fcb.portal.reset.password

El Benjamí D, amb el president Bartomeu i la resta de responsables del Club / GERMÁN PARGA - FCB

Les categories inferiors de la temporada 2015/16 han quedat presentades oficialment a la Jornada del Futbol Formatiu. Des dels prebenjamins fins al Barça B i al primer equip femení. En total, 281 jugadors i 77 jugadores que formen part dels 20 equips del planter del FC Barcelona s’han citat aquest dijous a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Un per un, des dels més petits fins als més grans, tots els equips del planter blaugrana han anat sortint sobre la gespa. Els esperaven Josep Maria Bartomeu (president); Jordi Mestre (directiu responsable de l’Àrea de futbol professional i responsable del futbol femení); Silvio Elías (directiu responsable del futbol formatiu professional); Xavier Vilajoana (directiu responsable del futbol formatiu amateur); Albert Soler (director d’esports professionals); Pep Segura (secretari tècnic del futbol formatiu professional); Xavi Llorens (secretari tècnic del futbol femení); Jordi Roura (secretari tècnic del futbol formatiu amateur), i Aureli Altimira (ajudant del secretari tècnic del futbol formatiu amateur).

Amb tots els conjunts col·locats sobre el terreny de joc, i una vegada els entrenadors i els equips s’han fet la fotografia oficial de la temporada 2015/16, la capitana de l’Infantil-Aleví femení, Jana Fernández, ha obert el torn de parlaments manifestant: “És un orgull per a les meves companyes del futbol femení i per a mi formar part d’aquest club que tants esforços dedica als seus equips de la base i que, a més, aposta decididament per l’esport femení”. Àlex Rico, capità de l’Infantil A, ha recalcat els valors que s’inculca als joves: “Gràcies al nostre club aprenem uns valors, com són la capacitat de sacrifici i el treball en equip, tan importants per poder combinar els estudis i l’esport amb la màxima humilitat i solidaritat.”

Bartomeu: “Arribar al primer equip està a l’abast de tots aquells que tenen talent i que s’esforcen”

D’altra banda, el president Josep Maria Bartomeu ha explicat  que aquest acte s’ha fet més tard de l’habitual perquè “la sanció de la FIFA no ens va permetre fer a l’estiu el que volíem fer i que vam haver de fer al mes de gener”. Dirigint-se als joves jugadors i jugadores, Bartomeu ha comentat: “Estar aquí és un somni i arribar al primer equip està a l’abast de tots aquells que tenen talent i que s’esforcen”. També ha agraït “la tasca dels entrenadors, de tothom que treballa pel Club i que vetlla pel futbol base i la presència dels familiars”. “La Junta Directiva fa una aposta molt important pel futbol base, al qual dóna força i recursos”, ha subratllat.

Pep Segura, per la seva banda, ha assenyalat: “Ens ajuntem a l’acte tres àrees molt importants de la formació dels nostres futbolistes: el Club, les famílies i els jugadors”. “Tot el treball que facin dia a dia serà fonamental per fer créixer la qualitat que tenen.

Per últim, tots els membres de la Comissió Social Esportiva de Futbol s’han fet la fotografia oficial de la temporada amb el president i els representants de la Junta Directiva.


Jornada del futbol formatiu del FC Barcelona [CAT] by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();