Quinze victòries, un empat i una derrota al futbol formatiu

Quinze victòries, un empat i una derrota al futbol formatiu

Tots els equips de la base guanyen excepte el Cadet B i l’Aleví B, que han perdut i empatat, respectivament

SANT ANDREU – JUVENIL B (2-3)

Victòria soferta del Juvenil B davant un Sant Andreu que va plantar cara durant els noranta minuts. L’equip de Francesc Artiga es van avançar amb un gol d’Eric Montes al minut 20, però els locals van reaccionar i Kevin Alarcon va empatar poc abans del descans. Als vint minuts de la represa Carles Aleña, de penal, va tornar a avançar els blaugranes, i de nou, quatre minuts més tard, el Sant Andreu empatava per mitjà d’Oriol Fernández. El gol del triomf va trigar a arribar. A falta de vuit minuts per acabar, Eric Montes va fer el gol per sumar tres punts vitals per no desistir de la lluita per la Lliga Nacional.

ESPANYOL – CADET A (2-3)

Remuntada i triomf de prestigi del Cadet A en el derbi davant l’Espanyol per 2-3. Els nois de Quique Álvarez van haver de suar de valent per sumar els tres punts, tot i avançar-se en el marcador al minut 39 amb un gol de Ricard Puig. Després del descans l’Espanyol va capgirar el resultat en vuit minuts, però els blaugranes no van abaixar els braços i Jordi Mboula va restablir de nou la igualada. A les acaballes del partit, Abel Ruiz va certificar la remuntada del Cadet A i va donar la catorzena victòria consecutiva a l’equip, que continua líder amb sis punts de marge respecte de l’Espanyol. 

CADET B – PRAT (1-2)

Derrota del Cadet B davant el Prat, tercer classificat de la Lliga. Els nois de Cristian Catena no van poder remuntar un partit que es va complicar ben d’hora. Bryan Cabello, al minut 6, avançava els visitants des del punt de penal, i quinze minuts més tard els pratencs augmentaven la diferència amb un gol José Luis Blanco. Els blaugranes, que no es van sentir còmodes en tot el partit, no van deixar d’intentar-ho, i Dzhoshkun Temenuzhkov va retallar la distància al minut 37. Tot i la derrota, el Cadet B continua líder de la competició amb 10 punts d’avantatge sobre el Reus.

INTANTIL A – REUS DEPORTIU (3-0)

Victòria treballada de l’Infantil A de Denis Silva davant un rival que va complicar molt les coses als blaugranes. Gràcies a un gol en pròpia porta de Juan Valencia al minut 36 l’Infantil es va avançar en el marcador, i es va arribar així al descans. A la sortida dels vestidors el Barça va sentenciar el matx amb dos gols de Nils Mortimer als minuts 54 i 59. Amb la de dissabte, l’Infantil A suma la seva sisena victòria consecutiva i continua segon a la classificació. 

FUNDACIÓ VILAFRANCA – INFANTIL B (1-5)

Nova victòria de l’Infantil B, aquest cop per un contundent 1-5 a l’Estadi Municipal de Vilafranca del Penedès. Els nois de Marcel Sans van avançar-se al minut 19 mitjançant Roberto Navarro. A la represa, Fodé Fofana feia el 0-2 de penal, però Josep Just Bertran va aconseguir reduir distàncies sis minuts després. Els blaugranes van reaccionar i van sentenciar el partit amb tres gols en set minuts: Albert Garrido, Antonio Roca i Moriba Kourouma van certificar la quarta victòria consecutiva de l’Infantil B, que segueix líder en solitari de la Lliga Preferent.

ESCOLA GAVÀ –ALEVÍ A (1-3)

Bona victòria de l’Aleví A al camp de l’Escola Gavà (1-3). Els blaugranes van avançar-se gràcies a un gol de Miquel Juanola al minut 42, però veien com els locals els empataven poc després per mitjà d’Arnau García. La reacció dels nois de Marc Serra no va fer-se esperar i en quatre minuts van sentenciar el partit amb dianes de Marc Pelaz i Arnau Farnós. L’Aleví A segueix com a líder absolut de la Divisió d’Honor sense haver deixat escapar, encara, ni un sol punt en les 21 jornades disputades fins al moment.

ALEVÍ B – DAMM (2-2)

L’aleví B no va poder passar de l’empat davant la Damm, tercer classificat i rival directe. El partit es va complicar ben d’hora després que Marc Pérez avancés els visitants al primer minut de partit. La reacció dels nois de Jordi Font va ser immediata i al minut 9 Arnau Martínez feia l’empat. Moments abans d’arribar al descans, l’Aleví B culminava la remuntada gràcies a un gol de Sergi Berjano, però a la represa, al minut 51, de nou Marc Pérez marcava el 2-2 definitiu. Amb aquest empat l’Aleví B trenca una ratxa tres victòries i continua segon classificat, amb un partit menys, a la Lliga Preferent.

SITGES – ALEVÍ C (3-7)

Contundent triomf per 3-7 de l’Aleví C a l’Estadi Municipal d’Aiguadolç. Els nois de Marc Alexandre Pinto van saltar a la gespa amb ganes d’anar per feina i al minut 23 ja guanyaven 0-6 amb gols de Antonio Caravaca (2), Pablo López, Adrià Capdevila, Aleix Garrido i Pau Segarra. Al minut  25, el Sitges va inaugurar el seu marcador amb un gol de Xavier Cabezas, i al moment Pau Segarra feia el seu segon gol i posava el 1-7 a l’electrònic. Mario Carretero i Asier Duran van certificar el 3-7 final. Amb aquesta nova victòria l’Aleví C no ha deixat escapar cap punt i es manté líder destacat amb 57 punts.

ALEVÍ D – SANT JOAN DESPÍ (2-0)

Quarta victòria consecutiva de l’equip d’Òscar Jorquera, aquest cap de setmana a la Ciutat Esportiva davant el Sant Joan Despí A. Els golejadors van ser Joan Gázquez i Ilias Akhomach, que van encarrilar el triomf en tan sols 14 minuts. L’Aleví D segueix líder en solitari del Grup 1 de Primera Divisió amb 49 punts. Els blaugranes només han deixat escapar 8 punts en tota la temporada.

BENJAMÍ A – ESCOLA GAVÀ (5-0)

Golejada contundent del Benjamí A a la Ciutat Esportiva davant l’Escola Gavà A (5-0). L’equip dirigit per Sergi Milà és el gran líder de la Lliga Preferent, i ha sumat tots els punts possibles fins ara. Davant l’Escola Gavà, els gols van portar el nom de Pau Ortega, Iker Bravo, Bilal Achhiba (2) i Jaume Morales. El principal perseguidor dels blaugranes, la Damm, és ara mateix a 13 punts de distància.

UNIÓ JÀBAC I TERRASSA – BENJAMÍ B (1-3)

Continua la lluita pel liderat al Grup 2 de la Lliga Preferent entre l’Espanyol i el Barça. Els nens de Jordi Pérez segueixen segons, a tan sols dos punts dels blanc-i-blaus, després de guanyar a domicili per un gol a tres. Els blaugranes van dominar de principi a fi i Raúl Alarcón obria el marcador tot just al minut 5. Denis Cruces i Izan Téllez van fer els dos altres gols del Barça abans que Arnau Gracia retallés distàncies quan el partit ja no tenia gaire història.

ESCOLA GAVÀ – BENJAMÍ C (0-3)

Partit plàcid del Benjamí C al camp de l’Escola Gavà B (0-3). Héctor Font va lluir-se signant un ‘hat-trick’ per donar l’enèsima victòria al seu equip, que tan sols ha empatat un partit en tota la temporada. La resta, tot triomfs. L’equip d’Òscar Hernández és líder en solitari del Grup 1 de la Primera Divisió amb 55 punts, set més que el segon, el Cornellà.

BENJAMÍ D – MONTAÑESA (4-2)

Remuntada contundent dels nois del Benjamí D per 4 gols a 2 davant la Montañesa. Els visitants es van avançar en el marcador gràcies a un gol de Xec Kouroma als onze minuts de partit. Tot i això, la reacció blaugrana va ser fulgurant i en quatre minuts els nois d’Albert Puig van encarrilar el triomf amb gols d’Iker Torres, Didac González i Agustín Gutiérrez. El Montañesa no va marxar del partit i Javier Hoyo retallava distàncies abans que Pol Triguerros rematés el partit fent el quart gol. Amb aquesta victòria el Benjamí D continua en tercera posició de la classificació.

SISTRELLS – PREBENJAMÍ (2-6)

Els nois de David Sánchez van haver de patir més de l’esperat per superar un Sistrells que va plantar cara als primers instants de partit. Marc Bernal avançava el Barça als dos minuts d’enfrontament, però Joel Ávila va replicar ben d’hora per igualar el marcador. Marc Bernal i David Escoda van posar terra per mig amb l’1-2 i l’1-3 en pocs minuts, però de nou Marcos Gómez retallava el marcador. Arnau Herrero va sentenciar el partit fent el quart i el cinquè gol blaugrana, i poc després Gaizka Hernández va arrodonir el 2-6 definitiu. El Prebenjamí continua tercer a dos punts del Júpiter, segon classificat.

FEMENÍ B – LLEVANT LES PLANES (4-1)

Victòria importantíssima del Femení B davant el Llevant les Planes per 4-1 en el partit de la jornada del grup 3 de la Segona Lliga Nacional femenina. El Llevant arribava líder a la disputa d’aquest enfrontament i el Barça, en segona posició. Després d’aquesta important victòria les noies de Jordi Ventura recuperen el liderat de la categoria, tot i que empaten a 46 punts amb el Llevant.

L’ESTARTIT – FEMENÍ JUV./CADET (0-4)

Les noies de Zoe Garcia van sumar la divuitena victòria en divuit partits després de guanyar l’Estartit. Les blaugranes van sentenciar l’enfrontament als primers 40 minuts gràcies als gols de Claudia Pina, Maria Benedicto, Berta Pujades i Laia Muñoz. Sense conèixer què és deixar escapar algun punt, el Femení Juvenil-Cadet segueix líder destacat amb sis punts de marge respecte de l’Espanyol i amb un partit menys.

FEMENÍ INF./ALEVÍ – LLEVANT (13-0)

Contundent i plàcida victòria de l’Infantil-Aleví femení davant el Llevant les Planes. Tot i el resultat, els primers gols blaugrana van trigar a arribar i no va ser fins al minut 16 que Claudia Pina va obrir el marcador. En aquell mateix minut Ainhoa Marín va fer el 2-0, a partir del qual va arribar el carrusel de gols. Claudia Medina, amb un doblet, Bruna Vilamala i Viktoria Adrianova feien els gols amb els quals s’arribava al descans amb 6-0 al marcador. A la represa, de nou Viktoria marcava el 7-0 i Laura Ariza anotava el 8-0. Als darrers instants de partit les noies de José Alberto Tauste van forçar la màquina i en deu minuts van caure els cinc gols restants gràcies a Marta Ortiz, Ana González en pròpia porta, Claudia Pina (2) i Yaza Navarro. L’Infantil-Aleví femení continua líder destacat amb 55 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut