El MIC i la Íscar Cup marquen la Setmana Santa

El MIC i la Íscar Cup marquen la Setmana Santa

El Benjamí A juga el torneig de LaLiga Promises de la LFP mentre que l’Aleví A, l’Infantil A i el Cadet A disputen el prestigiós torneig de les comarques gironines

Aquesta Setmana Santa no es queda cap equip del futbol formatiu amateur a Barcelona. Els 13 equips marxen per jugar diferents tornejos de Setmana Santa. La Íscar Cup LaLiga Promises, amb la participació del Benjamí A, i el torneig MIC 2016, amb la presència de l’Aleví A, l’Infantil A i el Cadet A,  marquen un calendari exigent que permetrà calibrar l’estat de forma del futbol base blaugrana. L’Infantil B de Sergi Milà és l’equip que viatja més lluny, a Irlanda, per disputar a Dublín la St. Kevin’s Boys Club.

Aleví A – Infantil A i Cadet A – Torneig MIC 2016

El Cadet A de Franc Artiga es va desplaçar ahir cap a Lloret de Mar i aquesta tarda debuta al Torneig MIC 2016 a les 18.00 hores al camp del Sant Feliu de Guíxols contra el EF Sant Feliu. Demà dijous juga contra el Kaptiva Sports Academy, al camp d’Hostalric (11.00), i a les 17.00 hores contra el Bellmare Odawara al camp de Vidreres.

L’Infantil A de Carles Martínez  ja es troba a Platja d’Aro per debutar aquest matí contra el Girona a l’estadi de Montilivi (11.00). Demà, a les 12.00, jugaran contra l’ISL Futbol a Palafrugell i a les 18.00 hores contra el CE Aro al camp de Castell-Platja d’Aro. La final de les categories cadet i infantil serà el proper diumenge. El Barça és l’actual campió de la categoria Infantil després de la seva victòria de l’any passat contra el Reial Madrid per 4-2.

L’Aleví A, per la seva part, s’allotjarà a L’Estartit i debutarà aquesta tarda a l’Escala contra el Alion SC White (19.00). Demà, a les 13.00, jugarà a Torroella de Montgrí contra el FC Cardedeu i a les 19.00 a Begur contra la Fundació Esportiva Begur. La final del torneig aleví es disputa el dissabte.

Cadet B  i Aleví D – MECUP 2016

L’equip de Cristian Catena viatja avui a Menorca per disputar la MECUP 2016. El Cadet B jugarà la primera fase al Grup A contra l’Sporting Maó, l’FC Helsingor, l’UD Arenal, el JFV Bremerhaven i l’At. Villacarlos. El dissabte, 26 de març, es juguen els quarts de final i les semifinals i el diumenge, a les 12.30 hores, la final. Altres equips de prestigi que juguen aquest torneig són el Manchester City, el València, el Mallorca i el CSKA Moscú.

L’Aleví D, per la seva part, jugarà al Grup A contra el Sant Lluís, l’UD Sollerense i el CD San Francisco. Els de Daniel Horcas tenen com a màxims rivals en aquest torneig a l’Atlètic de Madrid, l’Espanyol i el Brighton.

Infantil B – St. Kevin’s Boys Club Tournament

L’Infantil B de Sergi Milà surt demà cap a Dublín (Irlanda) per jugar el St. Kevin’s Boys Club Tournament. Un torneig que disputen sis equips dividits en dos grups. Al Grup A, juguen el Barça, el Celtic i el St. Kevins Boys Club, mentre que al Grup B trobem al West Bromwich Albion, el Deportivo i l’Olympique de Lyon. Les semifinals es disputen el dissabte i la final el diumenge a les 13.30 hores. La darrera experiència internacional de l’Infantil B es va saldar amb el títol de campions a LaLiga Promises de Miami al Nadal.

Aleví B – Mundialito de Portugal 2016

Els blaugranes estan signant un bon torneig al Mundialito de Portugal que es disputa a la localitat de Vila Real de Santo Antonio. Han superat a la primera fase al CF Lanfiara, de Costa de Marfil, per 9-1; al Benfica EF (6-1), a l’EDCA Aljaraque (10-0) i al Wospac Selects DC (5-1). Demà juguen els setzens de final i, si es classifiquen,  la final es disputa el dissabte per la tarda.

Aleví C – XII Torneig F-11 Vila de Perelada

L’equip d’Òscar Jorquera es desplaça demà cap a l’Alt Empordà per disputar el XII Torneig de F-11 Vila de Perelada. L’Aleví C canviarà per uns dies el futbol 7 pel futbol 11. Una experiència nova  en la que es trobaran a la fase prèvia del torneig al Vila-real, el Sant Gabriel i L’Escala. Al grup B juguen el Reial Madrid, l’Athletic Club, l’Inter México i el CF Perelada. Les semifinals es juguen el dissabte i la final el diumenge a les 12.15 hores.

Benjamí A – Íscar Cup LaLiga Promises

L’equip que dirigeix Jordi Pérez ha sortit avui cap a Valladolid per jugar la Íscar Cup LaLiga Promises que per primera vegada a la seva història organitza la Lliga de Futbol Professional. El torneig es celebrarà als estadis de San Miguel d’Íscar i Pedrajas de San Esteban. El Barça juga la primera fase al Grup F amb la Selecció Paulista, el Laguna i el Màlaga. Els grans rivals dels blaugranes en aquest torneig seran el Reial Madrid, l’Espanyol, l’Oporto, el València, el Sevilla, el Vila-real, el Betis, el Atlètic de Madrid, el Celta i el París Saint Germain.

El Barça debutarà el dijous a les 13.00 hores contra la Selecció Paulista (Barça TV) per jugar després a les 16.45 contra el Laguna i a les 19.45 davant del Màlaga (Barça TV). El divendres es disputaran els vuitens, quarts i semifinals i la gran final es jugarà el dissabte a les 12.00 hores.

Benjamí B  i Benjamí D – Torneig Desafio Cup

Els nois de David Sánchez surten avui cap a Salamanca per disputar el Torneig Desafio Cup a l’Estadi Municipal de Guijuelo. El Barça es trobarà a la primera fase al SP Carbajosa, el Bejar, el CD Carbajosa i els Unionistas. A l’altre grup juguen: Getafe, Vicàlvaro, San Roque i Guijuelo. La final del torneig es juga el diumenge a les 13.30 hores.

El Benjamí D, per la seva part, debutarà demà dijous a les 17.10 hores contra l’SP Carbajosa per tancar la primera jornada jugant contra el Getafe (20.30). El divendres tancarà la primera fase jugant contra el Vicàlvaro (15.40) i el Guijuelo (18.20). El Rayo Vallecano és el gran rival al Grup B. La final es juga el diumenge al matí.

Benjamí C – Yellow Cup 2016

L’equip d’Albert Puig es desplaça divendres a Castelló per disputar a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del Vila-real la Yellow Cup Liga BBVA 2016. Els blaugranes jugaran a les 16.40 hores contra l’UD Pavia per enfrontar-se després contra el SD Portmany (17.50) i el Derby County (19.00). Vila-real, Llevant i Castelló són els grans rivals dels blaugranes en aquest torneig.

Prebenjamí – X Torneig Primer Toque

El Prebenjamí de Juanan Gil també viatgen el divendres cap a Castelló però per jugar el X Torneig Primer Toque. Els blaugranes debuten a les 18.00 hores contra el Gimnàstic Manresa B per tancar la primera jornada contra el CD Móstoles a les 19.40. El dissabte s’enfrontaran al Primer Toque CF a les 13.10 hores. Llevant i Espanyol són els grans rivals dels blaugranes en aquest torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut