El Cadet A, el Cadet B i l’Infantil A, a un pas del títol

El Cadet A, el Cadet B i l’Infantil A, a un pas del títol

Els conjunts dirigits per Franc Artiga, Cristian Catena i Carles Martínez depenen d’ells mateixos per coronar-se campions la propera jornada gràcies a les importants victòries que han aconseguit aquest cap de setmana

DAMM – CADET A

Victòria treballada i ara primer ‘match ball’ contra l’Espanyol (1-2)

Triomf molt important per als nois de Franc Artiga, que van superar un equip molt treballat al Municipal Feliu i Codina d’Horta per 1-2. La Damm es va avançar al minut 15 amb un gol d’Ángel Baena, en una errada defensiva blaugrana, però el Cadet A va tenir la paciència suficient per capgirar el marcador. Kun va disposar de dues bones ocasions per empatar, i una d’aquestes va anar al pal, abans que arribés el gol d’Arnau Comas (min 23) a la sortida d’un córner. La segona part va estar molt igualada fins que va arribar el gol de Pau Martínez (min 63) que va servir per remuntar un partit molt complicat que apropa el Barça al títol. Després d’aquest triomf, el Cadet A suma 73 punts, tres punts més que l’Espanyol tot i tenir un partit menys, i es proclamarà campió de Lliga la propera jornada si guanya, precisament, l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per dos gols de diferència.

 

CADET B – BORDETA DE LLEIDA

Tenen la mel als llavis (8-1)

El conjunt de Cristian Catena va superar amb comoditat al seu rival en un partit que va sentenciar als primers vint minuts. Els gols de Josep Jaume (min 5), Konrad De la Fuente (min 12), Nils Mortimer (min 15) i Adrià Altimira (min 18) van assegurar el triomf per al Cadet B. El Bordeta de Lleida va retallar distàncies al minut 21, però quatre gols més de Jaume Cuellar (min 36), Konrad De la Fuente (min 39), Eric Garcia (min 74), el desè que marca aquesta temporada tot i ser defensa central, i Adrià Bernabé (min 77) van arrodonir el resultat.

La Rapitenca va aconseguir superar la Fundació Atlètic Vilafranca i, per tant, la celebració del títol de Lliga haurà d’esperar, com a mínim, una setmana més, ja que els blaugranes són líders amb 72 punts (amb un magnífic 24 de 24 victòries) i li treuen 15 al segon classificat a falta de 6 jornades de campionat. El Barça serà, per tant, campió de Lliga si guanya dissabte a camp del Nàstic de Tarragona B (12.00 hores).

 

INFANTIL A – REUS DEPORTIU

Ritme de creuer cap al campionat (4-0)

Nova victòria per als homes de Carles Martínez que els apropa al títol de Lliga a la Divisió d’Honor Infantil. Els blaugranes van superar el Reus Deportiu per 4 gols a 0. L’insaciable Pablo Moreno va encaminar el triomf amb un altre doblet (min 34 i 53) i ja suma 64 gols en aquesta temporada i Antonio Roca (min 58) i Anwar Mediero (min 65) van sentenciar el partit. L’Infantil A, amb aquesta victòria, segueix dominant amb mà de ferro la classificació: és líder amb 73 punts i avantatja en 13 l’Espanyol, el segon classificat, que té un partit pendent, quan queden només 4 partits per disputar-se. El Barça serà campió de Lliga si empata o guanya el proper dissabte (15.00 hores) a camp de l’Espanyol.

 

ESCOLA FUTBOL BASE CALAFELL  – INFANTIL B

Un empat sense conseqüències (1-1)

El conjunt de Sergi Milà va empatar al Municipal de Calafell en un partit molt dur. Gabriel Martínez (min 18) va avançar els blaugranes, que van encaixar el gol de l’empat a la segona part al minut 58. Aquest empat, però, queda minimitzat, ja que el Cornellà, el segon classificat, també va signar taules contra el Reus Deportiu (1-1). Així doncs, l’Infantil B es manté al liderat de la Lliga Preferent amb 63 punts i li treu 4 punts als del Baix Llobregat, amb un gran registre de 20 victòries en 24 partits. L’Infantil B rep la propera jornada al Cambrils Unió a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

SANT CUGAT ESPORT – ALEVÍ A

Acaricien el títol de Lliga (0-7)

Els nois entrenats per Marc Serra van tornar a demostrar el seu potencial ofensiu i van vèncer per 0 a 7 al camp del Sant Cugat Esport. Pablo Páez i Aleix Garrido, amb un doblet cadascú, Adrián Bobi, Diego Almeida i Íker Almena van ser els golejadors dels blaugranes, que cada cop són més a prop de tancar el títol de Lliga al Grup 1 de la Lliga Preferent Aleví quan ja només queden quatre jornades. Els de Marc Serra són líders amb 78 punts, vuit més que la Damm B, aconseguits en 26 partits, tots ells guanyats gràcies a l’espectacular estadística golejadora blaugrana, amb 255 gols anotats.

 

CORNELLÀ B – ALEVÍ B

Dura derrota a Cornellà (5-2)

El conjunt dirigit per Jordi Font va caure per 5 gols a 2 contra el Cornellà. Els gols de Sergi Oriol i Joan Gázquez no van ser suficients per superar els del Baix Llobregat, que van ser superiors. Els blaugranes són segons a la Lliga Preferent amb 66 punts, amb un partit pendent, a set punts del líder, l’RCD Espanyol A. L’Aleví B jugarà el proper dijous, 21 d’abril, a les 19.15 hores al Camp 8 de la Ciutat Esportiva contra el Granollers el partit ajornat de la jornada 23 del grup 2 de la Lliga Preferent Aleví.

 

ALEVÍ C – PRAT

Victòria consolidada a la segona meitat (5-2)

Partit amb un segon temps boig el que va viure l’Aleví C. Després d’anar perdent al descans per 0-1, als segons trenta minuts el partit va embogir. Tomàs Carbonell va empatar el matx en la primera acció de la represa després d’un rebot, però el Prat es va tornar a avançar en la jugada següent amb un bon gol de falta directa. Cinc minuts més tard empataria Pau Ortega, i just després, Gerard Hernández remuntava l’electrònic (3-2, min 42). Sense temps per deixar reaccionar el seu rival, Iker Bravo va marcar el 4-2 amb una gran vaselina (min 43). Denis Cruces, al minut 52, va arrodonir la golejada de l’Aleví C. Amb aquesta victòria, l’equip d’Oscar Jorquera trenca una ratxa de dos partits sense guanyar i suma 61 punts, a només un del líder, el Cornellà C.

 

ALEVÍ D – BADALONA B

El líder manté el pas ferm (7-0)

Els nois dirigits per Daniel Horcas mantenen el ritme de creuer en una gran temporada per als blaugranes, que van superar per 7 a 0 el sisè classificat del Grup 2 de la Primera Divisió Aleví. Els gols van ser obra de Jan Molina, amb un doblet, Íker Sánchez, Pol Vila, Elliot Cervellera, Izan Sánchez i Àlex Castany. Aquest triomf contra el Badalona suposa la vint-i-dosena victòria de la temporada per a l’Aleví D en 24 partits, que el consoliden al liderat amb 67 punts i 152 gols a favor, amb 8 punts d’avantatge sobre el Vila Olímpica.

 

BENJAMÍ A – RUBÍ A

El campió segueix exhibint el seu potencial (7-0)

Tot i que els homes dirigits per Jordi Pérez ja van assegurar el títol de Lliga la setmana passada en vèncer el segon classificat, el Cornellà, a domicili, els blaugranes no es van relaxar i van tombar el Rubí per 7 a 0. Els gols de Pol Montesinos i Jan Encuentra, amb un triplet cadascú, i Jan Quiles van certificar el vint-i-sisè triomf de la temporada pel Benjamí A, que amb 78 punts i estrenant el campionat, busquen acabar la temporada amb un registre perfecte. De moment, primer escull superat davant un rival que els va fer, en un gest ple d’esportivitat, el passadís de campions. El Benjamí A serà, demà dimarts, el gran protagonista en el programa L’Hora B de Barça TV.

 

ESPANYOL A – BENJAMÍ B

Empat al camp del líder (2-2)

Taules de molt de mèrit entre el conjunt entrenat per David Sánchez i el líder de la categoria, l’Espanyol A, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Tomas Noël Marquès (min 13) i Pau León (min 22) van aconseguir capgirar el gol inicial dels blanc-i-blaus, que van empatar el matx a 2 més endavant. El Benjamí B es manté en tercera posició amb 59 punts, a 10 de l’Espanyol, amb 98 gols anotats en 26 jornades de campionat de Lliga Preferent Benjamí.

 

BENJAMÍ C – SANT JOAN DESPÍ

No es donen per vençuts (8-0)

El conjunt dirigit per Albert Puig va demostrar el seu potencial ofensiu en vèncer per 8 a 0 el Sant Joan Despí. Sergi Riba, especialment inspirat a signar un pòquer de gols, Gaizka Hernández, Rubén Núñez i els habituals Marc Bernal i Lamine Yamal Nasraoui van ser els encarregats de fer les dianes de la victòria. Aquest triomf, sumat a la primera derrota del curs del Cornellà, serveix als blaugranes per retallar distàncies respecte el liderat: el Benjamí C és segon amb 64 punts, a 5 del Cornellà, amb 21 partits guanyats de 24 de disputats. A falta de sis jornades, els d’Albert Puig encara no han dit l'última paraula.

 

FUNDACIÓ EUROPA B – BENJAMÍ D

Golejada per seguir líders (0-5)

Golejada del Benjamí D al camp del Fundació Europa B, que no va tenir cap opció contra els nois d’Alexis Pintó. Amb tres gols en els primers deu minuts, obra de Xavi Castellanos (min 5), Joel Escaler (min 8) i Landry Farré (min 10) van sentenciar un partit que van arrodonir Gilbert Jordana (min 39) i Iker del Moral (min 46). Amb aquest triomf, el Benjamí D es manté al capdavant de la classificació amb 66 punts, els mateixos que el Martinenc, segon classificat.

 

PB VALLIRANA – PREBENJAMÍ

Triomf a Vallirana per conservar el liderat (1-3)

Important triomf dels nois entrenats per Juan Antonio Gil al camp de la Penya Barcelonista Vallirana per 1 gol a 3. David Juan (min 11), Arnau Mares (min 12) i Carlos Gutiérrez (min 14) van anotar els gols de la victòria en menys de 5 minuts i van certificar el dinovè triomf del curs pels blaugranes, que van ser superiors als del Baix Llobregat. El Prebenjamí és líder del Grup 4 de la Segona Divisió Benjamí amb 58 punts, un per sobre de l’Escola de Futbol Gavà, després de 24 jornades de Lliga disputades. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut