El futbol formatiu frega el ple de victòries

El futbol formatiu frega el ple de victòries

Tots els equips del futbol base s’emporten els tres punts excepte el Juvenil B

JUVENIL B – DAMM (1-4)

Partit complicat per als nois de Fran Artiga, que rebien a la Ciutat Esportiva el quart classificat, la Damm. Els visitants es van avançar en el marcador gràcies a un matiner gol de Carlos Cano al minut 4. Tot i això, els blaugranes van igualar l’electrònic mitjançant un gol d’Enric Franquesa sis minuts més tard. Però Carlos Cano tenia la punteria afinada i amb dos gols al minut 39 i 80 va sentenciar el partit. A cinc minuts del final, Mohamed Ezzarfani va fer pujar l'1-4 definitiu. Amb aquesta derrota el Juvenil B es manté tercer classificat a nou punts de l’Espanyol.

CADET A – SANT CUGAT (5-0)

Golejada del Cadet A a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en un partit que els blaugranes van dominar de principi a fi. Jordi Mboula va obrir la llauna al minut 20 i tot l’equip va dirigir-se a la banqueta per celebrar el gol amb el tècnic Quique Álvarez, que passa per moments complicats després que el seu pare Quique Costas, exfutbolista i exentrenador del FC Barcelona, fos ingressat aquesta setmana per un vessament cerebral. La resta de gols van portar el segell de Xavier Toldrà, Erick Steven Ferigra, Werick Maciel i Enrique Fabra. El Cadet A és líder seguit de ben a prop per l’Espanyol.

SANT JOAN DESPÍ – CADET B (1-3)

Victòria revitalitzadora del Cadet B al camp del Sant Joan Despí (1-3) per seguir líders en solitari de la Lliga Preferent, amb 10 punts més que el Reus Deportiu, que és segon. Els nois de Cristian Catena van aconseguir capgirar el gol matiner de Pau Mateo (minut 5) amb dues dianes abans del descans de Dzhoshkun Temenuzhkov i Sergio Gómez. A la represa, Labinot Kabashi va fer el tercer i definitiu per encarrilar una nova victòria blaugrana, la 17a en les 20 jornades disputades fins ara. 

INFANTIL B – TORTOSA (6-1)

Victòria contundent de l’Intantil B a la Ciutat Esportiva davant el Tortosa (6-1). Els nois de Marcel Sans no van donar cap opció al conjunt de les terres de l’Ebre i als cinc minuts ja guanyaven gràcies a un gol de penal transformat per Raúl Martínez. L’atacant blaugrana va veure dos cops porteria, igual que el seu company Gerard Fernández. Els altres dos gols van anar a càrrec de Rafael Lacava i Roberto Navarro. L’Infantil B segueix líder de la Lliga Preferent amb 52 punts, un més que el Gimnàstic de Tarragona.

VILA OLÍMPICA – ALEVÍ A (0-5)

No hi ha qui pugui aturar l’Aleví A, que aquest cap de setmana va golejar el Vila Olímpica al Municipal Can Aranyó (0-5) per seguir amb el ple de victòries a la Lliga Preferent. Els cinc gols marcats davant el Vila Olímpic van ser obra de Pau Servat, Mamadou Saidou Bah, Arnau Farnós i Eric Vega (2). Els nens de Marc Serra són líders destacats amb 66 punts, 17 més que el segon, la Damm. Els seus números són simplement espectaculars: 148 gols a favor per només 12 en contra.

ALEVÍ B – FUNDACIÓ GRAMA (6-0)

Golejada de l’Aleví B a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant la Fundació Esportiva Grama (6-0). Partit plàcid per als nois de Jordi Font, que van avançar-se ben aviat, al primer minut de joc, mitjançant Gabriel Martínez. El davanter blaugrana va aconseguir quatre dels sis gols del seu equip. Els altres dos van portar el segell de Sergi Berjano i Hugo García. Amb aquesta victòria l’Aleví B és segon amb un partit menys i 6 punts per sota del líder, l’Espanyol. 

DAMM – ALEVÍ C (1-3)

L’Aleví C no treu el peu de l’accelerador i aquest cap de setmana va vèncer per un gol a tres a domicili, al camp de la Damm. El conjunt d’Alexis Pinto encara no ha deixat escapar ni un sol punt aquesta temporada i és líder destacat de la Primera Divisió. Davant la Damm, els golejadors van ser Antonio Caravaca, amb un doblet, i Pau Segarra. Malgrat posar-se 0-2 durant els primers 24 minuts, els cervesers van poder reduir distàncies al min 46. Caravaca, bigolejador ahir, sentenciaria el partit per donar a l’Aleví C la vintena victòria consecutiva.

ALEVÍ D – EFO 87 (3-1)

Cinquè triomf consecutiu de l’Aleví D, que aquest cap de setmana va doblegar per tres gols a un a l’Escola de Futbol Olesa 87 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Roger Martínez, amb un doblet, i Joan Gázquez van encarrilar la victòria dels d’Oscar Jorquera, que van rebre el 3-1 quan el partit estava ja encarrilat. Els blaugranes són líders en solitari del Grup 1 de Primera Divisió, seguits a una distància considerable pel Cornellà E i el Gimnàstic Manresa C.  

CASTELLDEFELS – BENJAMÍ A (1-3)

El Benjamí A segueix imparable i dissabte va sumar una nova victòria al Municipal Els Canyars de Castelldefels (1-3), per seguir liderant en solitari el Grup 1 de Preferent. Els nens de Sergi Milà van avançar-se per mitjà de Llorenç Ferrés al minut 9, i a la mitja hora de joc Pau Ortega feia el segon. Edgar Alba va reduir distàncies pel Castelldefels al min 37, però dos minuts després Gerard Hernández feia l’1-3 definitiu. El Benjamí A no sembla tenir aturador, ja que fins avui ha sumat tots els punts possibles.

BENJAMÍ B – GRANOLLERS (8-2)

Contundent victòria del Benjamí B davant el Granollers per continuar viu en la lluita per la primera posició. El Granollers es va avançar després que Sergi Gallego fes el 0-1, malgrat que Roger Coll va empatar al minut 18. De nou Sergi Gallego va posar l'1-2 i la reacció blaugrana va ser contundent. En dos minuts Izan Sánchez i Àlex Castany van capgirar el marcador i al minut 27 Denis Cruces feia el 4-2. Raul Alarcón amb un hat-trick en cinc minuts eixamplava la diferència i Izan Sánchez anotava el 8-2 definitiu. Els nois de Jordi Pérez es mantenen segons a dos punts de l’Espanyol.  

BENJAMÍ C – PRAT (7-2)

Desena victòria seguida del Benjamí C. Els nois d’Óscar Hernandez es van imposar al Prat per un contundent 7-2. Pol Andreu va marcar el 1-0 als vuit minuts de partit i sis minuts més tard, Hèctor Fort feia l’empat. Marc Guiu amb dos gols i Pol Montesinos feien el 4-1 i Adrian Lay retallava distàncies fent el 4-2. Però en 10 minuts, el Barça va marcar tres gols gràcies a Marc Guiu, Enric Gisbert i Dereck Lope per fer pujar el 7-2 definitiu. El Benjamí C continua líder destacat de la categoria amb 59 punts i després de 20 jornades encara no coneix la derrota.

SANTA EULÀLIA – BENJAMÍ D (1-2)

Victòria ajustada del Benjamí D al camp del Santa Eulàlia (1-2). Els nens d’Albert Puig van aconseguir avançar-se al marcador ben aviat mitjançant Marc Bombardo (minut 3). El segon gol blaugrana arribaria de la mà de Nicolás Expósito al quart d’hora de joc. Al minut 31, els locals van poder retallar distàncies gràcies a Jeremu Jared Checa. Un gol que no serviria per impedir la segona victòria consecutiva del Benjamí D, que segueix tercer a 13 punts de l’Atlètic Sant Just A i a 15 del líder, el Santboià A.

PREBENJAMÍ – BARCELONETA (9-0)

Golejada del Prebenjamí a la Ciutat Esportiva davant el Barceloneta A. Els gols de l’equip de David Sánchez van portar el segell de Marc Bernal (4), Lamine Yamal Nasraoui (2), Sergi Riba, Gaizka Hernández i Arnau Herrero. Amb aquest 9-0 el Prebenjamí encadena tres victòries –tres golejades- consecutives, que el manté més viu que mai en la lluita per la segona plaça amb el Júpiter i el Catalònia. El líder del Grup 9 de Segona Divisió benjamina, la Penya Barcelonista Anguera, segueix a 9 punts de distància del Barça.  

SON SARDINA – FEMENÍ B (0-4)

Victòria important del Femení B a terres mallorquines davant el Son Sardina. Després de guanyar la setmana anterior al Levante las Planas i col·locar-se com a líder, les noies de Jordi Ventura sabien que no podien deixar escapar cap punt si volien continuar en aquesta posició. Amb aquesta nova victòria per 0-4 el Femení B continua en la primera posició del grup 3 de la Segona Lliga Nacional amb els mateixos punts (52) que el Llevant Les Planes.

FEMENÍ JUV/CADET – REUS DEPORTIU (6-1)

El Femení Juvenil-Cadet segueix amb la seva ratxa triomfal per la Primera Divisió i aquest cap de setmana va golejar el Reus Deportiu amb un contundent 6-1. Les noies de Zoe García encara no han deixat escapar ni un sol punt en tota la competició, que comporta que siguin líders en solitari a una distància considerable de l’Espanyol. Davant el Reus, les golejadores van ser Claudia Pina (3), Laia Alexandri, Maria Benedicto i Elena Benítez. El Reus va aconseguir el gol de l’honor al minut 70, quan tot ja estava dat i beneït.

SABADELL – FEMENÍ INF/ALEVÍ (1-5)

Nova golejada del Femení Infantil-Aleví, en aquesta ocasió al Poliesportiu Oimpya de Sabadell davant el conjunt arlequinat. Les noies de Jose Alberto Tauste van dominar el partit amb escreix des dels primers instants, i Claudia Pina va obrir el marcador al minut 8 de la primera meitat, en el primer dels tres gols de la davantera blaugrana. Les altres dues dianes van portar els segells de Sonia del Mar Perlaza i Carla Aceituno. Cinc gols més per a un Femení Infantil-Aleví que només ha cedit un empat en tota la competició, que és líder en solitari de la Primera Divisió, i que suma l’escandalosa xifra de 261 gols a favor per només 12 en contra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut