El Femení Infantil-Aleví supera els 100 gols

El futbol formatiu tanca un cap de setmana amb 14 victòries, 2 derrotes i un empat

[[DES_1]]Aquests han estat els resultats dels partits del futbol formatiu d'aquest cap de setmana:

PRAT – JUVENIL B (1-2)

El Barça de Garcia Pimienta es col·loca tercer a la Lliga Juvenil Nacional gràcies al triomf aconseguit aquest diumenge enfront el Prat per 1-2. El Juvenil B ha començat avançant-se en el marcador al minut 20 amb un gol de Carles Aleña. Tot semblava indicar que marxaria al descans amb un cert avantatge, però el Prat ha aconseguit l’empat al fil del primer temps. A la represa del matx, el joc es trencaria, dificultant la creació per tot dos conjunts, però una errada del porter del Prat al minut 86 ha significat el segon gol blaugrana. Al porter se l’hi ha escapat la pilota de les mans i el xut d’Oriol Busquets ha acabat entrant, la victòria ja era del Juvenil B.

RAPITENCA – CADET A (2-4)

El Cadet A va competir de valent per endur-se els tres punts del camp de la Rapitenca (2-4). I és que el rival no va posar les coses gens fàcils, ja que va remuntar el gol inicial d’Abel Ruiz, mitjançant Pol Prats i Thomas Sentís. A la mitja hora de joc, però, els nois de Quique Álvarez van iniciar la remuntada amb un bon gol d’Oscar Mingueza i, tan sols set minuts més tard, Abel Ruiz va establir el 2-3 que capgirava el marcador a favor dels blaugranes. Ricard Puig va sentenciar definitivament el partit a falta de poc més de deu minuts pel final.

CADET B- REUS DEPORTIU (4-1)

Victòria plàcida del Cadet B de Franc Artiga, que va vèncer amb comoditat al Reus Deportiu per 4-1. Un gol d’Ignasi Domínguez va obrir la llauna pels blaugranes, i Pau Martínez, en dues ocasions, va sentenciar el partit pels del Cadet B. L’intent de reacció del Reus es va quedar en un no res, ja que el gol d’Enric Salas al quart d’hora de la segona meitat va ser ràpidament neutralitzat per Sergio Gómez, tres minuts després del 3-1, establint el 4-1 definitiu.

INFANTIL A- ESPANYOL (0-2)

L’Infantil A s’ha endut una derrota dolorosa a casa per 0-2 enfront l’Espanyol. El derbi entre infantils ha començat molt igualat a la Ciutat Esportiva, tot i què l’Espanyol ha tingut alguna oportunitat més que el Barça. Els blaugranes han suat de valent, veient com els seu joc no era possible, ben pressionats i sense circulació. Al segon temps, l’Espanyol ha sortit amb una marxa més i en un córner ha arribat el primer gol blanc-i-blau. Tocats psicològicament, el Barça s’ha anat encallant i la segona diana ha vingut en un error del porter blaugrana. A la sortida de la pilota, Eric ha calculat malament i ha anat a parar als peus d’un davanter de l’Espanyol que no ha dubtat a rematar, el partit ja estava decidit.

RAPITENCA – INFANTIL B (2-3)

L’Infantil B va haver de patir per endur-se la victòria del camp de la Rapitenca. Els homes de Marcel Sans van haver de remuntar el gol inicial d’Aleix Caballé, davant d’un rival que no va posar les coses fàcils en cap moment. Dos gols d’Antonio Roca donava avantatge al Barça abans del descans, però Iván Escala empataria el matx als set minuts de la represa. Finalment, el gol de Marc Domenech a vint minuts pel final del partit, acabaria donant la victòria a l’Infantil B.

ALEVÍ A – IGUALADA (7-0)

Victòria imponent dels nens de Marc Serra, que van golejar per 7-0 a l’Igualada. El Barça va deixar el partit encarrilat en els primers nou minuts, amb els gols d’Alejandro Balde i Saidou Bah. El tercer es va fer esperar contra un rival que no va voler deixar escapar el partit, quan de nou Alejandro Balde va marcar passada la mitja hora de joc. Després del tercer, l’Igualada es va deixar anar i el Barcelona ho va aprofitar per marcar quatre gols més.

EUROPA – ALEVÍ B (0-17)

L’Aleví B ha arrasat al camp de l’Europa per 0-17. Una dolça i plàcida victòria que ha començat només posar les botes a la gespa, ja que al minut 2 Marc Angles ha marcat el primer gol blaugrana. En els primers compassos, la pluja de gols ha estat continua i es que en el minut 18 ja anaven 0-5. L’Europa estava pràcticament anul·lat i els blaugranes han continuat amb la seva festa particular sumant gols al marcador, abans del descans el resultat senyalava un contundent 0-13. En el segon temps, l’Europa ha intentat tancar-se i buscar el gol de l’honor, però el Barça ha seguit fent la seva, pujant el marcador fins al 0-17.

ALEVÍ C – PRAT (8-1)

Bona victòria de l’Aleví C de Cristian Catena, que va acabar golejant al Prat per 8-1. Liderats per Pau Segarra, autor d’un hat-trick, el Barça pràcticament no van tenir pietat del seu rival. Des del segon minut, amb el gol d’Iker Almena, els blaugranes van saber practicar el seu futbol i es van imposar al Prat amb solvència i una bona dosi d’efectivitat. Adrià Capdevila, Marc Jurado, Álvaro Millán i Aleix Garrido van ser els altres golejadors blaugranes del matx.

MARIANAO POBLET – ALEVÍ D (1-1)

Empat ‘in extremis’ al camp del Marianao Poblet per part de l’Aleví D. Els nens d’Oscar Jorquera es van avançar en el marcador a la mitja hora de joc, just abans del descans. El Barça no va estar còmode en tot el partit tot i tenir ocasions per sentenciar, i el Marianao Poblet ho va aprofitar per empatar el matx a pocs minuts del final, amb un gol d’Arnau Soldevila. L’Aleví D no va poder endur-se els tres punts i es va haver de conformar amb un empat.

BENJAMÍ A – RUBÍ (3-1)

El Benjamí A s’ha endut una victòria treballada enfront el Rubí. Els blaugranes han començat perdent el partit, al minut 2 els visitants aprofitarien el primer xut entre els tres pals per obrir el marcador. No seria fins el minut 21 que Pau Ortega aconseguiria l’empat pel conjunt blaugrana. Més ficats dins al matx i amb grans arribades a l’àrea rival, el Barça ha vist el seu segon al minut 25 amb un remat de Bilal que avançava al marcador per 2-1. El mateix Bilal permetria retallar distancies i guanyar per 3-1 al minut 31, capgirant per complert la situació, el marcador ja no es mouria en tot el que quedava de partit, però els tres punts tenien segell del Benjamí A.

MOLLET – BENJAMÍ B (0-1)

Victòria per la mínima del Benjamí B contra el Mollet, un rival que va saber jugar les seves cartes i ha posat en complicacions al joc del Barça. Els nens de Jordi Pérez van patir per endur-se els tres punts, davant un rival que es defensava prop de la seva porteria i no concedia pràcticament ocasions de gol. La insistència blaugrana finalment va obtenir el premi que es buscava, amb un gol d’Iker Sánchez en el minut 47 de partit.

SANTFELIUENC – BENJAMÍ C (1-11)

Nova victòria del Benjamí C d’Òscar Hernández, que van golejar el Santfeliuenc per 1-11. Marc Guiu, amb quatre gols; Enric Gisbert, en tres ocasions; Hector Fort, en dues; i Aleix Vargas, Jan Quiles i Pau Prim van marcar els 11 gols del Barça. Des dels primers minuts que el Barça va posar la directa i no va tenir pietat del seu rival. Amb paciència, els blaugranes van anar madurant el partit i els gols van anar caient un rere l’altre.

BENJAMÍ D – SANT JUST (1-4)

El Benjamí D s’ha endut una dura derrota contra el Sant Just aquest cap de setmana per 0-4. Els blaugranes s’han vist superats des del primer instant, sense poder fer el seu joc i dominar la situació, i així ha sigut com des del primer moment, els visitants han aprofitat les arribades per rematar entre els tres pals. El primer gol ha arribat al minut 1, però els culers no han defallit, intentant arribar a l’àrea rival, però el Sant Just ha contraatacat pujant el marcador amb la segona diana. Al minut 39 els visitants deixaven tocat al Barça al rematar el tercer gol que pràcticament sentenciava el partit. Abans del descans, el Sant Just repuntaria la feina amb el seu quart gol que deixava el Barça sense reacció. A la represa, els blaugranes han sortit amb el cap ben alt, buscant el gol de l’honor i així ha estat, al minut 47 Pau marcaria el primer i únic gol del Barça.

GUINEUETA – PREBENJAMÍ (1-7)

Importantíssima victòria dels nens de David Sánchez, que continuen el seu camí en una Lliga, la 2a divisió Benjamí, en què els toca competir amb nens més grans. El Barça està passant per tot un procés per adaptar-se en aquesta categoria, i aquesta victòria els apuja la moral i referenda la bona feina de tot l’equip. El Prebenjamí va haver de remuntar, a més, en el seu partit al camp de la Guineueta, però la reacció va ser esplèndida i al final van acabar golejant al seu rival.

FEMENÍ B – SANT ANDREU (4-0)

Plàcida victòria de les noies de Jordi Ventura, que han golejat per 4-0 al seu rival. El Sant Andreu va sortir amb un plantejament atrevit però alhora concedia molts espais. Tot i dificultar en alguns moments la construcció del joc blaugrana, les noies tenien el domini acaparador del matx i van arribar al descans amb 2-0, amb gols de Nerea i Irina. A la segona meitat, el Barça es va voler lluir més en el pla individual que en el col·lectiu i el joc es va tornar més directe. Tot i això, les noies van acabar de rematar el partit amb dos gols més, un d'Andrea Sánchez i un altre de Aitana, i fins i tot en podrien haver caigut alguns més.

LA ROCA – FEMENÍ JUVENIL-CADET (0-6)

Contundents com sempre, el Femení Juvenil Cadet s’ha endut un gran triomf contra La Roca per 0-6. Les noies de Zoe Garcia han impossibilitat el joc de La Roca, generant un continuu d’ocasions que s’han vist reflexades en el marcador. Al minut 19 Laura ha obert la llauna i en qüestió de dos minuts, Laia i Candela pujaven el resultat a 0-3. A mesura que passaven els minuts, el ritme del partit era més fluid per les culers i no permetien tocar la pilota a La Roca, és així com marxaven amb un somriure a vestuaris i amb dos dianes més en el marcador (0-5). Al segon temps, tancarien el partit amb un remat a porteria per pujar el resultat a 0-6.

FEMENÍ INFANTIL-ALEVÍ – SANT GABRIEL (14-0)

Una nova victòria del Femení Infantil Aleví, que es converteix, a més a més, en el primer equip de les categories inferiors en superar els 100 gols a la Lliga. Les nenes d’Albert Tausté, que encadenen golejada rere golejada, són primeres amb 21 punts, a sis del segon, que és l’Espanyol. Aquest cop la víctima va ser el Sant Gabriel, llavors el tercer equip a la classificació. Clàudia Pina i Viktoria Adrianova, amb tres gols cadascuna; Ainhoa Marín i Bruna Vilamala, en dues ocasions; i Marta Ortiz, Yaiza Navarro, Sonia del Mar Perlaza i Jana Fernández van completar la golejada.