Gran cap de setmana al formatiu

Amb 16 victòries i tan sols un empat, el futbol formatiu ha completat un cap de setmana amb uns resultats excel·lents

JUVENIL B – GIRONÈS/SÀBAT (6-1)

Victòria incontestable del FC Barcelona contra el Gironès-Sàbat en un partit en què els de García Pimienta van dominar de principi a fi. Sent fidels al seu futbol, movent la pilota d’un cantó a un altre i imprimint velocitat a la circulació, els gols van anar caient un darrere l’altre i no van donar cap opció al rival. Carles Aleñà, Marc Río –amb un ‘hat-trick’–, Carles Pérez i Eric Montes van ser els golejadors blaugrana, mentre que Jordi Tur va marcar el gol de l’honor per als gironins.

CADET A – JÀBAC I TERRASSA (6-1)

El Cadet A va fer un dels partits més complets de la temporada en superar còmodament el Jàbac i Terrassa (6-1). Al minut 30 l’equip blaugrana ja guanyava per 4-0, fet que demostrava la superioritat dels nois de Quique Álvarez amb un gran inici. A la segona part el partit va baixar d’intensitat i el Barça va tenir, encara més, el control de pilota, tot i que el Jàbac i Terrassa s’enduria el gol de l’honor. El matx es va tancar amb un 6-1 a favor del Barça, i van destacar Monchu, amb un hat-trick, i  Tandasi, Jesús del Amo i Alejandro Viedma, amb una diana cadascun per encarar la golejada.

GAVÀ - CADET B (0-3)

Els nois de Franc Artiga van aconseguir una nova victòria a la Lliga que els permet mantenir l’avantatge d’11 punts respecte al seu principal perseguidor, el Floresta. Els blaugranes no van donar opció al Gavà, que va mantenir una certa resistència, sobretot al primer temps. A la represa, un gol de Sergio Gómez va estrenar el marcador a favor del Barça, i tan sols quatre minuts després Ricard Sánchez va aprofitar el desconcert local per marcar el segon. A falta de poc més de deu minuts per al final Rodrigo va marcar el tercer i últim gol del matx.

ESCOLA VALLS – INFANTIL A (1-5)

Els de Denis Silva van golejar l’Escola Valls en un partit força plàcid, tot i que van haver d’anar a remolc durant els primers compassos. Al primer quart es va avançar l’Escola Valls, però les dianes de Nils Mortimer i Adrian Bernabé van capgirar la situació. Abans del descans el Barça pràcticament tancava el partit amb el 1-3 amb una genialitat de Konrad. A la represa el Barça va acabar marcant dos gols més, producte de la insistència en atac, obra d’Adrià Altimira i Sergi Altimira.

INFANTIL B – CALAFELL (7-0)

L’Infantil B va aconseguir una golejada imponent al Calafell (7-0) que li permet continuar a un punt menys del líder de la categoria, el Gimnàstic de Tarragona –tot i que els blaugranes han jugat un partit menys. Els nois de Marcel Sans no van tenir pietat del seu rival, instal·lat a la zona mitjana de la classificació. Haitam va estrenar el marcador, i Raúl Martínez, Pablo Moreno i Matías Lacava, tots tres amb un doblet, van tancar la golejada.

ALEVÍ A – JÀBAC I TERRASSA (8-0)

L’Aleví A es van endur una contundent victòria aquest dissabte contra el Jàbac i Terrassa. Els nois de Marc Serra van afrontar una nova jornada de la Lliga Preferent amb molta força, i així ho van plasmar al terreny de joc. Els blaugranes van obrir el marcador en tan sols quatre minuts obra del davanter Arnau Farnos. Passat el primer quart Victor Muñoz va fer una genialitat marcant el segon del partit. En tan sols 10 minuts el Barça va sentenciar el partit amb un hat-trick de Pau Servat (5-0). Els nois de Marc Serra van tancar l’enfrontament amb tres gols més, de Xavi Quentin, Eric Vega i Marc Pelaz, i van sumar el 8-0.

SANT ANDREU – ALEVÍ B (2-5)

Bona victòria del Barça contra el Sant Andreu per 2-5. Els nens de Jordi Font van haver de remuntar el gol inicial que Roger Valenzuela havia aconseguit al primer minut de joc. Una reacció magnífica va permetre al Barça posar-se al capdavant del marcador gràcies als gols d’Hugo, Sergi i Otger en deu minuts. Amb el resultat a favor el Barça va posar la directa. El Sant Andreu va intentar parar-lo –al minut 43 Roger Valenzuela anotava el 2-3–, però el Barça agafava embranzida. A la represa Sergi i Gabriel clausuraven la jornada amb dos gols més (2-5).

ALEVÍ C – PRAT BLAUGRANA (18-1)

L’Aleví C de Cristian Catena, líder amb ple de victòries, va golejar sense pietat al cuer de la categoria, el Prat Blaugrana, per 18-1. En un partit sense història, Iker Almena i Pau Segarra es van erigir com els màxims golejadors del seu equip, ambdós amb quatre gols a la butxaca. Antonio Caravaca, amb tres gols; Aleix Garrido i Marc Jurado, amb dos; van ser alguns dels golejadors del matx.

ESPLUGUENC – ALEVÍ D (1-6)

L’Aleví D es va endur una bona victòria contra l’Espluguenc a domicili. Els nens d’Albert Puig van sortir amb moltes ganes a la gespa, i així ho van plasmar. Al minut vuit va arribar el primer dels blaugranes, obra d’Ilias, i set minuts després el segon, de Roger Martínez. Abans de la mitja part el Barça sentenciava el matx amb tres dianes de Pablo, Alex i Roger. A la represa, Sergi tancava la golejada amb el 0-6 i l’Espluguenc s’enduia el gol de l’honor amb un minut de diferència (1-6).

BENJAMÍ A – CAN ANGLADA (23-0)

Victòria imponent del Benjamí A contra el Can Anglada. Líder i cuer, un amb ple de victòries i l’altre de derrotes, es veien les cares a la Ciutat Esportiva, i el partit va acabar amb una gran golejada a favor dels blaugranes. Bilal Achhiba i Iker Bravo, amb sis gols; Pau Ortega, amb quatre i Pol Vilà i Gerard Hernández, amb dos, van ser alguns dels golejadors d’un partit que no va tenir història.

NÀSTIC MANRESA – BENJAMÍ B (2-3)

El Benjamí B va jugar aquest cap de setmana contra el Nàstic de Manresa a domicili. Els de Jordi Pérez van aconseguir una gran i merescuda victòria per 2-3. El matx va començar bufant a favor del Barça, ja que Iker Bravo va obrir el marcador al minut 7. Els blaugranes van intentar segellar el partit abans del descans amb constants arribades, però el bon tancament del Nàstic  no ho va facilitar. De fet, els locals van empatar el matx al minut 17 i el Barça va haver de remar fort per avançar-se al minut 23 amb el gol de Roger Coll. La intensitat dels dos conjunts es plasmava, i en tan sols dos minuts el Nàstic va tornar a igualar la situació amb el 2-2 obra d’Hugo. Sense respirar, els blaugranes van tornar a retallar distàncies abans del descans amb una genialitat d’Izan. A la represa tots dos conjunts van lluitar pels tres punts, però els de Jordi Pérez van culminar la segona part sense encaixar cap gol, tot i no veure porteria, fet que els va servir per tancar el partit amb victòria.

ATLÈTIC VILAFRANCA – BENJAMÍ C (1-2)

Bona victòria del Barça contra l’Atlètic Vilafranca per 1-2. Els nens d’Oscar Hernández van saber imposar el seu joc des del primers compassos, i així va ser com el gol va arribar al minut 13 de les botes de Dereck Lope. Amb el resultat a favor el Barça va posar la directa, i al 25 Marc Guiu feia pujar el segon al marcador. L’Atlètic Vilafranca no es va donar per vençut,  i va intentar capgirar la situació. Al minut 33 va arribar la seva primera diana, però l’electrònic ja no es mouria en tot el partit.

BENJAMÍ D – VILA OLÍMPICA (6-2)

Els nens d’Albert Puig no van tenir pietat del Vila Olímpica, el qual van golejar per 6-2. Els blaugranes, que continuen quarts a la classificació amb 25 punts, no van donar cap opció al seu rival. Dos gols de Dídac González, un d’Eric Mompo, un altre d’Agustín Gutiérrez i dos més de Nicolás Expósito van deixar el partit sentenciat per al Benjamí D. Pol Rivera, amb dos gols, va poder escurçar diferències en el marcador als últims minuts del matx.

PREBENJAMÍ – JOANENC (4-1)

Els més petits de la Masia van aconseguir els tres punts de la jornada contra el Joanenc per 4-1. Els de David Sánchez van començar guanyant, ja que al minut 8 Marc Bernal rematava entre els tres pals per obrir la llauna. Però, abans del primer quart, la insistència dels visitants va tenir premi: Biel Castilla va aconseguir l’empat. El matx es va obrir, però els blaugranes van reaccionar ràpidament amb la segona diana de Marc Bernal (2-1). Abans del descans Lamine Yamal va donar per sentenciada la victòria amb el 3-1, i a la represa el hat-trick de Marc Bernal va tancar el triomf del Barça, que, malgrat les dificultats que els va posar el seu rival, va saber ser pacient per aprofitar les seves ocasions i imposar-se en el resultat.

FEMENÍ B – VIC RIUPRIMER (2-0)

Les noies de Jordi Ventura van guanyar el Vic Riuprimer de manera solvent davant un rival que es va tancar al darrere i que amb prou feines va generar perill. Les blaugranes es van avançar en el marcador gràcies a un xut de Sandra des de fora l’àrea sobre la mitja hora de joc. Fins llavors el Barça no havia pogut superar la defensa del Vic Riuprimer. Amb l’1-0 el rival es va haver d’estirar, i amb espais les blaugranes van tenir un parell d’ocasions molt clares per augmentar el marcador. Al quart d’hora de la segona meitat Aitana, de penal, va marcar el 2-0 definitiu.

PONTENC - FEMENÍ JUV/CAD (1-7)

Victòria imponent de les noies de Zoe García, que van golejar al Pontenc per 2-7. Practicant el seu futbol, madurant les jugades amb paciència, les blaugranes van anar per feina des del primer minut fins a l’últim. Elena va estrenar el marcador al quart d’hora de joc, i superada la mitja hora el resultat ja era de 0-4. Amb aquest resultat, continuen líders a sis punts del segon, amb ple de victòries a la Lliga.

ESPANYOL – FEMENÍ INF/ALE (4-4)

Empat a 4 en el derbi de la categoria. Es tracta dels primers dos punts que cedeix el Barça aquesta temporada. En un partit vibrant, amb fases de domini repartides entre els dos equips, Claudia Pina va demostrar per què és la màxima golejadora de la competició marcant els quatre gols del Barcelona. Amb aquest pòquer Pina va arribar a la xifra dels 70 gols a la Lliga. Les nenes d’Albert Tausté van veure com el seu rival els va empatar fins a quatre vegades el partit, sempre a remolc de les blaugranes.