El Cadet B, amb samarretes de suport a Ansu

El Cadet B, amb samarretes de suport a Ansu

Abans de l’inici del partit contra La Floresta, els blaugranes han sortit a la gespa vestint una samarreta amb dedicatòria per al jugador de Guinea Bissau que va caure lesionat de gravetat fa una setmana

La Ciutat Esportiva Joan Gamper ha estat l’escenari d’un emotiu homenatge al jugador Anssumane Fati abans del partit que el Cadet B ha disputat contra La Floresta i que els de Cristian Catena han guanyat per 4 a 0. Sobre la gespa del camp 8, els seus companys han volgut donar suport al jugador blaugrana nascut a Guinea Bissau, que el diumenge passat es va trencar la tíbia i el peroné de la cama dreta en el partit que va disputar amb l’Infantil A contra l’Espanyol.

Abans del xiulet inicial, els jugadors del Cadet B s’han fotografiat amb una samarreta blava d’ànims per Ansu, com tots coneixen el seu company, i que portava escrit el missatge "Força Ansu; #sempretotsjunts". “La iniciativa, com va succeir fa unes setmanes amb el jugador del Cadet A, Imad, va sorgir dels mateixos jugadors i ràpidament va comptar amb el suport del cos tècnic i del Club. Tots els companys, tant els del Cadet B com els de l’Infantil A com tots els residents de La Masia, estan molt afectats perquè l’Ansu és un noi molt estimat que ja va estar uns mesos sense jugar per la sanció FIFA”, comenta el tècnic Cristian Catena. La prova del que comenta el tècnic del Cadet B, d’aquest sentiment, és que Ansu no ha deixat de rebre la visita aquesta setmana dels seus companys del futbol formatiu blaugrana a l’habitació adaptada de La Masia on s’ha instal·lat des que va tornar de l’hospital. Aquesta tarda, a més, els seus companys li han dedicat els quatre gols que han anotat contra La Floresta i que fan encara més líder al Cadet B.

Ansu, nascut fa 13 anys a Bissau, va fitxar el 2012 per l’Aleví A procedent del Sevilla CF. Ja vestit de blaugrana i en la seva primera temporada al Club, va formar part de l’equip que sota les ordres de Marc Serra va guanyar el campionat aleví 2012-13. Ara afrontarà un llarg període de recuperació en què comptarà amb el suport del Club, del cos tècnic, dels companys i, sobretot, del seu germà Braima, que juga al Juvenil B de Quique Àlvarez i que viu a La Masia com ell. “Tots estarem amb ell donant-li suport i tota la força del món en aquesta greu lesió”, afegeix Catena.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut