fcb.portal.reset.password

Roura, a la presentació del futbol formatiu. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Jordi Roura, el nou director de futbol formatiu, va estrenar-se fa uns dies a la presentació del planter blaugrana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Per a Roura, que ha passat per tots els equips del futbol formatiu, juntament amb Aureli Altimira, és “una satisfacció molt gran estar com a màxims responsables després d’haver estat molts anys al Club com a jugadors”. “És una cosa que ens omple d’alegria, d’orgull”, va afegir Roura, que va admetre que, tot i la gran quantitat de temps que hi dedica, “és una tasca extraordinària, molt maca. És la nostra passió”.

Roura va lloar el futbol formatiu blaugrana i la Ciutat Esportiva Joan Gamper, de la qual diu que és “la nostra joia”. “Avui en dia som un exemple a seguir per a la resta del món. Som referència”, va afegir Roura. L’extècnic del primer equip del Barça va donar importància a la proximitat amb tots els equips del futbol formatiu del Club. “La nostra forma de fer feina és molt presencial i estem presents a la majoria de partits”. “És important tenir proximitat amb els jugadors des del Prebenjamí fins al Juvenil”, va afegir.

El gironí admet estar més tranquil després d’haver estat al primer equip durant sis anys, en diferents funcions. ”Ja no estic tan exposat mediàticament, per això estic més tranquil”, sosté Roura, que recorda que els últims temps han estat, per diferents circumstàncies, molt complicats.


Jordi Roura: "Som referència" por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();