El resum del cap de setmana del futbol formatiu blaugrana

El resum del cap de setmana del futbol formatiu blaugrana

El Juvenil B suma la primera victòria de la temporada després de derrotar el Mollet Molts són els equips que encara no han començat la lliga, però segueixen preparant-se amb tornejos i partits amistosos de pretemporada

JUVENIL B

Els homes de García Pimienta han aconseguit la primera victòria de la temporada després de derrotar per 3 a 2 el Mollet a la Ciutat Esportiva. Fins a dues ocasions, els blaugranes han estat per sota en el marcador, però, finalment, van aconseguir capgirar l’electrònic i endur-se la victòria. Marc Rio, amb dos gols, i Oriol Busquets, amb un, van ser els golejadors d'un partit que no va ser fàcil per al conjunt blaugrana. Aquest triomf situa el Juvenil B a la desena posició de la taula.

CADET A

El Cadet A va quedar subcampió del 'IV Torneig Audi Cup' que es va disputar a Györy (Hongria), després de caure a la final contra el Benfica per 4 a 1. L'equip dirigit per Quique Álvarez es va classificar per disputar la final contra l'equip portuguès després de guanyar els tres enfrontaments de la fase de grups: va guanyar el primer partit contra el Györi (1-0), el segon contra l’Slavia de Praga (4-0) i l'últim contra el Partizan (3-2), en què es disputaven ser primers de grup.

CADET B

El Cadet B del Barça va jugar la final de consolació del 'Memorial Gaetano Scirea' i va acabar tercer després de vèncer 3-0 l'Atalanta. Els blaugranes no van poder disputar la final perquè van quedar eliminats en semifinals contra l'Inter, després d'empatar el partit (0-0) i perdre a la tanda de penals. Prèviament, havien guanyat el GA Tòquio (7-0) i el Serenissima (7-1) en la fase de grups i el Brescia (3-1) a quarts de final. El futbolista blaugrana Enric Martínez va ser nomenat millor jugador del torneig celebrat a Milà.

INFANTIL A

L'Infantil A es va proclamar campió del 'Torneig Memorial Laura Nardoni' després de derrotar el València 7-6 als penals, en un partit molt igualat que va acabar amb empat a 2. Els de Denis Silva van aconseguir el pas a la final quan van guanyar l’equip local, la Roma, per 5 gols a 2.

INFANTIL B

L'Infantil B del Barça va poder comptar els seus partits amistosos del cap de setmana amb victòries, després de derrotar la UE Sants i el Mataró. Dissabte, al camp 9 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els de Marcel Sans van vèncer els de Barcelona per 8 gols a 2. Diumenge, també a la ciutat esportiva blaugrana, el partit contra els del Maresme va tornar a acabar en victòria, encara que amb un resultat menys voluminós (3-0).

ALEVÍ A

L'Aleví A va gaudir aquest cap de setmana de dos partits amistosos de cara a la preparació de l'inici de lliga. Aquest dissabte, contra el Sant Gabriel, a l'equip li va costar entrar en el joc, però a mesura que van anar avançant els minuts es va trobar més còmode i va poder aconseguir la victòria per 1 a 5. En el segon, que va tenir lloc aquest diumenge contra el Sant Cugat, els de Marc Serra es van imposar per 7 a 0, en un encontre en què es van sentir millor, van disposar de més oportunitats i amb prou feines els hi van crear perill.

ALEVÍ B

Bons resultats per a un Aleví B que va aconseguir dues victòries en els dos partits que va disputar aquest cap de setmana. Dissabte, davant el Sant Cugat, va aconseguir una contundent victòria per 6 a 0. Un resultat que també va repetir diumenge contra el Sant Andreu i en què es va poder veure una millora dels nois, que van començar amb una bona actitud i van jugar bé els dos partits.

ALEVÍ C

Els nois de Cristian Catena van aconseguir dos bons resultats aquest cap de setmana davant de dos rivals que van posar les coses complicades. En el partit disputat contra el Sabadell, els blaugranes van tenir problemes per fer-se amb el partit, però amb el pas dels minuts es van trobar més bé i van acabar imposant-se amb solvència (1-10). Encara més complicat va ser l'amistós contra la Bordeta de Lleida. Es van trobar contra un rival molt físic i que va defensar bé el resultat en els minuts inicials. A base de treball i amb el domini del partit, van aconseguir, finalment, imposar-se per 5 a 0.

ALEVÍ D

Els nois d'Òscar Jorquera havien de disputar un partit dissabte contra el Roda de Ter. Les inundacions patides a la comarca d'Osona i provocades pel fort temporal van suspendre l'amistós.

BENJAMÍ A

El Benjamí A del FC Barcelona no va poder arribar a la final del II Torneig Benjamí Gimnàstic Manresa, després de caure en la semifinal contra el Cornellà (1-0). Malgrat tot, els de Sergi Milà van fer un bon torneig, ja que van guanyar cinc eliminatòries en un mateix dia. Al matí, van vèncer el Rubí (4-0), el Sant Cugat (4-0) i el CF les Franqueses (0-9) per accedir a vuitens i derrotar l'Atlètic Segre (0-2). En quarts, els blaugranes van empatar contra la Damm (0-0), però van certificar el seu pas a les semifinals als penals.

BENJAMÍ B

Bon inici de pretemporada per a un Benjamí B que va aconseguir dues victòries aquest cap de setmana. Contra el Sant Gabriel -un rival a la lliga-, van aconseguir guanyar per 4 a 0 amb un bon joc, tot i ser el primer partit de preparació. Va costar més contra l'Aleví del Sant Feliuenc, malgrat derrotar-lo també per 4 a 0. Les blaugranes van aconseguir equilibrar el major nivell físic de l'equip rival gràcies al domini de la pilota.

FEMENÍ B

Les blaugranes van iniciar la Lliga amb bon peu. Encara que no ho van tenir fàcil en la primera jornada de la Segona Divisió femenina 2014/15, el Femení B del Barça va poder vèncer el Vic Riuprimer Refo FC a domicili i es va emportar la victòria gràcies a un resultat final de 1-2.

FEMENÍ JUVENIL-CADET

El Femení Juvenil-Cadet segueix preparant-se per l'inici de lliga i dissabte va vèncer el CD Fontsanta-Fatjo de Cornellà, en un partit amistós que va acabar amb un resultat molt ampli a favor de les blaugranes (0-12).

FEMENÍ INFANTIL-ALEVÍ

Encara més ampli va ser el resultat que va aconseguir l'Infantil-Aleví femení blaugrana. El partit es va disputar el dissabte, al camp 9 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i les de Tauste van golejar el Girona en un amistós que va acabar amb el resultat de 28-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut