El Femení Infantil-Aleví es proclama campió

El Femení Infantil-Aleví es proclama campió

Les noies d’Albert Tausté conquereixen el títol de Lliga a falta d’una jornada Es tracta del primer títol que guanya el futbol base aquesta temporada

El Femení Infantil-Aleví va proclamar-se aquest dissabte campió de Lliga després de vèncer per un contundent 11-0 la UD Tancat, el quart classificat de la Primera Divisió. El partit va ser el reflex del que ha estat la temporada de l’equip d’Albert Tausté, que ha dominat la competició des de la primera fins a l’última jornada. De golejada en golejada, les noies de l’Infantil-Aleví van aconseguir el liderat des del primer dia i només han cedit un empat en tota la temporada.

A falta d’una jornada, les noies d’Albert Tausté sumen 61 punts, sis més que l’Espanyol, i ja són matemàticament campiones. El registre golejador de les blaugranes és espectacular: 272 gols a favor i només 12 en contra. Claudia Pina lidera la taula amb un total de 99 gols en 19 partits, que es tradueix en una mitjana de 5,2 gols per partit. La segona màxima realitzadora del campionat n’ha aconseguit 38, 61 menys que Pina. 

Una trajectòria impecable

Líders des de la primer jornada, quan van derrotar el Molins de Rei per 1-14, l’únic empat que han cedit les noies de Tauste va ser en el derbi davant l’Espanyol. A la Ciutat Esportiva Dani Jarque les blaugranes van empatar 4-4 amb les blanc-i-blaves. Per altra banda, la golejada més àmplia van aconseguir-la la jornada abans del derbi, a casa contra el Molins de Rei. En aquella ocasió el resultat va ser de 23-0.

Una trajectòria per emmarcar que va consumar-se amb el títol de Lliga aconseguit matemàticament aquest dissabte. No va jugar Claudia Pina, que va pujar amb Femení Juvenil-Cadet, però l’equip no va notar-ho i va tornar a golejar, en aquesta ocasió per 11-0, davant la UD Tancat. Les dianes van anar a càrrec de Bruna Vilamala (3), Ainhoa Marín (2), Laura Ariza (2), Yaiza Navarro (2), Jana Fernández i Viktoria Adrianova.

Amb encara una jornada per disputar-se, les noies d’Albert Tausté ja són campiones. El darrer partit, intranscendent pel que fa la classificació, el jugaran dissabte vinent, dia 28 de març, a les 9 del matí al camp del Pallejà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut