Cap de setmana amb molts gols en el futbol formatiu

Cap de setmana amb molts gols en el futbol formatiu

Victòries clares per a la majoria dels equips de les categories inferiors del FC Barcelona

CADET A – JÀBAC TERRASSA (0-1)

El Cadet A s'ha endut els tres punts en la difícil visita al Jàbac Terrassa (0-1). La primera part ha estat molt parella, amb domini altern entre dels dos equips. A la mitja part s'ha arribat amb un 0-0 que mostrava la igualtat en el joc. A la segona meitat, en canvi, el Barça ha dominat més el joc i Kun ha fet pujar l’0-1 al minut 60, resultat que no es mouria en tot el partit. Els nois de Fran Artiga es mantenen líders amb 18 punts en sis partits, amb un impecable balanç de 17 gols a favor i cap en contra.

CADET B – MARIANAO POBLET (6-0)

El Cadet B ha sumat una victòria contundent en imposar-se per 6 a 0 al Marianao Poblet en el partit diputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes han imposat un ritme més alt de partit i han disposat de diverses ocasions clares de gol. Els golejadors han estat Miguel Ángel Ramírez (2), Nils Mortimer (2), Antonio i Eric Garcia en un partit que s’ha decidit en la primera meitat. D’aquesta manera, els jugadors de Cristian Catena es mantenen invictes en Lliga.

INFANTIL A – CORNELLÀ (3-0)

L'Infantil A ha aconseguit una treballada victòria davant el sempre complicat Cornellà (3-0), que arribava a l’enfrontament compartint liderat amb el Barça (15 punts en 5 partits). El partit ha arribat a la mitja part amb empat a zero, amb el conjunt blaugrana fallant dues oportunitats molt clares per posar-se per davant en el marcador. A la segona meitat, els nois de Carles Martínez han marcat en els primers minuts i, a partir de llavors, han dominat el partit amb tranquil·litat i han arribat els altres dos gols. L'Infantil A del Barça es manté líder en solitari amb ple de victòries (18 punts en sis partit ) i manté la Damm a dos punts.

HOSPITALET – INFANTIL B (1-2)

L'Infantil B blaugrana ha sumat una suat triomf contra L’Hospitalet (1-2). Els nois de Sergi Milà s’han avançat mitjançant Marc Pelaz, però els locals han replicat uns minuts després per establir l’empat al marcador. Quan el partit arribava al tram final, Victor Muñoz ha aconseguit el definitiu 1-2. Amb aquesta victòria l’Infantil B consolida el seu liderat en solitari amb 12 punts en quatre partits. A més, suma 15 gols a favor i tan sols 2 en contra.

MANRESA – ALEVÍ A (0-5)

Sisena victòria en sis jornades de l’Aleví A del FC Barcelona en imposar-se al camp del Manresa per 0 a 5. Els jugadors de Marc Serra s’han endut la victòria sense gaires problemes amb els gols de Pau Segarra (2), Aleix Garrido, Alex Valle i Marc Jurado. Amb aquesta victòria, els blaugranes es mantenen imbatuts en la primera posició i un total de 68 gols a favor i 3 en contra després de sis jornades disputades.

MATARÓ – ALEVÍ B (1-5)

L’Aleví B del FC Barcelona s’ha imposat per 1 gol a 5 al camp del Mataró en un partit que han dominat els blaugranes. El gol visitant ha arribat amb el marcador 0-5 després que els blaugranes Pablo Meléndez (2), Joan Gázquez (2) i Sergi Oriol hagin anotat els seus respectius gols. Amb aquest marcador, els jugadors de Jordi Font es mantenen invictes en la primera posició del grup 2 de la Lliga Preferent Aleví amb 18 punts en sis partits.

ALEVÍ C – CIUDAD COOPERATIVA (15-0)

Nova golejada per tercera jornada consecutiva de l’Aleví C del FC Barcelona, que s’ha imposat per 15 gols a 0 a la Ciudad Cooperativa. Els blaugranes no han tingut problemes per imposar-se clarament en un partit en què ja guanyaven en el minut 1 de partit. Els grans golejadors del matx han estat Tomas Carbonell (5) i Denis Cruces (4), i els han acompanyat Bilal, Llorenç Ferrés, Marc Bombardo, Iker Bravo, Arnau Garcia i Pau Ortega. L’Aleví C suma 42 gols a favor i 4 en contra en quatre partits disputats.

ALEVÍ D – SANT GABRIEL (6-0)

L'Aleví D del Barça ha aconseguit una àmplia victòria davant el Sant Gabriel (6-0) i es manté tercer a dos punts del Cornellà i la Penya Barcelonista Anguera, que compten tots els seus partits per victòries. Els blaugranes han resolt el partit amb dos gols en els primers minut. Les dianes han portat la signatura de Roger (2), Elliot (2), Iker Bravo i Iker Sánchez.

BENJAMÍ A –TECNOFUTBOL  (12-1)

Victòria contundent dels jugadors de Jordi Pérez en imposar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper al Tecnofutbol per 12 a 1. El Benjamí A ha dominat el partit i ha disposat de les millors ocasions del partit. El gran protagonista del partit ha estat Pol Montesinos amb 5 gols i l’han acompanyat Jan Quiles, Enric Gisbert, Alexis Olmedo, Marc Guiu, Pau Prim, Hector Fort i Arnau Pradas. Una victòria que els deixa líders en solitari en la classificació.

SABADELL – BENJAMÍ B (1-1)

El Benjamí B ha empatat en la seva visita al Sabadell (1-1) en un partit disputat fins el final. El Barça ha començat dominant en el joc, però un gol de falta del Sabadell en l’últim minut del primer quart ha deixat els nois de David Sánchez sense reacció. El Benjamí no ha aconseguit l’empat fins als minuts finals amb un gol de Marc Bernal. L’empat manté el Barça cinquè a 8 punts de la Damm i el Sant Cugat, que acumulen 18 punts en sis partits.

BENJAMÍ C – ESCOLA F. GAVÀ B (8-1)

El Benjamí C ha aconseguit una còmoda victòria a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Gavà (8-1) amb gols d'Arnau Herrero (3), Marc Bernal ( 3) i Lamine i Rubén. Els nois d’Albert Puig han dominat la possessió i han disposat de les millors ocasions. El benjamí blaugrana es manté al capdamunt de la taula al costat del Cornellà, tots dos amb 12 punts en quatre partits. La setmana vinent tots dos equips s’enfronten en un partit que serà decisiu en la lluita pel liderat.

FEMENÍ-JUVENIL – CADET ATLÈTIC VILAFRANCA (12-0)

El femení juvenil - cadet blaugrana ha vençut còmodament l'Atlètic Vilafranca (12-0) amb gols de Claudia Pina (5), Ainhoa (3), Andrea Martínez, Marta Ortiz , Mireia Carrasco i Marta Vilarrasa. El Femení es manté a la part alta de la taula compartint liderat amb l'Espanyol, amb 12 punts en quatre partits. A més, mantenen un balanç impecable de 28 gols a favor i cap en contra.

ATLÈTIC VILAFRANCA – FEMENÍ INFANTIL-ALEVÍ (0-10)

El Femení Infantil - Aleví blaugrana s'ha imposat a domicili de forma contundent a l'Atlètic Vilafranca ( 0-10 ) amb gols de Bruna (3), Vicky (2) , Alicia (2), Jana (2) i Clara. Les blaugranes han sentenciat el partit en els primers compassos, anotant tres gols en set minuts. L'Infantil - Aleví es manté al capdamunt de la taula, al costat dels Amics i Veterans Pallaresos, amb ple de victòries, 12 punts en quatre partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut