fcb.portal.reset.password

Dos jugadors del Cadet A celebrant un dels gols contra el Nàstic / VÍCTOR SALGADO - FCB

En una jornada amb diferents resultats per als equips del planter blaugrana, el programa ‘Promeses’ ha recollit els millors gols de la jornada amb el Top 5 setmanal. El primer dels cinc gols es obra d’Àlex Blanco, en la gran victòria del Juvenil A davant el Nàstic de Tarragona. Després d’una bona paret, el jugador juvenil xuta amb potència i la pilota entra ajustada al travesser.

El segon de la llista és obra d’Agustín Gutiérrez, del Benjamí B, que fa bo un córner defectuós llançat per ell mateix. Recull el rebuig i envia la pilota a l’escaire amb un efecte impossible per al porter. El següent és un bon cop de cap de Kun que es va viure en el partit del Cadet A contra el Nàstic.

El quart es va viure, també, en el partit del Juvenil A i va ser obra de Marc Río. El davanter centre remata una passada de la mort després de la bona jugada de Dani Morer, que marxa de tres jugadors abans de centrar. L’últim és, un altre cop, d’un jugador del Benjamí B. Marc Guiu remata llançant-se a terra aprofitant una pilota rebutjada pel travesser després d’un gest de qualitat del seu company.


FCB Masia: Top 5 goals (31-1 november) by fcbarcelona
Tornar a dalt