L’Aleví A s’imposa en el torneig internacional La Liga Promises

L’Aleví A s’imposa en el torneig internacional La Liga Promises

El conjunt blaugrana s’ha proclamat campió després de superar el Sevilla (2-5)

L’Aleví A s’ha proclamat guanyador del II Torneig internacional La Liga Promises celebrat a la localitat colombiana de Barranquilla. El conjunt blaugrana s’ha proclamat campió aquest diumenge després de guanyar el Sevilla FC per 2-5 a la final.

Amb aquesta victòria l’equip de Marc Serra s’ha refet de la derrota patida la setmana passada a la final del Torneig Nacional Pamesa la Liga Promises en un torneig celebrat a Vila-real i que va tenir els mateixos protagonistes a la final.

A Colòmbia els blaugranes van debutar dijous amb una victòria contundent davant el Deportivo Cali per 7-0. El segon partit de la fase de grups el van resoldre amb un 5-0 contra l’Independiente Santa Fe. El Barça i el Vila-real es van tornar a veure les cares una setmana després d’haver-se enfrontat, però aquest cop a quarts de final. Els barcelonistes van guanyar per 1-0 amb gol de Marc Pelaz.

A semifinals el rival a batre va ser l’Atlètic de Madrid, el qual els de Marc Serra van guanyar amb un còmode 6-0 que els va portar a la final. Els gols van ser de Víctor Muñoz (2), Marc Pelaz (2), Arnau Farnós i Xavi Simons.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut