El planter frega el ple de victòries

El planter frega el ple de victòries

Gran jornada per al futbol base blaugrana, amb 15 triomfs en els 16 partits que es van jugar

JUVENIL B – EUROPA (5-0)

Golejada del Juvenil B a la Ciutat Esportiva davant l’Europa (5-0). L’equip de Francesc Artiga va obrir la llauna al minut 27 mitjançant Alejandro Blanco, que cinc minuts després faria el segon del Barça i del seu compte particular. A la represa, Jordi Tur, Carles Pérez i Carles Aleña certificarien una victòria revitalitzadora per al Juvenil B, que venia de perdre per 1-4 amb la Damm. Amb un partit menys que la resta dels seus rivals, els blaugranes són tercers amb 52 punts, sis menys que el Girona i l’Espanyol B.  

CADET A – RAPITENCA (5-1)

El Cadet A és encara més líder de la Divisió d'Honor Cadet després de golejar la Rapitenca (5-1) i després que l'Espanyol, segon, perdés al camp del Girona (3-1). Els nois de Quique Álvarez sumen 64 punts, 10 més que els blanc-i-blaus, que, això sí, han jugat un partit menys. Davant la Rapitenca, Abel Ruiz va avançar el Barça al minut 37. Al 46 Xavier Curto feia la igualada per als de l'Ebre, però en deu minuts el Cadet A va encarrilar la golejada mitjançant Tandasi Fombutu, Erick Steven Feriga i Jordi Mboula. El cinquè gol blaugrana va portar el segell de Ramon Rodríguez.

REUS DEPORTIU – CADET B (1-2)

Remuntada del Cadet B davant el segon classificat de la categoria, el Reus Deportiu. Els nois de Cristian Catena van haver de treballar de valent per aconseguir els tres punts. Els locals es van avançar en el marcador amb un gol de Rubèn Garcia als nou minuts de partit i no va ser fins a la segona meitat que els blaugranes van capgirar l’electrònic amb gols d'Imad El Kabbou (min 52) i Arnau Comas cinc minuts més tard. Amb aquests tres punts, el Cadet B continua líder de la Lliga Preferent Cadet amb 58 punts, 13 més que el Reus.

ESPANYOL – INFANTIL A (0-1)

Victòria importantíssima dels nois de Denis Silva a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes, amb un gol d’Anssumane Fati al minut 39, es van emportar els tres punts en un duel marcat per la igualtat. Amb aquests tres punts, els blaugranes disminueixen la diferència amb l’Espanyol, que es troba a set punts a falta de sis jornades per acabar la Lliga. L’infantil A és segon amb 60 punts.

INFANTIL B – RAPITENCA (4-0)

Triomf sòlid de l’Infantil B enfront una Rapitenca que va plantejar un partit molt defensiu. Els nois de Marcel Sans van inaugurar el marcador gràcies a Fodé Fofana, que va transformar un penal. Ja a la segona meitat, Pablo Moreno, màxim golejador blaugrana, va fer el 2-0 al minut 40 i Moriba Kourouma, deu minuts més tard, aconseguia el 3-0. Ja a les acaballes del partit, Pablo Moreno, de nou, feia el 4-0 definitiu que significa la setena victòria consecutiva de l’Infantil B, que segueix líder amb 58 punts.

IGUALADA – ALEVÍ A (0-3)

Vint-i-quatrena victòria de l’Aleví A, que continua imparable a la Lliga Preferent Aleví. Els blaugranes van guanyar a l’Estadi de les Comes d’Igualada per 0-3. Un gol matiner d’Arnau Farnós als vuit minuts de partit encaminava la victòria, i el doblet de Marc Pelaz als minuts 16 i 23 certificaven un nou triomf dels nois de Marc Serra. L’Aleví A no ha deixat escapar cap punt en el que s’ha disputat de competició i és el líder amb 72 punts.

ALEVÍ B – EUROPA (6-0)

L’Aleví B va guanyar còmodament l’Europa per 6-0. Els nois de Jordi Font van inaugurar el marcador al minut 18 amb un gol de Johnny Aghayedo. Amb el gol, el Barça va trobar la punteria i en deu minuts va marcar quatre gols. Nadir Louah, Gabriel Martínez, amb un doblet, i Marcel Céspedes van ser els autors dels gols. Finalment, Gabriel Martínez aconseguia el 6-0 definitiu. L’Alaví B continua segon classificat amb 59 punts i un partit menys que l’Espanyol.

PRAT – ALEVÍ C (1-5)

L’Aleví C continua imparable cap al títol de la Primera Divisió d’Alevins en haver golejat el Prat a domicili (1-5). Pau Segarra va obrir la llauna al minut 18 des del punt de penal. Pablo López, Adrián Bobi Chamorro i Roger Martínez van deixar encarrilada la victòria abans que Iker Gálvez retallés distàncies a favor del Prat al minut 44. Dos minuts després Pablo López feia el segon del seu compte particular per certificar un nou triomf per a l’Aleví C, que no ha cedit ni un sol punt en tota la temporada i és líder en solitari amb nou punts més que el Cornellà.

ALEVÍ D – MARIANAO POBLET (2-0)

Victòria de l’Aleví D a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Marianao Poblet (2-0). Els nens d’Òscar Jorquera segueixen líders en solitari de la Primera Divisió amb 55 punts. Davant el Mariano Poblet, Nicolás Fuentes va avançar el Barça al minut 15 de joc. Quatre minuts després Alexandre Amate feia el segon. Un triomf revitalitzador per a l’Alevi D, que la setmana passada va encaixar la tercera derrota de la temporada al camp del seu principal perseguidor, el Cornellà.

RUBÍ – BENJAMÍ A (0-9)

El Benjamí A no sembla tenir rival en la lluita pel títol i aquest cap de setmana va certificar un altre triomf contundent al camp del Rubí (0-9). Els nens de Sergi Milà, que són líders en solitari de la Lliga Preferent Benjamina, han sumat tots els punts possibles en joc (72), 11 més que la Damm. Davant el Rubí, Iker Bravo va encarrilar la victòria ben aviat, marcant els dos primers gols de l’equip als dos primers minuts de joc. El davanter del Benjamí A signaria un 'hat-trick', mentre els seus companys Pau Ortega i Bilal Achhiba es repartirien la resta de gols. Pau va veure porteria fins a quatre vegades, i Bilal va aconseguir un doblet.

BENJAMÍ C – SANTFELIUENC (11-0)

El Benjamí C va superar el Santfeliuenc per 11-0 en un partit avançat. Els blaugranes van anar per feina i als tres minuts Pol Montesinos feia el primer gol. Enric Gispert al minut 14 feia el 2-0, i Marc Guiu i Pau Prim, en dos minuts, aconseguien el tercer i el quart gol. Els nois d’Òscar Hernández no van aixecar el peu de l’accelerador i en deu minuts van marcar els set gols restants. Els autors van ser Alexis Olmedo, Pol Montesinos, Marc Guiu (2), Arnau Prades i Jan Quiles (2). El Benjamí C és líder en solitari del Grup I de la Primera Divisió amb 64 punts.

ATLÈTIC SANT JUST – BENJAMÍ D (3-2)

Derrota del Benjamí D davant l’Atlètic Sant Just, líder de la categoria. Tot i el resultat, els nois d’Albert Puig es van avançar en el marcador gràcies a un gol d’Agustín Gutiérrez al minut 9. Tot i això, els locals van capgirar ràpidament l’electrònic amb gols d’Adrià Aguade i Xavier Rovira. Els blaugranes no van abaixar els braços i al minut 40 Gerard Hernández aconseguia l’empat malgrat que a les acaballes del partit Mario Soler feia el definitiu 3-2. El Benjamí D és quart classificat del Grup 2 de la Primera Divisió amb 40 punts.

PREBENJAMÍ – GUINEUETA (10-2)

Triomf contundent del Prebenjamí blaugrana enfront la Guineueta. Arnau Herrero aconseguia el 1-0 al minut 8 i Marc Bernal, amb un repòquer de gols en deu minuts, sentenciava el partit al minut 22. En aquest mateix minut Samuel Lombardo aconseguia el 6-1 per a la Guineueta, però de nou Marc Bernal marcava el 7-1. Lamin Yamal, amb dos gols, i David Escoda anotaven les dianes restants dels blaugranes: Per part de la Guineueta, Gael Ramos signaria el 8-2. El Prebenjamí continua cinquè classificat amb 43 punts.

FEMENÍ B – AEM (2-0)

Victòria ajustada del Femení B a casa davant l’AEM. Les noies de Jordi Ventura van tenir el control absolut de la possessió davant el conjunt lleidatà, que va visitar la Ciutat Esportiva amb la intenció de no encaixar. Tot i això, la portera Marta va haver d’evitar el 0-1 en una jugada embolicada de la defensa blaugrana. En la següent acció, Nerea feia el primer a la sortida d’un córner (min 22). Al descans Jordi Ventura va fer dos canvis i l’equip va millorar. Al minut 71 Irina va marcar el 2-0 definitiu per certificar la quarta victòria consecutiva del Femení B, que comparteix liderat amb el Llevant Les Planes. Els dos conjunts sumen 58 punts.

FEMENÍ JUV./CADET – PENYA BLANC BLAVA LA ROCA (5-0)

Les noies del Femení Juvenil-Cadet continuen imparables en el transcurs de la Primera Divisió, on han sumat tots els punts en joc fins ara (63) i són líders en solitari. Les seves principals perseguidores, l’Espanyol, tenen sis punts menys però un partit més que les blaugranes. Aquest cap de setmana les jugadores de Zoe García van golejar la Penya Blanc Blava La Roca per 5-0. La jove Clàudia Pina va ser la primera a veure porteria (min 10). Més tard ho farien Maria Benedicto, Laia Alexandri, Paula Fernández –de penal– i Elena Benítez.

PALLEJÀ - FEMENÍ INF./ALEVÍ (0-7)

Nou triomf de l’Infantil-Aleví Femení per acabar la competició amb 21 victòries i un sol empat. Les noies d’Albert Tausté van aconseguir un 0-7 a domicili. Nerea Figueras marcava el 0-1 i Claudia Pina, màxima golejadora de la categoria, feia el 2-0. Bruna Vilamala i Viktoria Adrianova, amb un doblet cadascuna, feien pujar el 6-0. Finalment, Marta Ortiz marcava el 0-7 definitiu. Les blaugranes han acabat la temporada en primera posició amb un total de 64 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut