Tot victòries i només un empat al futbol base

Tot victòries i només un empat al futbol base

Tots els equips del planter han guanyat aquest cap de setmana menys el Femení B, que tot i realitzar un gran partit no va poder passar de l'empat amb l'Espanyol

JUVENIL B – PRAT (5-0)

Golejada revitalitzadora del Juvenil B a la Ciutat Esportiva davant el Prat (5-0). L’equip dirigit per Franc Artiga va avançar-se als nou minuts de joc mitjançant Carles Aleña. Encara a la primera meitat, Carles Pérez feia el 2-0. Ja al segon temps, i en només quatre minuts de diferència, els blaugranes van certificar la golejada: Alejandro Blanco, Marc Rio i Carles Pérez van ser els autors dels tres gols que tancaven el marcador amb el 5-0 definitiu. Amb aquest resultat el Juvenil B segueix tercer de la Lliga Nacional Juvenil per darrere l’Espanyol ‘B’ i el Girona ‘A’.

CADET A – BADALONA (2-0)

Important victòria del Cadet A per continuar al capdavant de la classificació. Els nois de Quique Álvarez van inaugurar el marcador sis minuts després que l’àrbitre xiulés l’inici del partit, gràcies a un gol d’Àlex Collado. Després del descans, Abel Ruiz feia pujar el 2-0 i certificava el vint-i-tresè triomf de la temporada. Amb 70 punts, el Cadet A és el líder de la Divisió d’Honor Cadet amb nou punts de marge respecte l’Espanyol.

LLEIDA – INFANTIL A (1-3)

Els nois de Denis Silva van superar el Lleida per 1-3. Adrià Bernabé, als 32 minuts d’enfrontament, va fer pujar el 0-1 al marcador. Ja a la segona meitat, el Barça va sentenciar el partit en cinc minuts. Al minut 41, Nils Mortimer feia el 0-2 i, al 46, Eric Garcia aconseguia el 0-3. Malgrat que el Barça dominava el partit, el Lleida va ser capaç de retallar distàncies fent el 1-3 definitiu. L’Infantil A, amb 66 punts, és segon a la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Infantil.

INFANTIL B – AMPOSTA (10-0)

Nova golejada de l’Infantil B, que no va donar cap opció a l’Amposta i el va superar per 10-0 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els nois de Marcel Sans segueixen en ratxa –han guanyat els nou darrers partits- i tenen cada cop més a prop el títol de la Lliga Preferent. Davant l’Amposta, els gols van anar a càrrec de Pablo Moreno (4), Rafael Lacava (2), Alex Rico, Antonio Roca, Fodé Fofana i Gerard Fernández. El Juvenil B segueix al capdavant de la classificació amb 64 punts, vuit més que el Gimnàstic de Tarragona ‘A’.

SANT GABRIEL – ALEVÍ A (0-8)

L’Aleví A del Barça, tot i ser campió de Lliga, no aixeca el peu de l’accelerador. Els nois de Marc Serra ja guanyaven al minut 7 de la primera meitat amb gols d’Eric Vega, Victor Muñoz i un doblet de Pau Servat. Arnau Farnós, al minut 24, va fer pujar el 0-5 a l’electrònic i Marc Pelaz, amb un doblet, i Alejandro Balde, van ser els encarregats de tancar el marcador amb el 0-8 final.

ALEVÍ B – SANT GABRIEL (6-0)

Els nois de Jordi Font es van imposar còmodament al Sant Gabriel. Gabriel Martínez, al minut 3, inaugurava el marcador i Sergi Berjano, cinc minuts més tard, feia el 2-0. La resta de gols van arribar cada deu minuts i Marcel Céspedes, Nadir Louah, Hugo García i Gabriel Martínez foren els autors. Amb aquests tres punts, l’Aleví B suma 65 i es col·loca a sis de l’Espanyol.  

L’HOSPITALET – ALEVÍ C (3-11)

L’Aleví C del Barça, amb 24 victòries en 24 jornades, segueix líder de la categoria. Els nois de Marc Alexandre Pinto van haver de lluitar de valent en els primers minuts ja que L’Hospitalet va capgirar el gol inicial de Marc Jurado. Malgrat el resultat advers, els blaugranes van remuntar amb gols de Marc Jurado i Pablo López. Amb 2-3 al marcador, Iker Merino(3), Aleix Garrido, Roger Martínez, Pau Segarra (2) i Iker Almena van fer la resta de gols per donar un nou triomf a l’Aleví C.

ALEVÍ D – CIUDAD COOPERATIVA (7-0)

L’Aleví D, líder de la categoria, segueix sumant de tres en tres. Aquest cap de setmana, els nois d’Òscar Jorquera van guanyar al Ciudad Cooperativa (7-0). Roger Martínez, de penal, aconseguia el primer als 14 minuts de partit. Sergi Oriol i Adrián Bobi, amb quatre minuts de diferència, feien pujar el 3-0. Al minut 49, Ilias Akhomach signava el 4-0 i Adrián Bobi, amb un doblet, i Ilias Akhomach, de nou, rubricaven el triomf. Amb 61 punts, l’Aleví D segueix al capdavant de la taula.

SANT GABRIEL – BENJAMÍ A (1-5)

Victòria del Benjamí A davant el Sant Gabriel que apropa als blaugranes al títol de Lliga. Bilal Achhiba aconseguia el 0-1 i Pau Ortega, quatre minuts més tard, signava el 0-2. Tot i això, els locals retallaven distàncies i marcaven el 1-2 però Bilal Achhiba, de nou, feia pujar l’1-3 a l’electrònic. I en cinc minuts, el Barça va sentenciar el partit: Iker Bravo i Gerard Hernández certificaven el 1-5 definitiu. El Benjamí A, amb 78 punts, està a tan sols un punt de ser, matemàticament, campió de Lliga.

BENJAMÍ B – SANT GABRIEL (4-2)

Nou triomf del Benjamí B que li permet continuar als llocs privilegiats de la taula de classificació. Els nois de Jordi Pérez van remuntar el gol inicial dels visitants amb un doblet de Roger Coll. Izan Sánchez, al minut 38, ampliava diferències fent el 3-1. Tot i això, el Sant Gabriel va retallar distàncies amb el 3-2, però Denis Cruces va certificar el triomf blaugrana fent el 4-2 definitiu. El Benjamí B, amb 65 punts, és el tercer classificat de la categoria a quatre punts de l’Espanyol.

BENJAMÍ C – IGUALADA (9-0)

El Benjamí C segueix fent passos de gegant cap al títol de Lliga del Grup 1 de Primera Divisió després de golejar l’Igualada a la Ciutat Esportiva per 9 a 0. Els nens d’Òscar Hernández, que només han cedit un empat en tota la temporada, no van donar cap opció al conjunt visitant, que veia com els blaugranes s’avançaven tot just al tercer minut per mitjà d’Enric Gisbert. Jan Quiles va aconseguir cinc dianes, mentre que les altres tres van anar a càrrec d’Hèctor Fort. El balanç golejador del Benjamí C és, simplement, espectacular: 142 a favor per només 21 en contra.

NÀSTIC MANRESA – BENJAMÍ D (4-5)

Els nois d’Albert Puig van haver de lluitar fins al darrer instant de partit per poder aconseguir la victòria. Iker Sánchez, als dos minuts de l’inici del matx, aconseguia el 0-1 però el Nàstic Manresa va capgirar el marcador. El mateix Iker Sánchez, de nou i amb un hat-trick, feia pujar el 2-4 a l’electrònic. L’equip local, però, va ser capaç d’empatar el partit (4-4). Iker Sánchez va ser l’encarregat de donar la victòria al seu equip aconseguint el seu cinquè gol. El Benjamí D suma ja 46 partits.

FUNDACIÓ JÚPITER – PREBENJAMÍ (0-4)

Tercera victòria consecutiva del Prebenjamí, que aquest cap de setmana va superar a domicili la Fundació Júpiter ‘A’. Els nens de David Sánchez van obrir la llauna al minut 19 gràcies a Marc Bernal. El davanter va fer un ‘hat-trick’, aconseguint el 0-2 al minut 29, i el 0-3 al 41’. El darrer gol blaugrana va anar a càrrec de Sergi Riba, al minut 45. Amb aquest triomf, el Prebenjamí segueix mantenint la segona plaça amb 49 punts, un més que el Catalònia ‘A’, que és tercer. El líder del Grup 9 de la Segona Divisió, la Penya Barcelonista Anguera ‘A’, segueix a 12 punts de distància.

FEMENÍ B – ESPANYOL (0-0)

El Femení B no va poder passar de l’empat a zero en el derbi davant l’Espanyol. Les noies de Jordi Ventura van completar un gran partit, dominant-lo de principi a fi. Després d’una primera part controlada pel Barça, la segona va ser un monòleg blaugrana. Tot i això, l’equip no va acabar de tenir la sort de cara per inaugurar el marcador i va acabar empatant després de realitzar una gran actuació. Amb aquest 0-0 del Femení B i la victòria del Levante Las Planas, les blaugranes cauen a la segona posició i, a falta d’una jornada, es queden a dos punts de les de Sant Just. El títol de Lliga de la Segona Divisió Femenina, doncs, es decidirà la setmana vinent.  

FEMENÍ JUV/CADET – CERDANYOLA (5-3)

Vint-i-quatrena victòria consecutiva del Juvenil-Cadet Femení. Les noies de Zoe García es van imposar al Cerdanyola per 5-3. Les visitants es van avançar al marcador al minut 26 però Laura Martínez, de penal, i Anna Torrodà capgiraven l’electrònic (2-1). A la represa les visitants empataven l’enfrontament i Candela Andújar posava a les blaugranes, de nou, per davant (3-2). Els darrers instants de partit van ser molt competits i les visitants, de penal, van empatar a tres. Quan restaven set minuts pel xiulet final, Elena Benítez i Candela Andújar feien pujar el 5-3 definitiu. L’equip blaugrana continua líder.

ESPANYOL - FEMENÍ INF/ALEVÍ (2-6)

El Femení Intanfil-Aleví també va guanyar el segon partit del Torneig Complementari 1ª Divisió de futbol 7 al golejar per 2-6 l’Espanyol. Les noies d’Albert Tausté van realitzar un partit molt complet i a la primera meitat ja guanyaven per 0-3, amb gols de Sonia del Mar Perlaza, Bruna Vilamala i Yaiza Navarro. Al segon temps Ariadna Rubio va retallar distàncies per l’Espanyol, però un doblet d’Ainhoa Marín en tan sols dos minuts tornava a donar-li molt avantatge a les blaugranes (1-5). Ariadna Rubio va tornar a marcar per fer el 2-5 fins que, ja al final, Laura Arizo feia el 2-6 definitiu. D’aquesta manera, el Femení Infantil-Aleví és líder amb 6 punts, mentre que Espanyol i Sant Gabriel encara no n’han sumat cap. Tot i això, ambdós equips tenen un partit menys que les blaugranes, que descansen la setmana vinent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut