Jornada molt positiva per al futbol formatiu

Jornada molt positiva per al futbol formatiu

Cap de setmana amb grans resultats per a la Masia blaugrana amb victòria al Torneig Benjamí Memorial Antoni Bosch i en onze dels tretze partits de base disputats

VILADECANS A - BENJAMÍ C (2-4)

El Benjamí C del FC Barcelona s’ha imposat en el debut en Lliga al camp del Viladecans. Els locals s’han avançat al minut 3, però tres minuts més tard els blaugranes han empatat amb un gol de Marc Bernal. Al minut 10, a través de Lamine, els nois d’Albert Puig s’han posat per davant en el marcador. El Viladecans ha tornat a empatar, però primer Rubén, al minut 46, i finalment Marc Bernal, de nou, han establert el definitiu 2 a 4.

BENJAMÍ B - FUNDACIÓ EUROPA A (0-1)

Segona derrota del Benjamí B en Lliga en tres jornades. Els nois de David Sánchez han caigut per la mínima (0-1) davant la Fundació Europa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els visitants han fet bo el gol de Marc Ariza al minut 41 que deixa els blaugranes en vuitena posició i tres punts.

BENJAMÍ A: TORNEIG BENJAMÍ MEMORIAL ANTONI BOSCH

El Benjamí A s’ha proclamat campió del Torneig Benjamí Memorial Antoni Bosch disputat el dissabte al Municipal Torregrossa després d’imposar-se per 5 gols a 2 a l’Espanyol a la final. Abans, però, ha guanyat el Pla d'Urgell per 7 a 0, l’Intercomarcal B per 11 a 0, el Gimnàstic Manresa per 3 a 1 i ha empatat a 0 davant el Balaguer. A semifinals també ha guanyat amb un contundent 4 a 0 davant el Lleida en un torneig en què tot l’equip ha jugat a un gran nivell.

ESCOLA F. GAVÀ C - ALEVÍ D (1-6)

L’Aleví D ha debutat en partit oficial a Primera Divisió Aleví amb una victòria per 1 gol a 6 al camp del Gavà C. Els jugadors de Daniel Horcas han sortit a veure-les venir i han encaixat l’1-0 dels locals al minut 4. A partir d’aquí, però, recital de gols i ocasions dels blaugranes, que haurien pogut eixamplar més el marcador. Roger Coll (2), Izan Sánchez (2), Adrian Bobi i Raul Alarcon han fet els gols del partit.   

CORNELLÀ - ALEVÍ C (3-3)

L’Aleví C ha empatat a 3 gols en el seu debut a casa del Cornellà en un partit molt igualat entre els dos conjunts i en què els nois d’Oscar Jorquera han anat molta estona per darrere en el marcador. Els blaugranes s’han avançat amb un gol d’Arnau Gracia al minut 16 en una de les diverses ocasions de què han disposat. La segona i la tercera part han estat de domini per als locals, que han col·locat el 3-1 al minut 52. Ja a la darrera part els barcelonistes han estat més efectius de cara a porteria, i Pau Ortega i Marc Bombardo han situat el definitiu 3-3 en un partit en què l’Aleví C ha circulat bé la pilota.

ALEVÍ B - SANT CUGAT ESPORT (6-2)

L’Aleví B s’ha imposat al Sant Cugat per 6 a 2 en la Jornada 3 de Preferent en el partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Joan Gázquez ha estat l’home del partit amb un hat-trick. L’han acompanyat Sergi Oriol (2) i Alex Valle. Els visitants han anat tot el partit al darrere en el marcador i, tot i que s’ha arribat al resultat de 2 a 1, els jugadors de Jordi Font no han tingut problemes per aconseguir la victòria que els manté invictes en tres jornades.   

ALEVÍ A - CORNELLÀ (13-0)

Nova exhibició dels jugadors de l’Aleví A en imposar-se per 13 gols a 0 al Cornellà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de la golejada davant el Manresa, els blaugranes han estat molt superiors al seu rival i han sabut aprofitar les nombroses ocasions de gol. Iker Almena ha estat el gran protagonista del partit amb quatre gols, dels quals ha estat especialment espectacular el que ha suposat el 6 a 0. La resta de golejadors han estat Adrian Bobi (2), Antonio Caravaca (2), Marc Jurado, Aleix Garrido, Adrià Capdevila, Pau Segarra i Pablo López. Amb aquesta golejada els jugadors de Marc Serra se situen líders amb 35 gols a favor i dos en contra després de tres jornades disputades. 

INFANTIL B - NÀSTIC TARRAGONA A (2-0)

L’Infantil B ha debutat en Lliga imposant-se per 2 gols a 0 davant el Nàstic Tarragona en un partit molt competit en què els blaugranes han tingut el control de la pilota amb els visitants intentant sortir a la contra. Les ocasions dels nois de Sergi Milà s’han donat especialment a la primera meitat, en què Arnau Farnós ha avançat els culers al minut 7. Al 55 de la segona meitat Gabriel Martínez ha certificat la victòria de l’Infantil B, que no ha tingut cap acció destacada a partir del segon gol.

SANT GABRIEL - INFANTIL A (2-5)

L’Infantil A s’ha imposat per 2 gols a 5 al camp del Sant Gabriel en la Jornada 3 de Divisió d’Honor. Els nois de Carles Martínez han sortit fluixos i ho han pagat car amb un gol dels locals al minut 6. Tot i aconseguir l’empat al minut 37 a través de Pablo Moreno, el Sant Gabriel s’ha avançat set minuts més tard situant el 2 a 1. A partir de llavors, tres gols més de Pablo Moreno i un de Moriba Korouma han suposat una segona part còmoda per als blaugranes. Un duel condicionat per les ocasions fallades pel Barça a la primera meitat, tot i que finalment suma 9 punts en tres partits.

MARTORELL A - CADET B (0-3)

El Cadet B ha debutat en Lliga amb una còmoda victòria al camp del Martorell per 0 gols a 3. Els blaugranes han disputat una gran primera meitat, en la qual s’ha arribat amb un resultat de 0-2 al marcador. A la represa, amb el partit ja decidit, el ritme ha baixat i els nois de Cristian Catena ho han aprofitat per marcar el 0-3 definitiu a través de Vilamitjana. Ha estat un enfrontament que els barcelonistes han tingut molt controlat en tot moment i en el qual han desplegat un bon nivell de joc. 

CADET A - ESCOLA GIRONÈS-SÀBAT (8-0)

El Cadet A s’ha imposat per 8 a 0 a l’Escola Gironès-Sàbat en la tercera jornada de Lliga. Els blaugranes han fet un recital de joc, tot i que no han marcat la primera diana fins al minut 30. Dzhoshkun Temenuzhkov (3), Pau Martínez, Albert Portas, Enric Martínez, Sergio Gómez i Ricard Sánchez han estat els autors dels gols. El global, 12 gols a favor i cap en contra en dos partits, amb l’enfrontament ajornat davant el Cornellà corresponent a la Jornada 1 pendent de jugar.  

COLLERENSE - FEMENÍ B (0-1)

El Femení B suma la tercera victòria consecutiva després d’imposar-se per 0 gols a 1 al camp del Collerense en el quart partit de Segona Divisió de la Lliga femenina. Amb aquesta victòria les blaugranes en sumen tres i un empat, amb 14 gols a favor i 2 en contra que els permeten seguir a la part alta de la classificació.

REUS DEPORTIU - FEMENÍ JUVENIL-CADET (0-8)

Victòria per 0 gols a 8 al camp del Reus Deportiu en el debut de les noies de Jose Alberto Tauste en Lliga. Claudia Pina ha obert el marcador al minut 6, i a partir de llavors les blaugranes han disposat de diverses ocasions de gol que han aprofitat per imposar-se amb un resultat còmode amb les dianes de Maria Benedicto (2), Laura Linares (2), Ainhoa Marin (2) i Andrea Martínez.

FEMENÍ INFANTIL-ALEVÍ - UD TANCAT (10-1)

Debut del Femení Infantil-Aleví en Lliga amb un clar 10 a 1 davant la UD Tancat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Natalia ha estat la protagonista amb un hat-trick, i l’han acompanyat  Bruna (2), Vicky, Jana i Valeria. Les blaugranes han tingut el partit controlat en tot moment amb un gol al minut 2, i les visitants han marcat al minut 30 quan al marcador hi havia ja un 4 a 1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut