Infantil A – Aspire Academy: L’efectivitat visitant marca la diferència (0-4)

Els nois de Denis Silva han lluitat fins al final un duel en què els ha faltat encert de cara a porta

L’Infantil A del FC Barcelona ha caigut per 0-4 al Miniestadi davant de l’Aspire Academy. L’equip dirigit per Denis Silva no ha pogut aconseguir la victòria davant d’un rival que ha estat molt efectiu de cara a porteria, sobretot a la segona meitat. Als primers 45 minuts els visitants han tingut més el control del partit i han arribat amb més claredat en zona defensiva blaugrana. Abans del descans l’Aspire Academy s’ha avançat al marcador.

A la represa els culers han sortit amb molta més força que a la primera meitat. Han controlat el partit i han creat seriosos problemes a la porteria visitant. Amb tot, quan el gol de l’empat semblava que podria arribar, un gol de penal dels visitants ha complicat molt la remuntada. Tot i això, els nois de Denis Silva no s’han rendit i han continuat buscant el gol, però la sort no estava de cara i el pal refusava l’ocasió més clara per als locals. Amb l’equip totalment bolcat a l’atac, ho ha aprofitat l’Aspire Academy per sentenciar el duel al contracop i marcar dues dianes més per posar el 0-4 definitiu al marcador.