fcb.portal.reset.password

Els jugadors de l'Aleví A conversen amb Cristina Collado a l'Hora B. PACO LARGO / FCB

L’Aleví A ha estat el gran protagonista a l’Hora B de Barça TV. Els 14 jugadors, acompanyats dels seus dos entrenadors, Marc Serra i Pau Moral, han explicat en directe a la periodista Cristina Collado com estant vivint aquesta temporada en la que ja han guanyat la Lliga i el MIC. “Aquest és un grup molt maco que porta junt des de prebenjamins. Són molt solidaris, gens egoistes, i sempre pensen en l’interès de l’equip”, ha explicat l’entrenador Marc Serra, qui ha animat als seus jugadors a mantenir aquest bon nivell de joc, convivència i resultats en els partits de Lliga i els tornejos, com LaLiga Promises o la Copa Catalunya, que resten fins a final de temporada.

Els jugadors de l’Aleví A han viscut la seva primera experiència a la televisió amb molta emoció. Aleix Garrido ha desvetllat, per exemple, que l’entrenador no està gaire content pels 5 gols que van encaixar en el partit contra el Tecnofutbol, que els hi va donar el títol de Lliga i que van guanyar per 5-11. “Hem de ser exigents i millorar sempre. No és normal que ens facin 5 gols en un partit”, ha assegurat el jove jugador blaugrana. I és que l’Aleví A ha guanyat el títol amb uns registres estratosfèrics: 28 victòries en 28 partits i 281 gols a favor (10 per partit) i n'ha encaixat només 20 (0,7 per partit). La clau d’aquest èxit és, a més de la qualitat dels petits jugadors, la bona relació que tenen entre tots ells. “Molts dies ens quedem a dormir a casa d’algun company. Som molt amics”, ha comentat el capità Pablo López.

Qui serà el màxim golejador?

La prova d’aquesta bona relació entre els jugadors és que no hi ha discussions per veure qui acaba com a màxim golejador de l’equip aquesta temporada. Iker Almena porta 39 dianes, mentre que Marc Jurado i Aleix Garrido porten 38. “No competim entre nosaltres. Som un equip i entre tots ens ajudem. No som egoistes”, ha dit Iker Almena. Marc Serra ha desvetllat que els hi demanen les notes als jugadors cada trimestre i que són bones i ha augurat un bon futur a aquest grup en el seu pas la propera temporada al futbol 11. “Vam arribar al MIC sense preparar cap partit de futbol 11 i vam guanyar a la final al Reial Madrid per 2-0. Aquesta és una generació molt bona, que porta l’ADN Barça incorporat”, ha explicat Marc Serra abans de destacar els seus valors humans, tal i com van demostrar el dia que van consolar als jugadors del Madrid abans que celebrar la victòria al MIC.


FCB Masia: L’Aleví A campió de lliga, a l’Hora B by fcbarcelona
Tornar a dalt