fcb.portal.reset.password

La Nike Academy, a la Ciutat Esportiva. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Xerrada de Joan Vilà. FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB.

La Nike Academy ha arribat aquest dilluns a Barcelona per viure una experiència única a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Durant tres dies, els membres de la Nike Academy, formada pels millors joves talents sense contracte i seleccionats de tot el món, tindran l'oportunitat d'entrenar-se, aprendre i jugar a les instal·lacions del FC Barcelona.

Situada a St. George 's Park, la seu de la Federació Anglesa de Futbol, la Nike Academy és un programa de primer nivell format per 22 jugadors. Des del 2009, la Nike Academy ofereix a joves futbolistes l’accés als millors entrenadors, instal·lacions i equipament. En els últims mesos, s'han disputat partits contra alguns dels millors equips juvenils, com és el cas de l'Inter de Milà i el Queens Park Rangers FC.

Partit contra el juvenil

La visita de la Nike Academy ha començat aquest dilluns amb una sessió d'entrenament especial liderada per tècnics del FC Barcelona. A més, l'equip ha tingut l'oportunitat d'aprendre la filosofia del futbol i el desenvolupament juvenil del Club a través d'una xerrada impartida per Joan Vilà i Pere Gratacós. Després d'un nou entrenament dimarts, la Nike Academy s'enfrontarà amb un combinat juvenil barcelonista al Miniestadi dimecres a la tarda.


Visita de la Nike Academy por fcbarcelona
Tornar a dalt