Els gols més destacats del futbol formatiu blaugrana

Els gols més destacats del futbol formatiu blaugrana

Pablo Moreno amb dos gols i ‘Gavi’ repeteixen presència al rànquing, i se sumen als gols de Viktoria Adrianova de l’infantil/aleví femení i Haitam Abadia, de l’infantil 'A' masculí

El programa ‘Promeses’ de Barça TV ha realitzat l’habitual recull dels millors gols del futbol formatiu del FC Barcelona d’aquest cap de setmana. La primera diana seleccionada és obra de Viktoria Adrianova, de l’infantil/aleví femení. La jugadora blaugrana va realitzar una gran jugada personal i va batre la portera del Sant Gabriel amb una gran definició. En quart lloc apareix el primer gol de Pablo Moreno a la final del Campionat de Catalunya. El davanter andalús de l’Infantil A va aprofitar un refús de la defensa de l’Espanyol i, amb una rematada ajustada al pal, va anotar el 2-0 per al conjunt de Carles Martínez.

En el tercer lloc de la selecció trobem el gol d’Haitam Abadia. El jugador blaugrana va obrir la llauna contra l’Espanyol (3-0) a la final del Campionat de Catalunya en categoria infantil amb un fort xut creuat que va batre el porter rival. A la segona posició, repeteix Pablo Moreno, que va sentenciar el matx amb una gran jugada personal i un xut que va sorprendre al porter blanc-i-blau.

Però el millor gol del cap de setmana és el de Pablo Paéz ‘Gavi’. El jugador de l’Aleví ‘A’, que ja va incloure dos gols al TOP-5 la setmana passada, va trobar el camí cap al gol gràcies a un meravellós xut amb l’exterior de la cama dreta en la victòria (3-2) del conjunt de Marc Serra contra la Damm, també al Campionat de Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut