El Cadet A guanya el Torneig Internacional d’Abu Dhabi

L’equip de Franc Artiga supera el Liverpool per 4-3 en una final espectacular que els blaugranes han resolt amb dos doblets de Kun i Labinot i una diana de Sergio Gómez de penal

L’himne del FC Barcelona s’ha escoltat aquest divendres amb força a l’estadi Madinat Zayed d’Abu Dhabi. Els jugadors del Cadet A, encapçalats per Sergio Gómez, han pujat a l’escenari situat sobre la gespa per rebre el trofeu que els acredita com a campions del Torneig Internacional Al Dhafra. El capità Arnau Comas, el mateix que fa uns dies es va fotografiar amb Messi per celebrar la seva cinquena Pilota d’Or juntament amb els capitans del Juvenil A, Infantil A, Aleví i Benjamí A, ha estat l’encarregat d’aixecar el trofeu al cel de l’emirat àrab després de superar al Liverpool en un partit espectacular (4-3).

Els blaugranes han resolt el matx amb dos doblets de Kun i Labinot i una diana de Sergio Gómez, de penal. El porter blaugrana Juanma Santaella ha aturat un pena màxima a la primera mitat quan el marcador era 2-0 favorable al Barça. Santaella ha estat escollit el millor porter del torneig mentre que el seu company Sergio Gómez ha estat votat com a ‘MVP’ del campionat.

El Cadet A ha sumat, per tant, un nou èxit internacional pel futbol formatiu amateur blaugrana. Si l’Infantil B va guanyar  el passat Nadal LaLiga Promises a Miami, ara han estat els homes de Franc Artiga els que han agafat el relleu. I ho han fet en un partit molt vistós, de futbol d’atac, on tant el Barça com el Liverpool han demostrat que són dos equips que aposten pel futbol ofensiu.

Labinot, amb un xut des de fora de l’àrea, ha encarat el partit amb el 1-0 quan només s’havien jugat dos minuts. Kun, màxim golejador de la Divisió d’Honor Cadet amb 19 gols, ha estat l’autor del 2-0 al minut 22. Santaella ha aturat el penal tres minuts després i el Liverpool ha fet el 2-1 al minut 46 en una acció de Glatzel. Sergio Gómez, de penal, ha anotat el 3-1 (minut 56), però el Liverpool ha retallat distancies al minut 63. Al final ha estat Kun, una vegada més, qui ha sentenciat (minut 72) fent inútil el tercer gol dels anglesos, obra de Simmonds. Labinot ha estat escollit com l’MVP del partit.

Franc Artiga: "Estic molt satisfet pel rendiment de l’equip i vull felicitar als meus jugadors"

“Estic molt satisfet pel rendiment de l’equip i vull felicitar als meus jugadors. La primera meitat que hem fet ha estat espectacular, hem creat moltes ocasions de gol, i, en general, hem fet un partit molt bo que ens ha servit per guanyar el títol”, ha explicat l’entrenador blaugrana Franc Artiga.