El Benjamí A jugarà la final de la Íscar Cup LaLiga Promises

El Benjamí A jugarà la final de la Íscar Cup LaLiga Promises

Els blaugranes s’enfrontaran demà a l’Espanyol a les 12.00 hores en directe per Barça TV i en streaming per la web de l’FC Barcelona

La final de la Íscar Cup LaLiga Promises serà un derbi català. El Benjamí A es jugarà demà el títol contra l’Espanyol a les 12.00 hores en directe per Barça TV i en streaming per la web de l’FC Barcelona. Els nois de Jordi Pérez han signat una segona jornada del torneig perfecte en la que han superat, successivament, a l’Sporting (4-0), al Vila-real (2-1) i al Llevant (4-0) en una semifinal on els blaugranes han desenvolupat un joc al més pur estil de l’ADN Barça.

Al bon resultat del Benjamí A s’ha de sumar l’excel·lent trajectòria dels equips blaugranes al Torneig MIC. El Cadet A de Franc Artiga s’ha classificat per als quarts de final després de superar avui a l’Oppsal norueg (4-0) i al Kas Eupen belga (4-2). Els blaugranes jugaran demà a les 11.00 contra l’Alboraya a Hostalrich. L’Infantil A, per la seva part, jugarà també demà els quarts de final contra el Sants després de superar avui al Northern Ireland (6-0) i el Global Premier (6-0). L’Aleví A ja es troba a les semifinals on s’enfrontarà demà a les 10.00 hores a l’Alboraya a L’Estartit. Els de Marc Serra han guanyat avui al USA Soccer Stars (6-0) i al Total Futbol USA (4-0). La final, en cas d’arribar, també es juga demà.

Bon futbol del Benjamí A

El Benjamí A s’ha classificat per a la final després d’anar de menys a més. Va començar perdent contra la Selecció Paulista al primer partit (1-2), però des d’aleshores tot han estat victòries. Es va superar per 3-0 al Laguna i per 4-0 al Màlaga per accedir a la fase final. Arnau Pradas, Héctor Fort, Marc Guiu i un jugador de l’Sporting en pròpia porta han estat els autors dels gols contra els asturians a vuitens de final. El partit contra el Vila-real, a quarts de final, ha estat molt disputat i s’ha resolt amb dos gols de Héctor Fort, el primer quan només es portaven 7 segons de partit. El Barça ha fet el seu millor futbol a la semifinal contra el Llevant, que ha sentenciat amb gols d’Alexis Olmedo, Pol Montesinos, Jan Encuentra i Jon Pilar. Demà final catalana contra l’Espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut