domicili a les 18.30 hores en un nou compromís de la Lliga de 2ª Divisió Benjamí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut