Doblet al Campionat de Catalunya

L’Aleví A de Marc Serra supera en la final a la Damm, per 3-2, mentre que el Benjamí A de Jordi Pérez guanya al Cornellà a la tanda de penals després d’empatar 0-0 al final del partit

El Barça mana al futbol base català. La Masia ha demostrat que batega amb força en un cap de setmana extraordinari en el que el futbol formatiu amateur blaugrana ha guanyat tres Campionats de Catalunya. Si ahir van ser els nanos de l’Infantil A de Carles Martínez els que van aixecar la copa, després de derrotar a l’Espanyol per 3-1, aquest matí ha estat el torn de l’Aleví A, que ha superat a la Damm a la final per 3-2, i del Benjamí A, que s’ha desfet del Cornellà a la tanda de penals després d’empatar 0-0 al final dels 40 minuts reglamentaris. Tant l’Aleví A com el Benjamí A arrodoneixen una temporada magnífica en la que han fet el doblet: Lliga i Campionat de Catalunya. Tots dos, a més, han guanyat el MIC i els de Jordi Pérez el prestigiós torneig LaLiga Promises a Íscar.

L’Aleví A ha lluitat fins el final per proclamar-se campió de Catalunya. Ha solucionat la semifinal contra l’Espanyol amb molt bon joc i un clar 2-0, amb gols de Diego Almeida i Marc Jurado, i s’ha plantat en una final on la Damm ha estat un gran rival que els ha exigit molt. Aleix Garrido ha obert el marcador molt ràpid, al minut 3, però la Damm li ha donat la volta al partit amb dos gols de Tantón i Planas. El Barça, però, ha insistit amb el seu joc vertical de toc i han arribat els dos gols de la victòria. Aleix Garrido ha empatat el partit al minut 34 i Gavi ha fet el 3-2 definitiu al minut 39 en una extraordinària jugada individual. “Estic molt orgullós dels meus jugadors. Hem fet una temporada sensacional i aprofito per felicitar-los”, ha assegurat Marc Serra. L’Aleví A va superar a la primera fase del Campionat de Catalunya al Gimnàstic Manresa (2-1), AEM (7-0) i Girona (5-0).

Temporada per emmarcar del Benjamí A

El Benjamí A, per la seva part, ha tancat una temporada per emmarcar. Al Campionat de Catalunya es va desfer a la primera fase del Cornellà (4-0), l’Escola de Futbol Cervera (9-0) i l’Espanyol (3-0). Aquest matí s’ha desfet a semifinals de la Damm, per 7-0, i a la gran final s’ha trobat amb un combatiu Cornellà que, molt ben tancat al darrera, ha resistit fins els penals. A la tanda de penals el porter Álvaro Partal ha estat, com ja ho va ser al MIC, el gran protagonista al detenir dos llançaments. Pau Prim, Jan Quiles i Arnau Pradas han marcat els penals que li donaven el títol al Barça. “Aquest és un any per recordar. Hem guanyat la Lliga, el MIC, LaLiga Promises, el Campionat de Catalunya i set tornejos més. És un any espectacular gràcies a la feina d’aquest equip tan unit que sempre ha jugat a un gran nivell”, explica l’entrenador Jordi Pérez.