El Cadet A ajorna la conquesta del títol

El Cadet A ajorna la conquesta del títol

L’equip de Franc Artiga empata 3-3 contra l’Espanyol i haurà d’esperar per proclamar-se campió, mentre que l’Aleví A pot tenir el primer ‘match ball’ per guanyar la Lliga la propera jornada a camp del Tecnofutbol

CADET A – RCD ESPANYOL

Hauran d’esperar dues jornades més (3-3)

El conjunt de Franc Artiga no ha pogut assegurar matemàticament el títol de campió de la Divisió d’Honor. El Cadet A va empatar a 3 gols en un apassionant partit entre primer i segon classificats contra l’RCD Espanyol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes han igualat el matx en dues ocasions quan s’havia avançat el conjunt blanc-i-blau, gràcies als gols de ‘Kun’ Temenuzhkov (min 33 i min 50). Labinot Kabashi (min 69) ha deixat el campionat a només un gol, ja que el Barça havia de guanyar amb una diferència de dos, atès el resultat al partit de la primera volta contra l’Espanyol, però els visitants han aconseguit empatar gràcies a un gol de Daniel Ribelles al minut 71. El Cadet A, no obstant, és líder amb 74 punts, 3 més que els blanc-i-blaus, i amb un partit pendent respecte als seus rivals a falta de només 3 jornades per finalitzar la Lliga. La propera jornada reben el Mercantil i, en cas de victòria, tindrien prou a sumar un punt a camp de l’Escola de Futbol Gavà per ser campions de Lliga.

 

GIMNÀSTIC TARRAGONA B – CADET B

Una victòria que tanca la Lliga perfecta (1-7)

El Cadet B, entrenat per Cristian Catena, es va alçar amb el títol de campió del Grup 1 de la Lliga Preferent en superar per 1 gol a 7 el Nàstic de Tarragona B. Els blaugranes havien de sumar els 3 punts per aconseguir el campionat i no esperar al resultat del segon classificat, la Rapitenca. Josep Jaume, Jaume Albert Cuéllar, per partida doble, Antonio Jesús Cantón, Nils Mortimer, Konrad de la Fuente i Adrià Bernabé van ser els golejadors del Cadet B, que d’aquesta manera tanca una temporada per emmarcar. 75 punts amb 25 victòries en 25 partits i 115 gols a favor per només 15 de rebuts. Uns números estratosfèrics que valen el títol.

 

ESPANYOL – INFANTIL A

S’alcen campions de manera immillorable (1-5)

Els nois dirigits per Carles Martínez van certificar el campionat de Lliga amb un gran triomf al camp del segon classificat, l’Espanyol. Els blaugranes van superar els blanc-i-blaus per 1 gol a 5 gràcies als doblets de Pablo Moreno, un d’aquests de penal, i Ilaix, i a la diana de Roberto Navarro. L’Infantil A depenia d’ell mateix per ser campió i, gràcies a aquesta victòria, suma 76 punts, 16 més que l’Espanyol, quan tot just queden tres jornades de campionat. Els de Carles Martínez han guanyat 25 dels 27 partits aquesta temporada i sumen un total de 136 gols que els han catapultat al cim de la Divisió d’Honor.

 

INFANTIL B – CAMBRILS UNIÓ

Inexpugnables a casa (5-1)

La temporada del conjunt entrenat per Sergi Milà segueix sent excel·lent. Com a locals, els blaugranes compten tots els partits per victòries: 12 de 12. L’infantil B va superar el Cambrils Unió per 5 gols a 1 i veuen com el seu avantatge al capdavant de la classificació del Grup 1 de la Preferent s’amplia a 7 punts gràcies a la derrota del segon classificat, el Cornellà C, a casa contra la Rapitenca (0-1). Els doblets d’Èric Vega (min 17 i min 31) i Leonardo Dos Reis (min 40 i min 68) juntament amb la diana d’Arnau Farnós (min 33) han remuntat el gol inicial del Cambrils. Gràcies a aquest nou triomf, l’Infantil B és líder de la Lliga amb 66 punts, 21 victòries en 25 jornades disputades i 87 gols a favor i 22 en contra. L’Infantil B jugarà la propera jornada al camp de l’Escola Valls, dotzè classificat de la Lliga.

 

ALEVÍ A – ESCOLA F. GAVÀ

Partit ajornat al dimecres 27 d’abril

L’Aleví A, líder del Grup 1 de Preferent, jugarà el seu partit corresponent a la jornada 27 de campionat contra l’Escola de Futbol Gavà el proper dimecres, 27 d’abril, a les 19.15 hores al camp 8 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Si els nois de Marc Serra aconsegueixen la victòria disposaran del primer ‘match ball’ per guanyar la Lliga la propera jornada, el diumenge a les 15.00 hores, a camp del Tecnofutbol.

 

ALEVÍ B – MANLLEU

Triomf plàcid (11-0)

Victòria contundent dels nois de Jordi Font, que han superat el Manlleu amb solvència i autoritat. Un pòquer de Joan Gàzquez, els doblets de Sergi Oriol i Ilias, sumats als gols de Nicolás Fuentes, Marc Olmo i Pablo Menéndez han superat l’equip osonenc. L’Aleví B ha estat molt superior, i ha anotat 5 gols a la primera meitat que han deixat sense opcions el conjunt visitant. Ja a la segona part, els nois de Jordi Font han eixamplat la diferència. Amb aquesta victòria, l’Aleví B és segon a la taula amb 61 punts en 24 partits, a quatre punts del líder, l’Espanyol A.

 

SITGES – ALEVÍ C

Derrota al camp del tercer (5-1)

Els nois entrenats per Òscar Jorquera van caure al Municipal d¡Aiguadolç per 5 gols a 1. Marc Salas va aconseguir igualar el gol inicial dels locals, però un Nil Castell molt inspirat amb 4 gols va aconseguir assegurar el triomf pel Sitges. Amb aquest resultat, l’Aleví C manté la segona posició a la Primera Divisió amb 61 punts aconseguits amb 19 victòries en 25 partits, però el Cornellà C s’escapa a 4 punts quan queden només 5 jornades de campionat.

 

MARIANAO POBLET – ALEVÍ D

A molt pocs dies de la glòria (0-8)

El conjunt dirigit per Daniel Horcas va fer un pas de gegant per aconseguir coronar-se campió del grup 2 de la Lliga de Primera Divisió. Els blaugranes van superar el Marianao Poblet a domicili per un contundent 0 a 8. Roger Coll i Raúl Alarcón, amb un doblet cadascú, Jan Molina, Pol Vila, Izan Sánchez i Jaume Jové van ser els golejadors del conjunt blaugrana. Gràcies a aquest triomf, l’Aleví D ja suma 70 punts, consolidats amb 23 victòries aconseguides en 25 jornades. A falta de 15 punts per disputar-se, els blaugranes tenen un matalàs de punts considerable per mantenir-se al liderat. La propera jornada reben el Vila Olímpica, a qui avantatgen en 8 punts. Una victòria deixaria la Lliga pràcticament sentenciada.

Victòria a la festa del futbol inclusiu (6-3)

Diumenge, els de Daniel Horcas van participar al primer Dia del Futbol Inclusiu organitzat per la Fundació Itinerarium a Santa Coloma de Gramenet. L’objectiu de la iniciativa era afavorir la integració de nois i nois amb necessitats especials i conscienciar les entitats esportives de la importància d’integrar equips inclusius als seus clubs. Els blaugranes van superar l’Espanyol per 6 a 3 i van comptar amb els reforços d’Álvaro del Bosque, fill del seleccionador espanyol i autor d’un gol de penal, i d’Anna Vives, tots dos amb síndrome de Down.

 

SABADELL B – BENJAMÍ A

El campió no deixa d’accelerar (2-13)

Tot i que els nois de Jordi Pérez ja van certificar el títol de la categoria Preferent Benjamí, els blaugranes volen tancar la temporada amb un ple de victòries. De moment ho estan aconseguint, i més després de l’ampli triomf aquest darrer cap de setmana al camp del Sabadell per 2 gols a 13. Pol Montesinos, amb sis dianes, Héctor Fort, amb un triplet, Jan Quiles, amb un doblet, i Jan Encuentra i Enric Gisbert van ser els golejadors d’un partit controlat en tot moment pel Benjamí A. Els de Jordi Pérez sumen 81 punts de 81 possibles, amb 27 victòries i 196 gols a favor. El Benjamí A jugarà el partit de la jornada 28 el proper dimecres, 27 d’abril, a les 19.45 hores al camp 9 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra la Unió Jàbac i Terrassa, ja que el proper cap de setmana viatgen a la Vall d’Uixó, a la Plana Baixa, per disputar el X Torneig Ciutat de Xilxes. El Barça jugarà al Grup A contra el Llevant, MSA i Xilxes CF. Al Grup B juguen València CF, Vila-real CF, Alboraya UD i UD Vall d’Uixó.

 

BENJAMÍ B – DAMM

Derrota contra un dels candidats al títol (4-7)

El conjunt de David Sánchez va caure derrotat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra la Damm per 4 gols a 7. Els gols de Mateo Sciancalepore, Eric Mompó, Tomás Noel Marquès i Dídac González no van poder amb un dels equips candidats a guanyar la Lliga. Els blaugranes, amb aquest resultat, queden en quarta posició, empatats amb el tercer classificat, el Sant Cugat Esport, amb 59 punts. El Benjamí B ha guanyat 18 dels 27 partits d’aquesta temporada i ha fet un total de 102 gols. La setmana vinent, els de David Sánchez jugaran dimecres a les 19 hores al camp del Vilassar de Dalt un nou partit de la Lliga Preferent.

 

RIBES– BENJAMÍ C

Segueixen l’estela del líder (2-10)

Els nois entrenats per Albert Puig no volen deixar escapar el Cornellà al liderat de la classificació. Els blaugranes van superar per un ampli 2 a 10 el CD Ribes per tal de seguir obligant el Cornellà a guanyar tots els partits si vol conservar el primer lloc al grup 1 de la Lliga de Primera Divisió. Sergi Riba, amb un pòquer, Arnau Herrero i Marc Bernal, amb un doblet, Lamine Yamal Nasraoui i David Escoda van ser els golejadors dels blaugranes. El Benjamí C manté la segona posició, que ja té pràcticament assegurada de manera matemàtica, i segueix a l’espera d’una ensopegada del Cornellà. Els d’Albert Puig han guanyat 22 dels 25 partits que han disputat aquesta temporada, i han fet un total de 144 gols.

 

BENJAMÍ D – PRAT

El líder es manté fort (6-0)

El conjunt entrenat per Alexis Pintó va aconseguir mantenir la primera posició després d’un gran triomf contra el Prat, el tercer classificat, per 6 gols a 0. Els doblets de Xavi Castellanos (min 16 i min 23) i Gibert Jordana (min 10 i min 29) i les dianes de Xavi Espart (min 8) i Íker del Moral (min 46) van certificar la victòria blaugrana. Els blaugranes són líders amb 69 punts, amb 23 victòries en 25 partits, i es jugaran el campionat amb el Martinenc en les 5 jornades de campionat que queden.

 

PREBENJAMÍ – CORNELLÀ H

El líder agafa embranzida (5-2)

L’equip dirigit per Juan Antonio Gil va fer un cop d’autoritat aquest cap de setmana en superar per 5 a 2 el Cornellà, el tercer classificat de la Lliga. Això, sumat a l’empat de l’Escola de Futbol  Gavà, ha deixat els blaugranes amb 3 punts d’avantatge al liderat. Un doblet d’Arnau Marés i les dianes d’Albert Vicens, Nuhu Fofana i Carlos Gutiérrez van servir per sumar la vintena victòria de la temporada. El Prebenjamí suma 61 punts i 123 gols a favor i buscarà mantenir-se en primera posició en les 5 jornades que queden al Grup 4 de la Segona Divisió Benjamí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut