El Cadet A, amb samarretes de suport a Imad

El Cadet A, amb samarretes de suport a Imad

Abans de l’inici del partit contra l’Unificación Llefià, els blaugranes han sortit a la gespa vestint una samarreta amb dedicatòria per al jugador marroquí que va caure lesionat de gravetat fa una setmana

La Ciutat Esportiva Joan Gamper ha estat l’escenari d’un emotiu homenatge al jugador del Cadet A Imad El Kabbou, abans del partit que el Cadet A ha disputat contra l’Unificación Llefià CF i que els de Franc Artiga han guanyat per 5 a 0. Sobre la gespa del camp 8, els seus companys han volgut donar suport al jugador blaugrana, que aquesta setmana serà intervingut quirúrgicament després de lesionar-se de gravetat el genoll dret en una acció fortuïta durant l’entrenament del divendres 6 de novembre.

Abans del xiulet inicial, els jugadors del Cadet A s’han fotografiat amb una samarreta d’ànims per Imad, de color blau i que porta escrit el missatge"Força Imad; #Siempreconesfuerzoyalegria". La iniciativa va sorgir dels mateixos jugadors i ràpidament va comptar amb el suport del cos tècnic i del Club. Els companys estan molt afectats perquè l’Imad és un noi molt estimat al vestidor que no va poder jugar fins fa unes setmanes amb nosaltres per la sanció FIFA. Van escollir la frase ‘Siempre con esfuerzo y alegría’ perquè és l'etiqueta que l’Imad utilitza sempre al seu Twitter”, comenta el tècnic Franc Artiga. 

Imad, nascut fa 15 anys a Lakrakcha, va fitxar el 2011 per l’Aleví A procedent de l’Escola de Futbol Base de Calafell. Ja vestit de blaugrana va formar part de l’equip que sota les ordres de Marcel Sans va guanyar l’edició del MIC de l’any 2012. És internacional marroquí a les categories inferiors i ara afrontarà un llarg període de recuperació en què comptarà amb el suport del Club, del cos tècnic i dels companys. “Tots estarem amb ell donant-li suport en aquesta greu lesió que li farà perdre’s tot el que queda de temporada”, afegeix Franc Artiga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut