Eric García, Juan Miranda, Lucas de Vega, Sergio Gómez i Morey, convocats amb la sub16 espanyola

Eric García, Juan Miranda, Lucas de Vega, Sergio Gómez i Morey, convocats amb la sub16 espanyola

Els jugadors del FC Barcelona estan citats per entrenar a Las Rozas de l’11 al 13 d’abril, i el Barça és, juntament amb el Reial Madrid, l’equip que aporta més jugadors amb cinc futbolistes

Aquest dimecres s’ha conegut la convocatòria de la selecció sub16 espanyola per unes jornades d’entrenaments a la Ciutat Esportiva de Las Rozas del dilluns 11 d’abril al dimecres 13. El FC Barcelona és, juntament amb el Reial Madrid, l’equip amb més jugadors citats amb un total de cinc: Juan Miranda, Lucas de Vega, Sergio Gómez, Eric García i Mateu Morey. Els tres primers són del Cadet A, mentre que Eric García és el capità del Cadet B i Morey pertany al Juvenil B de Quique Álvarez.

Els altres clubs que aporten jugadors a la convocatòria són: Athletic Club (1), Fundació València (1), Màlaga (1), Espanyol (1), Sporting (1), Saragossa (1), Mallorca (1), Sevilla (2), València (2) i Vila-real (3). Un altre jugador blaugrana que també marxa amb la seva selecció és Dzhoshkun Temenuzkov, Kun, del Cadet A de Franc Artiga, que estarà concentrat amb Bulgària fins el 15 d’abril. Kun, màxim golejador de la Divisió d’Honor Cadet, amb 26 gols, es perdrà el partit del proper dissabte contra l’Escola de Futbol Mataró.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut