Els equips del futbol formatiu blaugrana comencen amb bon peu la competició oficial

Els equips del futbol formatiu blaugrana comencen amb bon peu la competició oficial

El Juvenil B, el Cadet A, l’Aleví B, el Benjamí A, el Benjamí B i el Femení B han començat la Lliga amb victòria La resta d’equips del futbol formatiu blaugrana segueixen preparant-se amb partits amistosos i tornejos de pretemporada

Juvenil B

El Juvenil B va aconseguir aquest diumenge la seva tercera victòria consecutiva a la Lliga Nacional. Un triomf treballat en un partit dominat pels nois de García Pimienta, tot i que van veure com el Gavà va ser el primer a marcar, al minut 6. Els blaugranes, doncs, es van posar a treballar i, al 20, Jordi Tur va fer el primer gol per igualar el marcador. El mateix Tur va fer el doblet des de fora de l’àrea i va avançar el Barça, encara a la primera meitat. Carles Pérez va sentenciar el partit al 78, amb un golàs també des de fora de l’àrea que va significar el 3-1 definitiu.

Cadet A

El Cadet A va aconseguir una còmoda victòria per 1 a 7 davant el Gironès Sàbat a la primera jornada de la Divisió d'Honor cadet. Els de Quique Álvarez van arribar amb un 3-0 favorable al descans amb gols de Jordi Mboula, Àlex Gutiérrez i un gol en pròpia porta del defensor del Gironès Joan Vancells. A la segona part, els blaugranes van tornar a demostrar la seva superioritat i van sumar quatre gols més, a través de les botes de Ramon Rodríguez -per partida doble-, Ricard Puig i Guillem Jaime. En els minuts finals, el local Mark Saric va marcar el gol de l'honor.

Cadet B

Els blaugranes van caure aquest cap de setmana en el partit de preparació que van disputar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Reus. Els de Franc Artiga van perdre 0-1 en un enfrontament en què no van poder fer el seu millor joc.

Infantil A

Abans de començar la competició oficial, l’Infantil A continua preparant la temporada amb diferents tornejos. Aquest dissabte, va disputar-ne un més a Madrid, en què tot i les grans victòries a la fase de grups no va poder arribar a la final i va quedar tercer. Els nois de Denis Silva van guanyar el Combinado Canario (1-0), amb un gol brillant d’Eric, el Getafe (4-0) i el Pateadores (3-0) a la fase de grups. Aquests brillants resultats van permetre que l’Infantil A accedís a quarts i derrotés l’Alcobendas (2-0). A les semifinals (0-0), un Atlètic de Madrid difícil de batre va fer caure els blaugranes als penals.

Infantil B

Els blaugranes van quedar subcampions del Torneig Ciutat d'Aranda, que van disputar aquest cap de setmana a Miranda d’Ebre, ja que van caure a la final contra el Vila-real. Després d'haver-se classificat com a primers de grup amb victòries contra el Deportivo, l’Osasuna i l’Athletic de Bilbao, el Reial Madrid va ser el rival a les semifinals. Contra els madrilenys van empatar a quatre, però als penals els blaugranes es van imposar per 5-4. També van empatar a la final contra el Vila-real (0-0), però en aquesta ocasió l'Infantil B no va gaudir de la mateixa sort i va caure als penals (3-1).

Aleví A

L’Aleví A va viatjar aquest cap de setmana a Pamplona per disputar el Torneig Memorial Miguel Loidi. Tot i el gran inici del torneig, una dura final contra el Saragossa, que va acabar amb penals, els va deixar com a subcampions.

El primer partit de la fase de grups van ser contra el mateix rival que van trobar-se a la final, el Saragossa, tot i que aquest cop van guanyar 2-1. El segon partit va ser contra l’Athletic Club (3-0), mentre que el tercer va ser contra el Burlandés (0-6). Les semifinals les van disputar contra el Vila-real (2-0). A la final, el Saragossa no ho va posar fàcil i els de Marc Serra no van poder passar de l’empat a 1 i van caure als penals. Tot i això, el migcampista blaugrana Xavi Simons va quedar MVP del torneig.

Aleví B

L'Aleví B va aconseguir la victòria en la primera jornada de Lliga contra el Granollers (5-2), en un partit en què als blaugranes els va costar trobar el seu joc en els minuts inicials. Els de Jordi Font, que van fer el 2-1 a tocar del descans, van aconseguir encarrilar el partit en els dos últims quarts, ja que van fer 3 gols més. En els minuts finals, els visitants van aconseguir escurçar les distàncies amb un segon gol, però els blaugranes ja havien assegurat el primer triomf de la temporada.

Aleví C

Els de Cristian Catena van aconseguir guanyar el torneig que van disputar aquest diumenge al Municipal de Mollet del Vallès. Els blaugranes van superar la fase de grups, contra el Gimnàstic Manresa (0-9), el Molletense (2-1) i el Sant Cugat (0-4), per disputar la semifinal contra el Manresa (2-2) i guanyar als penals. A la final, l’Aleví C va vèncer 0-2 contra el Gimnàstic Manresa.

Aleví D

Aquest cap de setmana, l’Aleví D va disputar dos partits amistosos de preparació per a la propera temporada. El primer va ser dissabte, contra el Sant Gabriel, al Municipal J.L. Ruiz Casado. Els d’Óscar Jorquera van vèncer amb un resultat d’1-5. Diumenge, contra el Martorelles, també a domicili, van aconseguir una victòria molt més àmplia, després d’un 0-15.

Benjamí A

El Benjamí A va començar la Lliga guanyant l'Igualada a domicili (1-4), en un partit controlat des del principi i en què els blaugranes van mostrar la seva gran efectivitat. Gerard Hernández, per partida doble, Arnau Gràcia i Tomy Carbonell van ser els golejadors d’un partit en què els locals van anotar el seu únic gol als minuts finals.

Benjamí B

El Benjamí B va iniciar la Lliga amb bon peu. Els nois de Jordi Pérez van disputar el seu primer partit contra el Mataró a la Ciutat Esportiva aquest dissabte, en un matx controlat pels blaugranes, tot i la gran barrera defensiva del rival. El Mataró es va tancar i va limitar els espais, sobretot a la segona part, en què es van ordenar sobre el camp. Però els blaugranes van poder vèncer amb gols de Raúl Alarcón i Hèctor Fort i van aconseguir, així, la seva primera victòria.

Benjamí C

Els nens d’Oscar Hernández van disputar un torneig aquest dissabte per tal d’anar agafant ritme de competició i anar-se coneixent. Els blaugranes van fer una gran actuació a Mollet del Vallès i van acabar tercers. Per arribar fins aquí, els nens del planter van disputar tres partits de la fase de grups, que van resoldre amb gran solvència. Els primers, contra dos equips de segon any com el Gimnàstic Manresa (2-1) i el Molletense (6-1), mentre que el tercer va ser contra el Sant Cugat (5-1). Van caure a semifinals, contra l’Espanyol B, en un partit que va ser dominat pels nens d’Oscar Hernández, però que no van poder superar. Finalment, es van emportar una victòria del partit per la tercera i la quarta posició, després de derrotar l’Igualada (2-6).

Benjamí D

El Benjamí D va jugar aquest cap de setmana dos partits més de pretemporada. El primer va ser contra el Franqueses, al Municipal Corro d’Avall, i els d’Albert Puig van empatar 1-1. Diumenge, contra el Cerdanyola a la Ciutat Esportiva, els blaugranes no van poder aconseguir la victòria i van caure derrotats per un resultat de 2-3.

Prebenjamí

Els més petits de la Masia van disputar un torneig aquest dissabte a Mollet del Vallès, en què es van proclamar campions contra el Nàstic de Manresa (4-3). Abans, però, es van classificar a la fase prèvia després de guanyar els partits contra el Gimnàstic Manresa (0-0), el Molletense (7-1) i el Sant Cugat (3-1). Els nois de David Sánchez van aconseguir passar a les semifinals contra l’Espanyol, en un partit que va acabar amb victòria blaugrana (2-0). El Prebenjamí ja apunta maneres, amb moltes ganes i il·lusió, tot i els pocs dies d’entrenament i el període de climatització que estan duent a terme.

Femení B

Les de Jordi Ventura van aconseguir vèncer el Transportes Alcaine de Saragossa (9-1) en la segona jornada de la 2a Divisió Femenina. Les blaugranes, amb uns molt bons 20 minuts, van aconseguir un 2-0 que encarrilava el partit. Després del segon, les de Saragossa van prémer l’accelerador i van aconseguir retallar distàncies, però Andrea va posar el tercer abans d'arribar al descans. Un gol que, ara sí, encarrilava el partit. La segona part va ser un monòleg de les de Jordi Ventura, que van marcar 6 gols i van deixar el marcador en el 9-1 definitiu per tal d’ acabar la jornada a la part alta de la taula, amb 6 punts.

Femení Juvenil-Cadet

Victòria per 16 a 0 de les noies de Zoe Garcia aquest cap de setmana contra el Cabanes a la Ciutat Esportiva, en el tercer partit de pretemporada. Partit fàcil que serveix per continuar amb el treball de preparació de l'equip de cara a l'inici de Lliga.

Femení Infantil-Aleví

El Femení Infantil-Aleví es va proclamar aquest cap de setmana campió del Torneig Vila de Centelles. Després de superar la primera fase de grups sense encaixar cap gol, les d'Albert Tausté es van enfrontar a la semifinal a un Sabadell a qui van derrotar per 5-2. A la final van guanyar l'Igualada (4-0) amb un hat-trick de Claudia Pina, que, a més, va acabar com a màxima golejadora del torneig. La jugadora blaugrana Bruna Vilamala va ser l’MVP.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut