fcb.portal.reset.password

El Prebenjamí ha visitat avui l'Hora B de Barça TV. FCB

El Prebenjamí ha estat el gran protagonista a l’Hora B de Barça TV. Els 11 jugadors acompanyats dels seus dos entrenadors, Juanan Gil i Dani Segovia, han explicat en directe a la periodista Cristina Collado com han viscut aquesta temporada en la que no van poder començar a competir fins el mes de gener per la sanció FIFA i en la que els petits jugadors de la promoció del 2008 han guanyat la seva primera Lliga al Barça. El Prebenjamí ha guanyat la Lliga del Grup 4 de la Segona Divisió Benjamí, a falta d’una jornada per disputar-se, amb 24 victòries, un empat i quatre derrotes i un balanç de 143 gols a favor i 42 en contra. També han conquerit aquesta temporada el Torneig Fundació Vicente Ferrer, guanyant l’Espanyol a la final, i el Torneo Primer Toque superant al Llevant a la final.

Aquest han estat per Juanan Gil, l’entrenador del Prebenjamí campió de Lliga, els grans moments que han marcat la temporada:

  1. La pretemporada. “Els jugadors venen de ser els millors dels seus equips, tot el que fan està bé, i els seus equips juguen per a ells. En arribar aquí es troben que tots els seus companys tenen un nivell similar i que no destaquen tant com als seus anteriors equips. A més, els costa entendre perquè se’ls corregeix aspectes que ells pensaven que dominaven a la perfecció. Els jugadors, a més, venen en taxi i ja no els acompanyen els pares als entrenaments. Arrel d’aquests factors, durant el mes de setembre ens vam trobar amb alguns jugadors que trobaven a faltar als pares, i altres que tenien un conflicte intern perquè no entenien perquè els corregien tant si eren molt bons. A conseqüència de tot això vam penjar una frase al vestidor que ens ha acompanyat durant tota la temporada: “No t’amoïnis si el teu entrenador et corregeix perquè vol dir que t’aprecia i vol que millori, amoïnat quan deici de fer-ho perquè voldrà dir que ha perdut la confiança en tu”.
  2. El debut a la Lliga. “Després de quatre mesos sense poder competir i després de moltes setmanes de preguntes dels nens que no entenien la raó, per fi va arribar al gener el moment de competir. El primer partit va ser molt emocionant. Vam viure una setmana de molts nervis, però la victòria per 0-3 a camp del Pallejà, el quart classificat aleshores, ens va donar molta força per afrontar la temporada jugant dos partits a la setmana per recuperar el temps perdut”.
  3. Els tornejos. “El Torneig Fundació Vicente Ferrer a Sant Cugat és el primer que juguem tots junts. Ens trobem amb moltes coses noves: partits de 15 minuts, esmorzar i dinar junts, més ambient a les graderies... Després de jugar a la Lliga amb nens dos anys més grans que nosaltres, per fi juguem amb els de la nostre edat. Fem un gran torneig i superem l’Espanyol a la final per 2-0 donant les primeres pinzellades de l’ADN Barça. Era el mes de febrer. Al març arriba la gran experiència. Juguem a Castelló el Torneig Primer Toque. Vam marxar tres dies sense pares i per molts era la primera vegada que passaven la nit fora de casa i que s’haurien de menjar allò que el cos tècnic determinés. Vam fer de ‘papis’ tot el viatge però ens va permetre veure la tele tots plegats, jugar a jocs de taula, escoltar musica plegats, passejar per Castelló. Ens va ajudar a cohesionar encara més el grup. Vam guanyar el torneig superant al Llevant a la final. Aquest torneig va ser clau per guanyar després la Lliga i per competir la resta de la temporada com un autèntic equip”.

FCB Masia: El Prebenjamí explica els seus... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();