L’Aleví A cau als vuitens de LaLiga Promises

L’equip de Marc Serra ha perdut per 1-2 contra l’Espanyol i diu adéu al torneig tot i ser un dels equips que millor futbol ha jugat

El futbol ha estat avui cruel amb l’Aleví A. L’equip de Marc Serra ha perdut per 1-2 contra l’RCD Espanyol als vuitens de final de LaLiga Promises, que es disputa a la Ciutat Esportiva del Vila-real, i diu adéu al torneig tot i ser un dels equips que millor futbol ha realitzat. Dos errors defensius blaugranes i el propi sistema de competició, amb partits que es disputen a dos parts de només 12 minuts de durada, han sentenciat a un Barça que avui no s’ha sentit gens còmode sobre el terreny de joc. Celta-Sporting, Atlètic de Madrid-Espanyol, Vila-real-Betis i Reial Madrid-Màlaga disputen el quarts de final de LaLiga Promises.

L’Aleví A torna cap a Barcelona després de caure contra un Espanyol que, ben armat i tancat en defensa, ha sabut esperar la seva oportunitat i aquesta ha arribat al minut 14, després d’una primera part sense ocasions de gol, quan Mark Sorroche, en una contra, ha obert el marcador. El Barça ha tingut oportunitats per marcar, com una rematada de cap de Marc Jurado a la sortida d’un corner que ha aturat el porter blanc-i-blau Oriol, però ha estat l’Espanyol qui ha tornat a marcar en una errada defensiva blaugrana. Amb el 0-2 i tan poc temps per disputar-se, el Barça ha buscat el gol i l’ha trobat en una acció d’Aleix Garrido, però ha estat insuficient per forçar els penals. El sistema de competició de només 12 minuts per part ha castigat als blaugranes que, això sí, marxen del torneig amb la sensació d’haver jugat un bon futbol i de ser una generació amb molt futur com ho van demostrar guanyant al Reial Madrid per 2-0 en la final del Torneig MIC disputada en Setmana Santa.