fcb.portal.reset.password

Moment de la xerrada de la LFP als jugadors del futbol base / VICTOR SALGADO - FCB

Els jugadors escolten a Rodrigo Arias, responsable de la Direcció d’Integritat i Seguretat de la LFP / VICTOR SALGADO - FCB

Els jugadors del futbol base atents a les explicacions del bon ús de les xarxes socials / VICTOR SALGADO - FCB

Rodrigo Arias, responsable de la Direcció d’Integritat i Seguretat de la Lliga de Futbol Professional (LFP), ha ofert avui una conferència als jugadors i jugadores de les categories infantil, cadet i juvenil blaugrana sobre el bon ús de les xarxes socials. Arias ha deixat molt clar des de l’inici que les xarxes socials com Twitter, Facebook i Instagram “són molt bones sempre que s’utilitzin de manera responsable i més en un equip com el Barça, que és un club de màxima atenció mediàtica mundial”. La LFP promou amb aquest cicle de conferències el rebuig a la discriminació que pugui procedir de menyspreus, assetjaments, insults, amenaces o burles, ja sigui pel país de procedència d’un jugador, la raça, la religió, la classe social, el sexe o la manera de vestir. La conferència d’avui s’ha fet a l’auditori de la Masia i s’ha estructurat en dues xerrades. Primer, a les 13.00 hores, ha estat el torn dels juvenils i a la tarda els protagonistes han estat els jugadors infantils i cadets i les jugadores de la base blaugrana.

Rodrigo Arias ha insistit molt als joves jugadors blaugrana que les xarxes socials són una via de comunicació en les relacions personals i professionals que generen empatia al món del futbol, però que hem de ser molt curosos en el moment de la seva utilització perquè tenen el seu risc. És per aquest motiu que els ha marcat unes pautes de comportament que han de seguir per fer-ne un bon ús.

Entre aquestes en destaquen no pujar comentaris en calent, evitar crítiques a àrbitres, rivals, companys i públic o descartar les discussions públiques a les xarxes socials. En resum, fer un ús responsable de les xarxes socials ajudarà els joves jugadors a tenir més opcions de futur com a esportistes i, sobretot, com a persones. 


Conferència de la LFP sobre el bon ús de les... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();