El Benjamí A acaricia el títol de Liga

El Benjamí A acaricia el títol de Liga

L’equip de Jordi Pérez supera per 7-0 al Gimnàstic Manresa i només necessita sumar un punt la propera jornada a camp del Cornellà per proclamar-se campió

UNIFICACIÓN LLEFIÁ – CADET A

Amb pas ferm cap a la Lliga (1-2)

Els homes dirigits per Franc Artiga van vèncer al camp de la Unificación Llefià per 1 gol a 2 en un partit amb molt mèrit en què es van quedar amb un home menys al minut 76 per l’expulsió del porter Adrià Rojas, en la jugada que va acabar en penal i gol del jugador local Cañabate. Els gols de Pau Martínez (min 11) i Labinot Kabashi (min 53) van ser suficients per refermar l’equip al liderat. Els blaugranes han guanyat 21 dels 23 partits d’aquesta temporada i han fet 75 gols. El Cadet A jugarà un partit ajornat de la Divisió d’Honor el proper dimecres, 6 d’abril, a les 19 hores a la Ciutat Esportiva contra el Gimnàstic Manresa. Si guanya superarà l’Espanyol, el segon classificat, en quatre punts.

 

CADET B – ESCOLA F. GAVÀ

Segueix la temporada perfecta (2-1)

El Cadet B va sumar un nou triomf, el número 21 en el mateix nombre de partits, contra l’Escola de Futbol Gavà. Els nois dirigits per Cristian Catena van xocar a la primera part contra el mur que va ser el porter visitant David Troya. El partit es va decantar a la segona part, gràcies als gols de Nils Mortímer (min 60), després d’una extraordinària passada de Antonio Jesús Cantón, i del capità Èric Garcia (min 62), que va marcar de cap a la sortida d’un córner el seu vuitè gol de la temporada tot i ser el central de l’equip.

Després d’aquesta victòria, els blaugranes segueixen dominant amb mà de ferro la classificació del Grup 1 de la Lliga Preferent amb 63 punts, 12 més que el segon classificat, la Rapitenca, i un balanç ofensiu de 93 gols a favor i únicament 13 en contra. El conjunt entrenat per Cristian Catena disputarà el partit ajornat de la jornada 21 al camp del Blanca Subur el proper dimecres, 6 d’abril, a les 19.30 h. 

 

INFANTIL A – TORNEIG DANIEL RUIZ BAZAN

Subcampions al País Basc

Els nois entrenats per Carles Martínez van arribar a la final del Torneig Internacional Daniel Ruiz Bazán, celebrat aquest cap de setmana a la localitat de Gueñes (País Basc). Els blaugranes, però, no van poder superar l’Inter de Milà, que els va guanyar per 1 gol a 0 a la final. L’Infantil A va arribar al darrer partit del torneig després de superar l’Espanyol per 5 a 1, amb tres gols de Pablo Moreno i un de Martí Riera i Anwar Mediero, i empatar a 1 gol amb el Celta de Vigo a la fase prèvia, amb gol de Pablo Moreno. A les semifinals, els blaugranes van vèncer l’Athletic Club per 2 gols a 0, amb gols de Pablo Moreno i Anwar Mediero.

L’Infantil A disputarà el seu partit ajornat contra el Girona d’aquesta jornada de Lliga el proper 13 d'abril a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

INFANTIL B – SANTANDER CUP

Tercer classificats a Alemanya

El conjunt de Sergi Milà va fer una bona actuació a la Santander Cup celebrada a Mönchengladbach, a Alemanya, però no va poder guanyar el Genk a les semifinals. Els blaugranes van perdre per 2 gols a 1 i no van arribar a la final. L’Infantil B va accedir a la fase eliminatòria després d’una meritòria actuació a la ronda prèvia, on van empatar a 0 contra l’Stuttgart, van guanyar el PSV (2-0), el Liverpool (1-0) i el Colònia (5-0) i únicament van cedir una derrota contra el Bayer Leverkusen (0-2). Al partit pel tercer i quart lloc, el Barça ha empatat amb la Juventus (0-0), però s’ha imposat a la tanda de penals.

Pel que fa a la Lliga, l’Infantil B s’ha vist beneficiat per l’empat del Cornellà C al camp de l’Escola Futbol Valls (2-2) i augmenta el seu avantatge al capdavant de la Lliga a 4 punts.

 

DAMM B – ALEVÍ A

Brillant victòria al camp del segon classificat (1-3)

Cop d’autoritat a la Lliga Preferent de l’equip entrenat per Marc Serra en un partit molt complicat. Els blaugranes van superar la Damm, el segon classificat, per 1 gol a 3 amb l’encert de Marc Jurado (min 41 i 59), amb un doblet, i Diego Almeida (min 57). Xavier Planas havia avançat la Damm al minut 19 de partit. Gràcies a aquest triomf, els homes dirigits per Marc Serra mantenen el seu registre immaculat: 23 victòries en 23 partits i 220 gols a favor. El Barça ha augmentat a 8 punts el seu avantatge sobre la Damm B. L’Aleví A jugarà el partit ajornat de la jornada passada el proper dimecres, 6 d’abril, a les 19.15 hores, a la Ciutat Esportiva contra el Castelldefels.

 

RCD ESPANYOL – ALEVÍ B

Cauen contra el líder (2-0)

El conjunt entrenat per Jordi Font no va poder superar l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els blanc-i-blaus van superar els blaugranes per 2 gols a 0 per seguir al liderat, amb el Barça classificat en segona posició. Ángel Alarcón va fer els dos gols de la victòria de l’Espanyol als minuts 11 i 23. L’Aleví B, que té pendent el partit de la darrera jornada de campionat contra el Granollers a la Ciutat Esportiva, es troba a 4 punts de l’Espanyol. Els blaugranes han guanyat 21 partits de 23 que han disputat i sumen 133 gols aquesta temporada.

 

ALEVÍ C – VILADECANS

Primera derrota de la temporada (1-2)

L’Aleví C va encaixar la primera derrota de la temporada a la Lliga de Primera Divisió després de caure per 1 gol a 2 contra el Viladecans, sisè classificat, que va remuntar el gol inicial de Pau Ortega (min 3). Albert García (min 48) i Víctor Martín (min 58) van capgirar el marcador. El conjunt d’Òscar Jorquera, no obstant, es manté al liderat després de 22 jornades disputades amb un punt d’avantatge respecte al Cornellà C. Han guanyat 18 partits i han fet un total de 122 gols.

 

ALEVÍ D – HORTA

El líder es manté fort (6-1)

Els nois entrenats per Daniel Horcas van aconseguir una nova victòria al Grup 2 de la Primera Divisió Aleví per refermar la primera posició a la classificació. Els blaugranes van superar l’At. Horta a la Ciutat Esportiva per 6 gols a 1 gràcies a l’encert de Raúl Alarcón i Roger Coll, amb un doblet cadascú, que va encarrilar el partit. Izan Sánchez i Íker Cordoba van tancar el marcador. Gràcies a aquest triomf l’Aleví D es manté al capdavant de la classificació amb 61 punts, amb 5 de marge respecte al segon classificat, el Vila Olímpica, i 20 victòries en 22 partits disputats, a més d’un balanç golejador magnífic de 139 gols a favor.

 

BENJAMÍ A – GIMNÀSTIC MANRESA B

A un punt de la Lliga (7-0)

El conjunt de Jordi Pérez és a un pas de proclamar-se campió de la Lliga Preferent. Els blaugranes van vèncer per 7 gols 0 el Gimnàstic Manresa gràcies a les dianes de Marc Guiu, amb quatre gols, un doblet de Pol Montesinos i un gol més d’Enric Gisbert. Per un moment tot semblava indicar que el Benjamí A celebraria ahir el títol, ja que havia acabat el seu partit i el Cornellà perdia per 4-3 al camp del Sant Cugat, però un gol al darrer minut del porter del Cornellà, que havia pujat a rematar un córner, va ajornar el títol de Lliga blaugrana.

El Benjamí A suma 18 punts d’avantatge al Cornellà, el segon classificat, quan només queden 6 jornades per disputar-se. En altres paraules, si els homes de Jordi Pérez sumen un punt la propera jornada al camp, precisament, del Cornellà seran campions de Lliga. Fins ara, el Benjamí A ha guanyat els 24 partits de Lliga que ha jugat i ha fet un total de 175 gols.

 

GIMNÀSTIC MANRESA – BENJAMÍ B

Empat a Manresa (3-3)

El conjunt de David Sánchez va empatar en el partit de la jornada 24 de la Lliga Preferent. Els blaugranes van igualar el matx en tres ocasions, les mateixes en què els locals s’havien avançat al marcador. Pau León, amb un doblet, i Mateo Sciancalepore han estat els golejadors. El Benjamí B, amb aquest empat, és tercer empatat a punts amb el segon classificat, el Sant Cugat Esport, i un balanç de 17 victòries en 24 partits i 90 gols a favor.

 

BENJAMÍ C – BLANCA SUBUR

Victòria per seguir somiant (4-0)

Gran triomf del conjunt entrenat per Albert Puig, que va superar el Blanca Subur, quart classificat, per 4 a 0 gràcies a l’encert de cara a porteria de Pol Duran (min 11), Marc Bernal (min 22), Lamine Yamal Nasraoui (min 33) i Gaizka Hernández (min 39). Gràcies a aquest resultat, el Benjamí C encara manté vives les seves aspiracions: és segon classificat a 8 punts del Cornellà i un registre de 19 victòries en 22 partits i 121 gols a favor.

 

PB CINC COPES A – BENJAMÍ D

Derrota inesperada (4-2)

Els nois d’Alexis Pintó han patit la segona desfeta de la temporada. El Benjamí D es va veure sorprès per dos ràpids gols de l’equip local. Al minut 3, l’equip blaugrana ja perdia per 2-0. Joel Escaler ha retallat distàncies al minut 6, però la Penya Blaugrana Cinc Copes ha tornat a marcar al minut 12 del matx. L’equip local ha aprofitat la inèrcia per anotar un gol més que ha fet que la remuntada fos impossible. Tot i això, Xavi Castellanos ha maquillat el resultat al minut 32, i ha deixat l’electrònic en el 4-2 final. Tot i la desfeta, el Benjamí D continua líder, empatat a 57 punts amb el Martinenc. Els d’Alexis Pintó tenen un compromís entre setmana. I és que s’enfrontaran el proper dimecres a les 19.15 hores a la Penya Barcelonista Collblanc Sants al Camp 6 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

VINYETS MOLÍ-VELL – PREBENJAMÍ

Triomf per seguir lluitant per les posicions capdavanteres (1-2)

Victòria treballada dels homes entrenats per Juan Antonio Gil a Sant Boi de Llobregat. Els blaugranes van superar el Vinyets Molí-Vell per 1 gol a 2 gràcies a les dianes de Nuhu Fofana i Arnau Mares. Amb aquest resultat, els de Juan Antonio Gil es mantenen en tercera posició empatats a punts amb el segon classificat, amb un partit pendent, amb 49 punts, 16 victòries en 21 partits i 102 gols a favor. El Prebenjamí jugarà el partit pendent que té a la Lliga de Segona Divisió Benjamí el proper dimarts, 5 d’abril, a les 19.15 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Martorell B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut