Victòries i golejades del planter aquest cap de setmana

Victòries i golejades del planter aquest cap de setmana

Catorze partits guanyats, dos empats i només una derrota en una jornada molt golejadora

UNIFICACIÓN BELLVITGE – JUVENIL B (0-0)

El Juvenil B no va poder passar de l’empat a zero al camp de l’Unificación Bellvitge i ara mateix és tercer a quatre punts del líder, el Girona. Després d’un primer temps molt pla, en què no hi va haver ocasions fins als instants finals –a més d’un gol anul·lat al Barça-, la segona part va ser totalment blaugrana. A la represa els nois de Fran Artiga van aconseguir el control del partit però van acabar pagant la falta de punteria, amb una pilota al travesser i una errada a porteria buida. Al final, empat a zero tot i seguir ben vius en la lluita pel títol.

CADET A – NÀSTIC (5-0)

Festival de gols del Cadet A a la Ciutat Esportiva davant el Gimnàstic de Tarragona (5-0). Els futbolistes de Quique Álvarez sumen 13 partits consecutius guanyant i aquest cap de setmana van fer-ho gràcies als gols de Jordi Mboula, Ramon Rodríguez, Guillem Jaime Serrano, Abel Ruiz i Xavier Toldrà. De fet, els blaugranes només han perdut un partit en 20 jornades i són líders en solitari amb 57 punts, cinc més que l’Espanyol, que va empatar al camp de la Damm.

MARIANO POBLET A – CADET B (0-4)

El Cadet B va retrobar-se amb la victòria al camp del Mariano Poblet (0-4) i segueix com a líder en solitari de la Lliga Preferent amb 49 punts, 13 més que el Reus Deportiu. La golejada blaugrana va anar a càrrec de Dzhoshkun Temenuzhkov, Juan Miranda per partida doble i Rodrigo Sánchez. De fet, el Cadet B és un dels millors equips del futbol formatiu, amb només un empat i una derrota en 18 jornades.

SANT ANDREU – INFANTIL A (1-3)

L’Infantil A encadena quatre victòries consecutives després de vèncer per 1-3 al camp del Sant Andreu. Els golejadors blaugrana al Narcís Sala van ser Nicolás González, Adrià Altimira i Josep Jaume Busquets. El conjunt local va aconseguir reduir distàncies al minut 60 (1-3) mitjançant Antonio García. Un gol estèril que va certificar la clara victòria del Barça, que segueix tercer amb 48 punts, 10 menys que el líder, l’Espanyol, i a només dos punts del segon classificat, el Cornellà.

INFANTIL B – MARIANO POBLET A (3-0)

Tercera victòria consecutiva de l’Infantil B de Marcel Sans, que aquest cap de setmana va superar per tres gols a zero el Mariano Poblet A. Els blaugranes segueixen una jornada més instal·lats en la primera posició de la Lliga Preferent amb 46 punts, seguits de ben a prop pel Nàstic de Tarragona. Davant el Mariano Poblet van marcar Pablo Moreno, Alex Rico i Roberto Navarro, aquest últim de penal, per certificar tres punts més.

ALEVÍ A – DAMM B (5-2)

Victòria contundent de l’Aleví A a la Ciutat Esportiva davant el seu principal perseguidor, la Damm B (5-2), que ja té 17 punts menys que els blaugranes. Els gols del Barça van portar el segell de Mamadou Saidou Bah (2), Arnau Farnós, Alejandro Balde i Xavi Simons. L’Aleví A segueix imparable a la Lliga, on ha sumat tots els punts possibles en les 20 jornades disputades fins a dia d’avui.

L’HOSPITALET – ALEVÍ B (2-10)

Nou triomf contundent de l'Aleví B del FC Barcelona, que es manté segon en la taula de classificació. Tot i l'àmplia golejada el partit va començar igualat en forces i al final del primer quart es va arribar amb un ajustat 0-1. Va ser a partir del segon quart quan els nois de Jordi Font van obrir distància al marcador. Marcel, amb 5 gols, va ser el jugador més destacat. Gabri, Hugo, Nadir, Johnny i Arnau Martínez van arrodonir una golejada en un partit en què els blaugranes van ser àmpliament superiors al rival.

ALEVÍ C – CORNELLÀ (8-0)

Golejada d’escàndol de l’Aleví C davant el seu principal perseguidor, el Cornellà, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (8-0). Els blaugranes no van donar cap opció al seu rival, malgrat no aconseguir obrir la llauna fins al minut 13 mitjançant Aleix Garrido. A partir d’aquest moment, van veure porteria Iker Almena (2), Marc Jurado (2), Pablo López, Antonio Caravaca i Pau Segarra. L’Aleví C encara no ha deixat escapar ni un sol punt en les 18 jornades disputades fins al moment i és líder en solitari amb nou punts més que el Cornellà.

GAVÀ B – ALEVÍ D (0-5)

Tercera victòria consecutiva de l’Aleví D, que aquest cap de setmana va vèncer per un contundent 0-5 al Municipal Can Torelló de Gavà. Les dianes de Roger Martínez, Nadir Louah i Gabriel Martínez, que va signar un ‘hat-trick’, van permetre als blaugranes golejar un dels millors rivals de la categoria. Els nens d’Oscar Jorquera continuen líders en solitari de Primera Divisió amb 46 punts, cinc més que el Cornellà, que encadena tres jornades sense guanyar.

SANT ANDREU – BENJAMÍ A (1-9)

El Benjamí A segueix comptant els partits per victòries i les victòries per golejades i aquest cap de setmana va superar el Sant Andreu per un contundent 1-9 al Narcís Sala. Els nens de Sergi Milá són líders amb 11 punts de diferència respecte al segon, la Damm, i encara no han deixat escapar ni un sol punt a la Lliga. Els golejadors blaugrana van ser Bilal Achhiba (4), Pau Ortega (3), Elliot Cervellera (2) i Marc Martínez.

BENJAMÍ B – BADALONA A (4-0)

Els nens de Jordi Pérez van recuperar-se de la derrota de la setmana passada superant el Badalona a la Ciutat Esportiva (4-0). Partit plàcid per als blaugranes, que van avançar-se amb dos gols de Denis Cruces. La sentència va arribar per mitjà de Bilal Achhiba i Oussama Boukir. Amb aquest resultat, el Benjamí B retalla distàncies amb el líder, l’Espanyol, i ara mateix és a només dos punts del conjunt blanc-i-blau.

BENJAMÍ C – RIBES A (13-0)

Golejada escandalosa del Benjamí C a la Ciutat Esportiva davant el Ribes A (13-0). Fins a vuit jugadors diferents van veure porteria:  Dereck Lope (2), Pol Merchán, Pau Prim, Marc Guiu (3), Alexis Olmedo, Enric Gisbert (3), Arnau Pradas i Hèctor Fort van ser els encarregats de completar el marcador més voluminós dels partits del formatiu d’aquest cap de setmana. Els nens d’Òscar Hernández segueixen líders en solitari amb 52 punts.

CIUDAD COOPERATIVA A - BENJAMÍ D (3-2)

Derrota del Benjamí D al camp del Ciudad Cooperativa A, que segueix tercer a 15 punts del Santboià A. Els nens d’Albert Puig van aconseguir avançar-se al minut 7 mitjançant Ahmed Mohammed Utassy, però van veure com en quatre minuts rebien tres gols en contra. Iker Torres va escurçar distàncies al minut 31 (3-2), però la reacció no va donar els seus fruits i van acabar caient després d’una ratxa de tres victòries consecutives.

PREBENJAMÍ – HORTA B (5-0)

Victòria revitalitzadora del Prebenjamí a casa davant l’Horta B (5-0), després de dues jornades consecutives perdent. Els nens de David Sánchez van superar plàcidament l’Horta gràcies al ‘hat-trick’ de Marc Bernal, i els dos gols restants de Marc Guiu i Arnau Herrero. Amb tres punts més a la classificació, els blaugranes són quarts de la Segona Divisió amb 13 punts menys que el líder, la Penya Barcelonista Anguera A.

EUROPA – FEMENÍ B (0-0)

El Femení B no va poder passar de l’empat a zero al camp de l’Europa, en un dels partits més fluixos de la temporada. Tot i això, les noies de Jordi Ventura van tenir ocasions molt clares per emportar-se els tres punts, però la falta de punteria va acabar condemnant les barcelonistes a sumar només un punt. A mesura que avançaven els minuts les blaugranes van anar perdent el control i va convertir-se en una lluita de tu a tu. Al final un sol punt que les situa a tres del líder, el Llevant Les Planes, que visita la setmana que ve la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una bona oportunitat per prendre el liderat a les grans candidates a l’ascens a Primera.  

FEMENÍ JUV/CADET – SABADELL (4-0)

Victòria contundent de les líders de la Primera Divisió Femenina Juvenil-Cadet davant el Sabadell (4-0). Les noies de Zoe García segueixen imparables a la Lliga, on encara no han cedit ni un sol punt en 18 jornades i són líders en solitari. Davant el Sabadell, les blaugranes van avançar-se ben aviat, al minut 8, per mitjà de Laura Martínez. Les altres golejadores van ser Elena Benítez per partida doble i Mireia Carrasco.

SANT GABRIEL – FEMENÍ INF/ALEVÍ (1-4)

El Femení Infantil-Aleví va tornar a guanyar aquest cap de setmana i ja encadena cinc jornades sumant de tres en tres. De fet, les noies d’Albert Tausté només han concedit un empat en tot el que va de competició, un balanç que els permet ser líders en solitari amb 52 punts. Davant el Sant Gabriel les golejadores van ser Viktoria Adrianova, Sonia del Mar, Claudia Pina i Marta Ortiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut